merhaba, ben 20 yaşındayım ve hem genetik sebeplerden hem de beslenme düzenimden dolayı küçüklüğümden beri hemoroidle uğraşıyorum. bir ara tamamen geçmişti ama son iki aydır hayatımı zehir ediyor. dün doktora gittim, lazerle ameliyat edebileceğini, yüksek ihtimalle üçüncü derece olduğunu söyledi. ama annem önce ilaçları kullanmamı istedi korktuğu için ben de tamam dedim bir umut işe yarar diye. şuan günde iki kere ilaç içiyorum, bir de fitil verdi o üç gün sonra bitecek. ilacı içmeye ve melhem kullanmaya ise bir süre daha devam edeceğim. iki günde de olsa biraz rahatladım ama meme hala duruyor sizce tam olarak ne zaman meme küçülmeye ve kaybolmaya başlar? başka önerileriniz varsa onlara da açığım. tramboze hemoroid deniyor sanırım bu duruma meme bir gitse her şey yoluna girecek ama çok sabırsızım beni rahatlatack cümlelere ihtiyacım var
İnşallah geçer ama sadece ilaçla kalmayın bence. Beslenmenizi de değiştirin. Ağrı, acı da var anladığım kadarıyla. Olmazsa hangi şehirdesiniz aynı isek kendi doktorumu söyleyeyim. Devletti yani özel değil, belki size de faydası olur. Geçmiş olsun çok.
İnşallah geçer ama sadece ilaçla kalmayın bence. Beslenmenizi de değiştirin. Ağrı, acı da var anladığım kadarıyla. Olmazsa hangi şehirdesiniz aynı isek kendi doktorumu söyleyeyim. Devletti yani özel değil, belki size de faydası olur. Geçmiş olsun çok.
çok teşekkür ederim. ben ailemden ayrı yaşıyorum öğrenci olduğum için. hep hazır şeyler yediğimden beslenme düzenim berbattı ama şuan memleketime geldim edebildiğim kadar dikkat ediyorum daha üç gün oldu ama:) özelde bir doktora gittim ben de hemen geldiğim gibi, ilaç geçici çözüm olur ama şikayetlerini hafifletir dedi. sadece ne zaman işe yarayacaklarını merak ediyorum çok canımı sıkıyor çünkü bu acı ve ağrı