İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Evet hamile kalmayan kalmayacak. 2019'da buradaki herkesi hamile gorecegiz. O da yetmez dusuk yapmadan, saglik sorunu yasanmadan, vajinal dogum yapilip meme emzirelecek. Neyse ama once buradaki herkes 2019 yilinda hamile kaliyor.

Antidepresan gerekliyse mutlaka kullan ancak antidepresanlar da kilo yapar. Doktorun ile bu konuyu gorebilir misin? Belki kilona etki etmeyecek bir ilac verebilir. Benim de tiroidim calismiyor. Her sabah kucucuk bir hap yutuveriyorum. Sorun kalmadi. Tiroidin calismaz iken ve antidepresan kullanirken kilo vermen cok zor.

Ancak ben boyle dedim diye sakin antidepresani birakma. Kilo yapmayan baska bir alternatife yonelebilirsiniz belki.

Evet hamile kalmayan kalmayacak. 2019'da buradaki herkesi hamile gorecegiz. O da yetmez dusuk yapmadan, saglik sorunu yasanmadan, vajinal dogum yapilip meme emzirelecek. Neyse ama once buradaki herkes 2019 yilinda hamile kaliyor.

Seniin, ağzını yerim biieen, bu zamana kadaar nerelerdeydin siieenn..

(Light Selami dansı eşliğinde)

Vayy hocam büyüksün
Ancak bu kadar iyi ifade edilebilirdi.

Hele şu eşlerin beklentisi ben ona daha çöz üzülüyorum. Kendimden çok onun üzülmesine üzülüyorum. Hele bir gün hiç unutmam adetime yakın bir sabah, mutfaktayım. Bir meyveden kurt çıkmış tezgaha ben onu görünce bir midem bulandı. Banyoya koştum ama midem nasıl kalkık. Hemen koştu geldi Allah allah sen böyle olmazdın yoksa bebek mi var derkenki gözlerindeki ışıl ışıl halini görünce hiç bişey diyemedim ama kahroldum. O kadar mutlu oldu ki, istiğfar etmeme. Sonra açıkladım bundan oldu diye. Ben bir keresinde eşime ayrılalım benim çocuğum olmuyor, senin olabilir belki diye teklif ettim.
Dediğin gibi sadece kendimizin değil iki kişinin yükü üstümüzde.

Seniin, ağzını yerim biieen, bu zamana kadaar nerelerdeydin siieenn..

(Light Selami dansı eşliğinde)

Gene arkadaşıma katılıyorum.
Arkadaşım daha sık gel pozitife ihtiyacımız var, negatife değil. Bu arada bat yaklaştı sanki :)

Esinin yukunu neden aliyorsun ustune sadece kendi yukun yeter zaten...
Soz vererek evleniyorsunuz iyi gunde kotu gunde diye.. sen ayrilabiliriz diye teklifini de yapmissin gerisi onun problemi...

Kimse negatif enerji istemez problemli degilse de ben o cumleni negatif kisiler gelmesin onlari istemeyiz olarak algiladim.. onlar adina rahatsiz oldum...
Her goruse ihtiyacimiz var... belki onlar bizimle endiselerini paylasarak hafifleyecekler... kendilerini daha iyi hissedecekler...
Yanlis anladiysam da sen kusura bakma.

merhaba oh be yasitim insanlari buldum :)) iki cift laf edeyim :) bende 40 yasindayim 5 yasinda oglum var ve hic aklimizda yokken hatta kendimi diyete ve saglikli beslenmeye vermisken ( o siralar corekotu yagi iciyordum) kavga gurultuden adamla ayda yilda bir muhabbetimiz oldugu bir zaman hamile kaldim. Sok olduk korunmuyorduk ama takvime gore ayda yilda bir oluyordu dedigim gibi. Neyse bizi bir telas sardiki sok olduk. Napicaz nedicez derken alistik bebe fikrine. 8 haftaliken keseyi gorduk ancak kalp atisi duyulmadi. Patoloji yapildi ancak sebebi bilinmiyor dendi. Ama buseferde bebek istegi artti bizde. Eylul ayindan beri denemelere basladik tekrar ama o hic ummadigimiz zaman gelen bebek simdi gelmez oldu ekim kasim aralik yok da yok. Tesaduf bu topiki gordum. Birkac sayfa okudum. Insallah Alah hayirlisi ile kucaklarinizi doldurur artandan banada bir bebek verir insallah

Hos geldin canim...:)

O değil de bu hsg standart düzeni bozuyo mu acaba yav? Ben yine yumurtluyorum, ovulasyon testi pozitif çıktı!?

Hoşgeldiniiiz.. 2019 bebek kampanyasından hepimizin faydalanması dileğiyle. :)

O da benim yükümu almıyor mu? Çocuk olmadığında sadece biz değil eşlerimizde üzülüyor demek istedim, zaten panic_attack ta aynı şeyden bahsetmiş. Ama sizin ikinci çocuk olacağı için eşlerinizde bizim eşlerimiz gibi ilk heyacan durumu yoktur. Bu adamlarda baba olmak istiyor sonuçta, nasıl biz anne olmak istiyorsak. Onun uzulmesindrn, üzülse bile sırf bizleri teselli etmek için yikilmamasini her kadın görür. Ve bu durumu o kadını da etkiler. Duyguları yok olmadıysa. Hamileyim diye sevinip tam 3 kez hayal kırıklığı yaşadık beraber kolay değil sonuçta.

Tabi ki evlenirken söz veriyorsun ama o yıkımlarda sağlıklı dusunebiliyor musun ki. Ilk çocukta problem yaşamadan sahip olanlar sanırım bu duyguyu hiç anlamıycak.

Hayir niye gelmesin diyeyim. Pozitife ihtiyacımız olduğunu söyledim. Biz negatif olduğumuzda bile Marjo bize hep pozitif yaklaşıyordu. Onu vurgulamak istedim. Negatiften kendi adıma rahatsız olduğum an zaten buraya uğramam.

O değil de bu hsg standart düzeni bozuyo mu acaba yav? Ben yine yumurtluyorum, ovulasyon testi pozitif çıktı!?

Hoşgeldiniiiz.. 2019 bebek kampanyasından hepimizin faydalanması dileğiyle. :)

Niye yumurtlamayacaksin ki zaten ovulasyon zamanın değil mi? Adetin 8.günü mu oldun hsg'yi bugün 11.gün değil mi

Niye yumurtlamayacaksin ki zaten ovulasyon zamanın değil mi? Adetin 8.günü mu oldun hsg'yi bugün 11.gün değil mi

9. Günü oldum hsgyi ama benim ovulasyon testi 8. Gün de pozitif çıktıydı, şeffaf akıntı vardı o yüzden yapmıştım testi. Hatta boşa gidecek güzelim yumurtam demiştim. :/
Bugün 12. Gün yine şeffaf akıntı olunca yaptım, yine pozitif.
Anam bu ay iki dene mi yımırtam var imiş yoğsaam, hele ziyan mı olacağıdı böyle gıymetlilerim vay bana vaylar bana ahey ahey lililili

Niye korunmayi oneriyorlardi ilaclardan mi?

Çalış gitsin. :) ne zararı var hsg ile

Niye korunmayi oneriyorlardi ilaclardan mi?

Çekim sırasında az da olsa radyasyon alınıyormuş. Yumurtalar radyasyondan etkilenebiliyormuş. Üstüne bi de enfeksiyon riskine girilmesin diye bir haftalık antibiyotik yazdı. Dedim bunun iki dozluğu var ondan içsem olmuyo mu. Verdiğim antibiyotiğin rahim florasını düzenleyici, gebeliği kolaylaştırıcı etkisi var, o yüzden kusmadığın sürece, midene dokunmadığı sürece verdiğim antibiyotiği kullan dedi. Hmm ok dedim. :) Beni mi kandırıyo napıyo anlamıyorum ama ikna oldum yani :))

Bi de komik ve tuhaf bi durum var. Narkozdan beri alt çene kemiği eklemim çift taraflı ağrıyo ama dokununca. Yüzümü yıkarken ve krem sürerken fark ettim. Uyanmak istememişim diye tokat manyağı mı oldum, anestezi yan etkisi mi nedir onu çözemedim henüz. Doktorumun yüzümdeki şaplaklarını hatırlıyorum çünkü, eşime şikayet etmiş beni tekrar uyuyo diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…