- 1 Mart 2018
- 4
- 4
- 6
- 51
- Konu Sahibi fathermother
45 yaşında hamile kalmaya çalışıyorumbu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varmı bir umudum olsun istiyorum....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fsh 8.32 di amh 0.78 buna göre tüp bebek dediler çok şükür iki cocugum var gerek duymadım olursa olur artık şansa bıraktım geçen ay klomen kullandım yumurta 17 mm oldu tutmadı incir kürü uyguladim fsh yükseldi 12.25 çıktı onu bıraktım testere dişli aslan pencesi bir aydır içiyordum bir sy doldu 7 gunluk ara verdim bu gün adet olmam gerek olmadı beklemedeyim eğer bu ayda tutmazsa 7 gün aradan sonra küre tekrar başlayacam.burdan hsberleşirsek güzel olur
Hangi konu başlagı acabaF fathermother merhaba..
38 yaşımdayım. Yaklaşık 3 senedir deniyoruz. Sebepsiz infertilite sebebiyle bircok tüp bebek denememiz oldu. Uğraştık, negatif sonuçlara rağmen bırakmadık ve son denememizde şükürler olsun pozitif sonucumuzu aldık. Biz ekstradan embriyolarimiza kromozom testi yaptırdık. 10 kaliteli embriyodan sadece 1 tanesi transfer edilebilir sekilde, kromozomu normal çıktı. Ileri yaşta embriyolarin saglikli gelismeme riski var. Bence hic ugrasmayin yumurta takipleri asilamalar vs. Imkaniniz varsa deneyin tup bebek ve mutlaka embriyolara kromozom testi de yaptırın.
Hatta burada 40+ bayanlarin konustugu bir konu daha var. O konuya da bakmanızı öneririm. Dilerim saglikla hayirlisiyla bebişinizi kucağınıza alirsiniz..
Testere dişli aslan pencesini deneyin derim birde hiç stres yapmayinBENM HEM FSH HEMDE AMH DENGESİZ.FELAKET DAHA VAHİM DURUMDAYIM ANLAYACAGINIZ..ARTIK Bİ YERDEN BAŞLAMAK LAZIM YAŞ GEÇİYOR.6 AY DENEDİK OLMUYOR..ZEKAİ TAHİR BURAK ÖNERİLDİ SANIRIM MART-NİSAN GİDECEĞİZ..HİÇ OLAMAMA İHTİMALİ VARMI BENİM KAFAM BUNA TAKILDI..MENOPOZ BELİRTİLERİ VAR..KESİN Bİ DR DEMEDİ AMA HORMONLAR BUNU GÖSTERİYOR.ÜSTELİK ADETİMDE STRESDENMİDİR NEDİR DÜZENSİZ ARTIK..BELKİDE MENEPOZ KABULLENMEM LAZIM BELKİDE
Guatr mi var sizde. Bendede guatr var .incir kuru ictim guatra zararliymis sekerli. Guatrla hormonlar baglantili oldugu icin guatra gelen zarar hormonlara da geliyor.Incir kuru benim fsh yükseltti testere dişli aslan pencesi bir ay kullandım bir hafta ara verdim adet olmam gerekiyor olmadim yarin çok gidecem