Sivilceli Ciltler ileri teknoloji sivilceyi yendi:ZENO

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ay_ten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
33
0
38
arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı???sivilceler üzerinde çok etkiliymiş ve kesin çözümmüş.güzide duran gibi diğer sivilcesi olan ünlüler bu ürünü kullanıyomuş

Zeno - Sivilce Tedavi Cihazı

ClearPoint Teknolojisi
Tyrell imzalı ClearPoint teknolojisi yeni çıkmaya başlamış olan sivilcelerin üzerine tam kontrollü bir ısı iletir. Bu ısı, sivilcelerin yaklaşık %90'ının sebebi olan Propionibacterium bakterilerinin yok edilmesini içeren bir dizi etki başlatır. Bu da etkili bir şekilde cildin tekrar sağlıklı haline dönmesini sağlar. İçinde bulunan PID kontrolü çipi devamlı olarak ısıyı farklı cilt tiplerine ya da kan dolaşım durumlarında bile sabit seviyede tutar ve digital zamanlayıcı tedavi uygulama süresini kontrol eder. Uygulanan ısı ciltte herhangi bir hasara sebep olmaz. ClearPoint teknolojisi güvenli, etkili ve klinik olarak kanıtlanan akne tedavisi için en son bilimsel, tıbbi ve elektronik bilgiyi bir araya getirir.

Klinik olarak kanıtlanmış teknoloji. Kesin sonuçlar.
Zeno hızlı bir şekilde akneleri iyileştirmede yardımcı olduğu klinik olarak kanıtlanmış taşınabilir ve portatif elektronik bir cihazdır. Zeno, cilt ile uyumlu metal bir başlık yoluyla akneye doğrudan dikkatli ve hassas bir şekilde kontrollü bir ısı uygulayarak, hızlı bir şekilde 24 saate yayılmış 2,5 dakikalık 4 tedavi uygulamasıyla akneyi geçirmeye yardımcı olur. Hafif ve orta derecede aknesi olan kişilerin akne tedavisinde kullanılması önerilir. Bu son teknoloji ürününün en büyük avantajı, ara sıra oluşan aknelerin evde tedavilerini mümkün kılmada son derece güvenlidir ve diğer tedavilerin aksine, doğru kullanıldığı takdirde Zeno'nun hiç bir yan etkisi yoktur.

Klinik sonuçlar Zeno'nun işe yaraığını kanıtlıyor.
Zeno'nun akne tedavisindeki güvenliğini ve yararını değerlendiren 14 günlük rastgele, kontrollü, çift-kör (iki tarafında haberi olmadan) yapılan bir çalışmada, Zeno'yla tedavi edilen yeni çıkmaya başlamış sivilcelerin %90'ı iyileşti ya da 24 saat içerisinde iyileşme gösterdi. FDA ( A.B.D. Gıda ve İlaç İdaresi)'nın gözden geçirdiği klinik deney sonuçları:
* Yeni çıkmaya başlamış sivilcelerin %90'ı 24 saat içerisinde geçti veya iyileşme gösterdi.
* Yeni çıkmaya başlamış sivilcelerin %96'sı 48 saat içerisinde geçti veya iyileşme gösterdi.
* Yeni çıkmaya başlamış sivilcelerin %84'ü sadece iki tedavi uygulamasıyla veya iyileşme gösterdi.

213780ja9.jpg

iyi ama bu aletin fiyatı filan ne kadardır pahalı bir şeye benzio

evet canım biraz tuzlu.
297 ytl die okudum nette.
ama sivilcelerimiz için yıllardır kremlere,ilaçlara,aktarlardan aldığımız bitkilere ve hatta görüntüsünden kurtulmak için kozmetik ürünlere verdiğimiz paraları düşününce çok pahalı gelmedi açıkcası.
işte benim tek endişem gerçekten işe yarıyo mu???
o yüzden sizlerden,kullananlardan veya duyanlardan bilgi istiyorum:uhm:

ben boynerin sitesine bakarken görmüştüm geçen gün ama pahalı geldi ne biliyim işe yarayıp yaramayacağı belli olmayan bi alete o parayı vermektense gidip cilt bakımı yaptırmak ya da başka sivilce tedavileri yaptırmak daha mantıklı geldi.

Kızlar hürriyet yazarı Banu Tuna'nın tecrübeleri. alıp almamak size kalmıs bisi.

Banu TUNA

6 saatte bir 2.5 dakika kendimi Zeno’luyorum

Geçen hafta Boyner Beaute’nin Türkiye’ye ilk defa getirdiği bir üründen bahsetmiştim: Zeno: Amansız sivilce avcısı. Ben bu Zeno’yu denedim sevgili okurlar.

Dıştan bakınca son derece havalı bir alet. Kapağını çıkarmadığınız vakitler daha çok bir cep telefonuna benziyor. Bir restoranda otururken filan rahatlıkla çıkarıp masanın üzerine koyabilirsiniz, kimse anlamaz. Arkadaşlar kapaksız halini elektronik ateş ölçere benzetti.

Prensibi, bizim kocakarı ilaçlarından biriyle aynı. Anneannem, dudağımda uçuk çıktı mı "Sıcakla korkutmak lazım" derdi. Çay kaşığı gibi bir şeyi cildi yakmayacak kadar ısıtır, uçuğun üzerine bastırırdık. Hakikaten de acayip korkardı sıcaktan.

Zeno’nun da bir başlığı var. Sivilcenin oluşmasına neden olan mikropları öldürecek kadar ısınıyor. Ne kadar ısındığı sırmış. Ama herkeste aynı ısınmıyor. Kan dolaşımı hızına ve bünyenin ısısına göre kendini ayarlıyor.

Günde en fazla 4 defa kullanıyorsunuz. 12 saatte sivilceniz sönmeye başlıyor, 24 saatte yüzde 90 ihtimalle ortadan kalkıyor. Gelin görün ki, benim durumumda Murphy Kanunu yürürlüğe girdi, sivilcelerim muhalif tavırlarıyla dikkati çekti.

Kullanmaya cuma akşamı başladım. 2.5 dakika alnımdaki sivilcenin üzerine tutmam lazım. Sıkılmayayım diye televizyonun karşısına geçtim. Büyük hata! Zaman doldu sinyali gelince, işe yaradı mı diye bakmaya aynanın karşısına koştum. Sivilcenin 2 santim üzerinde kırmızı bir leke vardı. Dizi filme dalınca farkında olmadan elim kaymış. Gitti mi ilk seans boşa!

Ertesi sabah yeniden başladım. Son derece metodik davranmaktayım. 24 bölü 4, eşittir 6. Altı saatte bir 2.5 dakika kendimi Zeno’luyorum. Yalnız geceleri biraz sapma oluyor, çünkü uykuma kıyamıyorum. Bu arada alnımdaki sivilce yalnızlık çekmesin diye çenemde de bir hareketlenme başladı.

Evde olduğunuz sürece bir sıkıntı yok da, günlerden pazartesi oldu. Takdir edersiniz ki, elindeki cep telefonunu çenesine ve alnına yapıştıran birini görmek insanların tuhafına gidiyor. Ama umurumda değil, sivilcelere karşı amansız bir savaş vermekteyim. Bu arada 48 saat dolmuş durumda, metanetimi korumaya çalışıyorum.

Akşam Ebru, Nuran, Emel, ben yemeğe çıktık. Yemeğin ortasında benim Zeno saatim geldi. Çıkardım, çeneme ısı vermeye başladım. Hata tabii, hangi ego olsa bu kadar saldırı karşısında çökerdi. Zannediyorum yan masadaki son derece dikkat çekici adam da benim ayaküstü tıraş olduğumu sandı.

Bu kötü tecrübeyle birlikte aleti kullanmaktan vazgeçtim. Bu arada benim sivilceler ne uzamış ne kısalmıştı. Fakat Zeno yormuş olacak, ertesi sabah küçülmeye başladılar.

ya işe yarıyor ya da olan sivilceyi geçiriyor olabilir ama geçici bi çözüm bu bence. sonuçta çıkan sivilceyi söndürmek için başka yöntemler de var. bu zımbırtı sadece çıkan sivilceyi yok ediyorsa ve bi daha çıkmasını engelleme gibi bi artısı yoksa sıradan bi alet bence. bi de çok sivilce sorunu olanlara yaramaz o. üşenir insan tek tek bütün sivilcelerin üstünde bekletmeye =)

X