• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İleri yaş hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
42 yaşındayım...7 aylık evliyim..yani gerçekci olmam gerekiyor..yuzde beş şansımız var canm..üzgünüm..veyada değilim..allah ol derse olur..kendi haline bırak..ibrahim saraçoglundan yardım al mutlaka ok

• Beğen
Reactions: 10N
Canim bende 40 yaşındayım 2 cocugum var çok şükür 3 cü için niyet ettik rabim nasip ederse artık bence önce bir hormonlariniza baktirin sıkıntı yoksa olur inşallah

hormonlara baktırıp canınızı sıkmayın bence..benm berbat çıkmıştı hormnonlar..kaç gün cocugum olmıycak diye ağlamıştım.tabi ilk duydugum verdiğim tepkiydi.şok halinde yani :) şimdi saracoğlu caylarına başladım..ve akışına bıraktım sonuçda allah isterse olcak...olursada harbi mucize olcak.

Fsh 8.32 di amh 0.78 buna göre tüp bebek dediler çok şükür iki cocugum var gerek duymadım olursa olur artık şansa bıraktım geçen ay klomen kullandım yumurta 17 mm oldu tutmadı incir kürü uyguladim fsh yükseldi 12.25 çıktı onu bıraktım testere dişli aslan pencesi bir aydır içiyordum bir sy doldu 7 gunluk ara verdim bu gün adet olmam gerek olmadı beklemedeyim eğer bu ayda tutmazsa 7 gün aradan sonra küre tekrar başlayacam.burdan hsberleşirsek güzel olur

Anneme çocuğun olmaz demişler. 43 yaşında beni doğurmuş. Gayette sağlıklı hamilelik geçirmiş. Yıllarca tedavi görmüş. Buna alternatif tıpta dahil. Ama tedaviyi bırakınca hamile kalmış. Neden olmasın. İlk önce iyi bi dr a gidin Allahın izniyle olur.

Benim tanidigim onlarca kisi var doğal yollarla 40 indan sonra ilk çocuğunu doğuran.(ben Avrupadayim) Yumurtlama gununuzu takip edip, ve yumurtlamadan 5 gun once birleşmeye başlayın. her 2 gunde bir birleşme olması gerekiyor maksimum sans icin. Gerisini Allah'a bikarin.

Hormonlarım normalmiş dr sadece sizin yaş faktörünüzden dolayı daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek dedi daha önce 2 kere klonem kullanıp çatlatma iğnesi denedik maalesef sonuç olmadı hormonlarla fazla oynamak istemiyordum bende ara verip doğala bıraktım sadece şu an incir kürü ilk 21 günyaptım 7 gün ara verdim tekrar 21 gün devam edicem inş bakalım Allah herşeye kadir herkese sevgiler
Fsh 8.32 di amh 0.78 buna göre tüp bebek dediler çok şükür iki cocugum var gerek duymadım olursa olur artık şansa bıraktım geçen ay klomen kullandım yumurta 17 mm oldu tutmadı incir kürü uyguladim fsh yükseldi 12.25 çıktı onu bıraktım testere dişli aslan pencesi bir aydır içiyordum bir sy doldu 7 gunluk ara verdim bu gün adet olmam gerek olmadı beklemedeyim eğer bu ayda tutmazsa 7 gün aradan sonra küre tekrar başlayacam.burdan hsberleşirsek güzel olur

BENM HEM FSH HEMDE AMH DENGESİZ.FELAKET DAHA VAHİM DURUMDAYIM ANLAYACAGINIZ..ARTIK Bİ YERDEN BAŞLAMAK LAZIM YAŞ GEÇİYOR.6 AY DENEDİK OLMUYOR..ZEKAİ TAHİR BURAK ÖNERİLDİ SANIRIM MART-NİSAN GİDECEĞİZ..HİÇ OLAMAMA İHTİMALİ VARMI BENİM KAFAM BUNA TAKILDI..MENOPOZ BELİRTİLERİ VAR..KESİN Bİ DR DEMEDİ AMA HORMONLAR BUNU GÖSTERİYOR.ÜSTELİK ADETİMDE STRESDENMİDİR NEDİR DÜZENSİZ ARTIK..BELKİDE MENEPOZ KABULLENMEM LAZIM BELKİDE

F fathermother merhaba..
38 yaşımdayım. Yaklaşık 3 senedir deniyoruz. Sebepsiz infertilite sebebiyle bircok tüp bebek denememiz oldu. Uğraştık, negatif sonuçlara rağmen bırakmadık ve son denememizde şükürler olsun pozitif sonucumuzu aldık. Biz ekstradan embriyolarimiza kromozom testi yaptırdık. 10 kaliteli embriyodan sadece 1 tanesi transfer edilebilir sekilde, kromozomu normal çıktı. Ileri yaşta embriyolarin saglikli gelismeme riski var. Bence hic ugrasmayin yumurta takipleri asilamalar vs. Imkaniniz varsa deneyin tup bebek ve mutlaka embriyolara kromozom testi de yaptırın.

Hatta burada 40+ bayanlarin konustugu bir konu daha var. O konuya da bakmanızı öneririm. Dilerim saglikla hayirlisiyla bebişinizi kucağınıza alirsiniz..

Incir kuru benim fsh yükseltti testere dişli aslan pencesi bir ay kullandım bir hafta ara verdim adet olmam gerekiyor olmadim yarin çok gidecem

F fathermother merhaba..
38 yaşımdayım. Yaklaşık 3 senedir deniyoruz. Sebepsiz infertilite sebebiyle bircok tüp bebek denememiz oldu. Uğraştık, negatif sonuçlara rağmen bırakmadık ve son denememizde şükürler olsun pozitif sonucumuzu aldık. Biz ekstradan embriyolarimiza kromozom testi yaptırdık. 10 kaliteli embriyodan sadece 1 tanesi transfer edilebilir sekilde, kromozomu normal çıktı. Ileri yaşta embriyolarin saglikli gelismeme riski var. Bence hic ugrasmayin yumurta takipleri asilamalar vs. Imkaniniz varsa deneyin tup bebek ve mutlaka embriyolara kromozom testi de yaptırın.

Hatta burada 40+ bayanlarin konustugu bir konu daha var. O konuya da bakmanızı öneririm. Dilerim saglikla hayirlisiyla bebişinizi kucağınıza alirsiniz..
Hangi konu başlagı acaba

BENM HEM FSH HEMDE AMH DENGESİZ.FELAKET DAHA VAHİM DURUMDAYIM ANLAYACAGINIZ..ARTIK Bİ YERDEN BAŞLAMAK LAZIM YAŞ GEÇİYOR.6 AY DENEDİK OLMUYOR..ZEKAİ TAHİR BURAK ÖNERİLDİ SANIRIM MART-NİSAN GİDECEĞİZ..HİÇ OLAMAMA İHTİMALİ VARMI BENİM KAFAM BUNA TAKILDI..MENOPOZ BELİRTİLERİ VAR..KESİN Bİ DR DEMEDİ AMA HORMONLAR BUNU GÖSTERİYOR.ÜSTELİK ADETİMDE STRESDENMİDİR NEDİR DÜZENSİZ ARTIK..BELKİDE MENEPOZ KABULLENMEM LAZIM BELKİDE
Testere dişli aslan pencesini deneyin derim birde hiç stres yapmayin

Testere dişli aslan pencesini deneyin derim birde hiç stres yapmayin
AYNEN...İ.SARAÇOĞLU SİTESİNDEN Bİ BAYANLA İRTİBATDAYIM.ÇAYINI ALDIM.1 KUTU BİTTİ Bİ DAHA BAŞLADIM..SİZ DENEDİ,NİZMİ....SONUÇ ALDINIZMI..YANİ BEBEK İÇİN OLUMLU SONUÇ ALABİLİRMİYİM.BU ARADA EŞİMDE HAREKETSİZLİK ÇIKTI..SİZCE BU DA ETKİLEMİŞMİDİR.

Incir kuru benim fsh yükseltti testere dişli aslan pencesi bir ay kullandım bir hafta ara verdim adet olmam gerekiyor olmadim yarin çok gidecem
Guatr mi var sizde. Bendede guatr var .incir kuru ictim guatra zararliymis sekerli. Guatrla hormonlar baglantili oldugu icin guatra gelen zarar hormonlara da geliyor.

Back