- Konu Sahibi angelphoenix
kızlar çok sıkıntılıyım...:/ ben bu zamana kadar ilişkilerimde ipleri eline alan ,körü körüne bağlanmayan mantıklı hareket eden biriydim.Fakat hayatımda kimseye şimdiki erkek arkadaşıma bağlandığım gibi bağlanmadım.Kendisi doktor tescilli paranoyak.Paranoyanın çeşidi de kıskançlık paranoyası.Bu hastalık duyulduğu kadar basit değil.Sırf bu hastalığından dolayı krizler geçirdiğini biliyorum.Ve ilişkiye başlamadan paranoyası olduğunu ,eğer birlikte olursak kısıtlamalarda bulunabileceğini bunun ikimize de zarar verebileceğini söyledi.(Bu arada biz farklı şehirlerdeyiz,ama her ay görüşüyoruz.Bir kaç ay sonra ben de onun şehrine taşınacağım gerçi.)Ben yine de kabul ettim çünkü vazgeçemezdim ondan.Fakat kısıtlamaları çok ağır...Ben dışarı bile çıkamıyorum okul hariç...giydiklerime makyaj yapmama bile karışıyor...söylediğine göre kendisi de bunu isteyerek yapmıyor.Ama ben onun için onca fedakarlığı gösterirken o yeri gelince bana karşı iyice sorumsuz olabiliyor.sonucunda patlayıp ani çıkışlarda bulunup sert giriyorum;bu sefer aramız iyice açılıyor.Yazın ona söylediğim bir yalanı yakaladı ve ayrılmanın eşiğine geldik.o günden beri eskisi gibi değiliz.benim sevgisini daha çok hissetmeye ihtiyacım var.yeri geliyor napıcam ben kendime yazık ediyorum ayrılmak en doğrusu diyorum.sonrasında ona ne derece aşık olduğumu farkedip bunu gerçekleştiremeyeceğimi düşünüyorum...napmalıyım lütfen akıl verin bana duygusal anlamda ciddi zarar görüyorum çünkü
Son düzenleme: