• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri yaş gebeliği ikili test sonucum🥺

Kupakizi84

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
9
28
18
40
Arkadaşlar ikili teste göre yaşım 38,6.Yani ileri yaş gebesiyim ve 3.hamileliğim. İkili test sonucum çıktı.Ama doktorum izinliymiş.Onu bekler miyim başka bir doktora mı yorumlatırım bilmiyorum.
Sizden ricam deneyimli annelerimiz ikili testimi yorumlayabilir mi? Diğer çocuklarım da testim sıkıntısızdı.Ama galiba bu test sonuçları çok da iç açıcı değil. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum hanımlar.

Eklentiler

• 20221112_201417.jpg
    20221112_201417.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 292
Iciniz rahat etsin fetal dna testi yaptirin durumunuz iyiyse

Arkadaşlar ikili teste göre yaşım 38,6.Yani ileri yaş gebesiyim ve 3.hamileliğim. İkili test sonucum çıktı.Ama doktorum izinliymiş.Onu bekler miyim başka bir doktora mı yorumlatırım bilmiyorum.
Sizden ricam deneyimli annelerimiz ikili testimi yorumlayabilir mi? Diğer çocuklarım da testim sıkıntısızdı.Ama galiba bu test sonuçları çok da iç açıcı değil. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum hanımlar.
Benimde yaş 1.157 çıktı bunun üzerine bende fetal DNA yaptirdim dün kan verdim sonuç bekliyorum . Yani burda gözüken sonuçlar ihtimaller üzerine zaten ben öyle anlıyorum stres yapmayın bütçeniz uygunsa fetal dna yaptırın

Back