İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Demek istediğimi tam anlayan kişisiniz teşekkürler. Şükredecek ne çok şeyiniz var diyoruz aynen.
Amin inşallah her isteyene nasip etsin.
Canım inan ben de anlıyorum, sadece diyorum ki; 'çocuğu olmayanlara da nasib olsun da ikinciyi de nasıl büyük bir arzuyla isteyeceklerini görsünler:)'
Çok güzel bir dua benimki:)

Once bir tadarsam o zaman sizin duyguları anliycam :) gelip ikinciyi çok istiyorum dediğimde ağzıma kürekle vurmayın. Kız sus bir taneyi yapana kadar ne çektirdin bize sus otur yerinde demeyin sonra :)

Once bir tadarsam o zaman sizin duyguları anliycam :) gelip ikinciyi çok istiyorum dediğimde ağzıma kürekle vurmayın. Kız sus bir taneyi yapana kadar ne çektirdin bize sus otur yerinde demeyin sonra :)
Yok yok ben demem o kesin, dersem sen de; "Senin de boyun kadar çocuğun varken, 3. İçin kafamızı ne kadar ütülediğini unutmadık." Dersin

Canım inan ben de anlıyorum, sadece diyorum ki; 'çocuğu olmayanlara da nasib olsun da ikinciyi de nasıl büyük bir arzuyla isteyeceklerini görsünler:)'
Çok güzel bir dua benimki:)

Amin diyelim o zaman.
Ben aşağı yukarı sizi çözdüm. Şöyle bişey var bu formu sadece ben okumuyorum. Anneliği tatmamış herkes okuyor onlar bu arzunuzu anlamlandiramazlar. Çünkü tatmamislar, tatmak için yanıp tutuşuyorlar. :)

Başka başlıkta 47 yasında ilk bebeğine hamile bir arkadaş vardı. Bebeğini kaybetmiş bugün ona çok üzüldüm. Benim bir çocuğum olsaydı, Allah'ım bana ikinciden önce ona nasip et dIe dua ederdim. Çünkü olmamasının acısını ben yaşadım. Çünkü onun son şansları. Siz olmama sıkıntısı hiç yaşamadınız çünkü hemen çocuğunuz olmuş.

Sizdeki arzu şu olabilir diğer çocuklarımda çok gençtim hiçbişey anlamadım. Bunda her duyguyu tatmak istiyorum o bebek kokularını içime çekmek istiyorum, minik mink süslü süslü giydirmek istiyorum, öpüp koklamak istiyorum. Onlardan çok daha fazla haz alacağınız kesin. O yüzden çok fazla arzuluyorsunuz.

Demek ki annelik İşte öyle birşey ki, ilki de, üçüncü de beşinci de , hepsi çok özel, birbirinden daha güzel:)
Tabi ki çok haklısınız, ilk çocuk için yanıp tutuşmayı yaşamadım, ne kadar anlıyorum desem bilemem.
Hiç anne olmayan da, çocuğu olan birinin neden tekrar istediğinde bu kadar heyecanlı olduğunu bilemez.
Demek çok tatlı birşey ki; o kadar çileye, acıya , bulantıya, uykusuzluğa, çevreden gelebilecek her türlü müdahale ile aile huzurunun kaçma ihtimaline karşı, tekrar istenebiliyor.
Dünyada başka hiçbir acı yok ki, doğum kadar zor olsun ve yine büyük bir arzu ile istensin

Bir akrabamız var, bahsetmiştim burda da, yaşı da az değil, benden birkaç yaş küçük
10 yıldan fazla oldu evleneli, belki 15 yıl..
Defalarca aşılama, tüp bebek, ya tutmadı ya düşük oldu.
En son üçüz hamile kaldı, o kadar sevindim ki, iyi de gidiyordu.
5 veya 6.Ayda ölü doğum yaptı, çok çok üzüldüm.
Onun acısı ve durumu, bana göre çok farklı tabi ki
İsteyen herkese nasib olsun.Herkes kucağına alsın istiyorum evladını, çünkü ben ne hissediyorsam en az aynısını hissediyor bütün isteyenler biliyorum

Herkese iyi geceler.Öncelikle şu yanlış anlaşilmış sözumu duzelteyim ben hamile duymsk istemiyorumu kinci bir şekilde söylemedim buna inanabilirsiniz.Kaldıkı dualarımda Rabbim önce hiç olmayana ver Anne kelimesi duymamış kiöseye ver diye hep dua ederim buraya yazmamım sebebi bir şekilde hamile kalmsk için uğrasan insanlarla derdimi paylaşmak çok şükür bir evldım var Allah canını sag etsin.Siz anne olmak için uğraşıyorsunuz ki Innşallah olursunuz buna çok sevinirim.Ben iki kişinin duygusunu taşıyorum ustumde hadi kendimi gectim oğlum aglayıp aglayıp kardes istediğinde ona bişeyleri ikna edememek gibi buyuk bir sıkıntımdavar.Etraftan ee na bekliyorsunuz,ohoo ben olsam 2.3.doguturdum gıbı laflar kayınvalidemde dahil tedavi olun eger olmuyorsa demeler haliyle beni çok gerdi.Tum gelinlerin 3-4 cocugu varkrn gözler senin ustunde oluyor ve bu çok kötü bir durum köşeye sıkıştım.Bu psikolojiden sizi kırdıysam cidden özür dilerim.

Etrafımdaki beraber beklefiğim arkadaslarım 2.3. Hamile kaldılar yapayalnız kaldım ve burda bir soluk aramak istedim e insanın hayatında bunun dışında yolunda gitmeyrn şeylerde oluyor bunalmam bu sebepten.Aslaaa kıskançlık değil kürtajı yaşsmış bir insan olarak elin boş gitmrninde ne oldugunu bilirim kimsrmin bebeğine bişey olmasın Rabbim korusun.

Allah razı olsun sizden eni çok iyi anladıgınız ve ön yargılı davranmadıgınz için.

Şuan miğde problemim var astımım var ve oğlum yalnız buyumesın ben öldugumde dayanagı olsun diye çok istiyorum evet.benim rahim içinde varis damarım var dr ikşncide çok ağrı çekesin dedi ama yinede istiyorum.birinciyi doğurn hemen ikinciyide doğursun beklemeyin buyusun dıye.

Allah razı olsun sizden eni çok iyi anladıgınız ve ön yargılı davranmadıgınz için.
Estağfurullah, öyle bir hakkımız yok zaten.
Hepimizden Allah razı olsun
Aslında herkes kendi yaşadığını biliyor, ifade ederken belki tam edemiyor olabiliriz ama hepimiz , diğerimiz için iyi dilek ve duada bulunuyor eminim.
Ben dualarıma her zaman bütün hastaları ve bebek isteyenleri katarım

Şimdiki aklım olsa ben de ömrüm boyunca hiç korunmaz(en azından hap RİA gibi zararlı yöntemlerle) ve en azından arka arkaya birkaç çocuk sahibi olmak isterdim.
Tabi imkanlar da her zaman elverişli olmuyor ama bebek olduktan sonra da büyüyor, hesap kitap nereye kadar, insan hiçbir zaman tamam işte hazırım diyemiyor ki
Çok haklısınız.
Kardeş demek; anne baba öldüğünde, sizinle aynı acıyı hissedecek tek kişi demektir.
Tek çocuksanız, o anda hiç kimsenin sizi anlayamadığı acısıyla kavrulursunuz

Aynen bende dualarımda cumle cemalin tum müslümanları derim burda kimse kimseyi çok iyi tanımıyor yoksa ben birini kıracak bir insan değilim.bulunduğum yere yeni tasındık 1 arkadasım bile yok.Tasınma yuxunden sınavlaromdan istedğim sonucu alamafım hersey ust uste geldı darlandım anlatacak kimsrmde yok bir arkadas olarak.

Çoğu akrabamın ve çoğu kişinin tek çocuğu var.
Bu tek çocuklar birbiriyle evlendiğinde, onların çocuğunun; ne halası ne amcası ne teyzesi ne dayısı olacak
Dolayısıyla, kuzen, yeğen diye birşey de bilmeyecekler.

İyi oluyor, insan anlaşıldığını hissettiği yerde, en az bir psikologla konuşmuş kadar rahatlayabiliyor

Bende pişmanım ama buda bir nasip benim arkadasım cocugu oldu benim oğlandan yası küçük dedıkı ne beklıyorsunuz oğlan buyudu ben eve gider gitmez yapıcam dedi ve gercektende hamile kaldı çok şükür dogumuna az kaldı demem o ki olacagı varsa planlada oluyor tek ilişkiykede oluyor ama olmayınca insanı yoruyor Allah herkese sabır versin

Evet, çocuk yapılmaz, Allah nasib eder diye bir şey okumuştum bir blogda..
Bazen bütün şartlar uygundur ama olmaz veya düşer.
Bazen beklemeden olur, bazen ilk denemede olur.
Herkesin nasibi ayrı.
Eski komşum mesela, bir kızı vardı, eşi özellikle erkek çocuk istiyordu.
Hamile kaldı, erkek olduğu anlaşılınca eşi hediyeler, takılar neler aldı kadına sevinçten.
Hiç sorun yoktu, doğuma birkaç gün kala evde kadının eline birşey geliyor, hemen hastaneye gidiyorlar ki bebek ölmüş, sezeryanla ölü doğum yapmıştı

Aynen öyle vede akraba evlilği çocukları riskli oluyor bır bakıma.
Yok burda akraba evliliği olmaz hatta komşu çocukları bile ayıp sayılır, ben genel olarak dedim, bu tek çocuklar kendileri gibi tek çocuk ile evlenirse , çocuklarının hiç akrabası olmayacak

Yok burda akraba evliliği olmaz hatta komşu çocukları bile ayıp sayılır, ben genel olarak dedim, bu tek çocuklar kendileri gibi tek çocuk ile evlenirse , çocuklarının hiç akrabası olmayacak
Evet ve akraba cidden önemli aile kardes akraba gurbette cok aranıyor.Ihtiyaç duyuyorsun ama mecbur gidemiyorsun.Siz nerden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…