ileri düzey paranoya ve büyük aşk :/

angelphoenix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
4
0
36
İzmir
kızlar çok sıkıntılıyım...:/ ben bu zamana kadar ilişkilerimde ipleri eline alan ,körü körüne bağlanmayan mantıklı hareket eden biriydim.Fakat hayatımda kimseye şimdiki erkek arkadaşıma bağlandığım gibi bağlanmadım.Kendisi doktor tescilli paranoyak.Paranoyanın çeşidi de kıskançlık paranoyası.Bu hastalık duyulduğu kadar basit değil.Sırf bu hastalığından dolayı krizler geçirdiğini biliyorum.Ve ilişkiye başlamadan paranoyası olduğunu ,eğer birlikte olursak kısıtlamalarda bulunabileceğini bunun ikimize de zarar verebileceğini söyledi.(Bu arada biz farklı şehirlerdeyiz,ama her ay görüşüyoruz.Bir kaç ay sonra ben de onun şehrine taşınacağım gerçi.)Ben yine de kabul ettim çünkü vazgeçemezdim ondan.Fakat kısıtlamaları çok ağır...Ben dışarı bile çıkamıyorum okul hariç...giydiklerime makyaj yapmama bile karışıyor...söylediğine göre kendisi de bunu isteyerek yapmıyor.Ama ben onun için onca fedakarlığı gösterirken o yeri gelince bana karşı iyice sorumsuz olabiliyor.sonucunda patlayıp ani çıkışlarda bulunup sert giriyorum;bu sefer aramız iyice açılıyor.Yazın ona söylediğim bir yalanı yakaladı ve ayrılmanın eşiğine geldik.o günden beri eskisi gibi değiliz.benim sevgisini daha çok hissetmeye ihtiyacım var.yeri geliyor napıcam ben kendime yazık ediyorum ayrılmak en doğrusu diyorum.sonrasında ona ne derece aşık olduğumu farkedip bunu gerçekleştiremeyeceğimi düşünüyorum...napmalıyım lütfen akıl verin bana :( duygusal anlamda ciddi zarar görüyorum çünkü :(

Son düzenleme:
kesinlikle hayatından bir an önce cıkarmaya bak canım :o)
zararlı cıkarn sen olursun bu ilişkiden ...

yeni hayatlar yeni insanlar ve zor insanlar cezbeder insanı bunun adınada AŞK deriz ...
Bunun bilincinde ol ve mantıklı olmaya çalış derim ..
sevgilerimle

böyle biriyle yaşamak çok zor olur.sizi çok yıpratır.büyük konuşmak gibi olmasın ama ben olsam ilişkim bu noktaya bile gelemezdi.

makyaj giyinmek dışarı çıkamamak... hadi dışarı çkarken haber verirsin merak eder nerde naptığnı falan ama bu böyle sürüp gitmez ki.bi kere kişinin kendine olan özgüveni gittikçe erir sonra sende de paranoyalar başlar. bi kıyafet beğenrsin biraz açıktır hemen baskı uygulanır beyninde alrsam şöle dermi böle dermi aşırı olan herşey yıpratıcıdır şimdi ayrıldığında acıyı çekersin, ama mutlaka geçer geçmeyen acı yoktur. ama devam ettirirsen kendinide kaybedebilirsin diye düşünüyorum

peki sizce tek yapılması gereken bu mu.şu saatten sonra zaten ipleri tamamen elime almam neredeyse imkansız ama durmumuzu biraz olsun düzeltmem için bir öneriniz var mı

Kıskanc bir erkeğe kesinlikle boyun eymemekle başlayabilirsin !!
çok aşığım cok seviyorum bu adam benim hayatımın aşkı diyorsan, mücadele edeceksin.
Cok kolay olmayacak söyliyim ... ayaklarının üzerinde duran ve asla ona BENİM İŞTE hissine kapılmasına izin verme ..
kaygan bi zemin birak ayaklarının altında ... yerine göre restini çek ... ama dozunda ... kadınlığını kullan bazı konularda ..
ipleri kendi elime alamam demişsin ... alabilrsin ... yeter ki iste ... :o)

sevgilerrrrrrrr

Benim merak ettiğim çıktığı herkese mi böyle davranıyormuş?..benim erkek arkadaşımda bundan biraz ilerisi var diyebilirim acaba o da mı paranoyak ?:53::53::53::53:mesela ben onun yanında değilken onu aldatacağım gibi garip garip şeyler yazıyor kafasında sonrasında,bana haber vermeden beni kontrol etmeye geliyor,yalan söylüyor olsam vay halime..erkeklerle zaten görüşemem...ondan habersiz bir şey yapmıyorum...gerçi o da benden habersiz bir şey yapmıyor,çok bağlıyız..ama şimdi ben korktum paranoyak belirtileri benim bahsettiklerimle aynı gibi..sevdiği için olduğunu düşünüyordum,şimdi biraz şüpede kaldım:53::53:..
sana tavsiyem ona karşı hep dürüst ol,o sana sormadan sen ona söyle ne yaptığını,görüşmeni istemediği insanlarla görüşme,samimi olma..bunları yapmazsan artar diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Paranoyanın sebebi günümüz kadınları !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erkekler bayanlarla yaşadıkları tecrübelerin etkisinden cıkamadıkları için, çevrelerinde etraflarında kadınların ne türlü çirkin davranışlar sergilediklerine şahit oldukları için BU ŞEKİLDE DAVRANIYORLAR ....!! SANA DEGER VERİYOR ama korkuyor şüphe duyuyor ...

Arkadaşlar günümüzde gerçekden bazı bayanlar enteresan ilişkiler yaşıyor EVLİSİ BEKARI ... Dolayısıyla erkeklere biraz anlayış gösterelim !

Güvenini kazanmaya çalışın ...... sabredin......

Kıskanc bir erkeğe kesinlikle boyun eymemekle başlayabilirsin !!
çok aşığım cok seviyorum bu adam benim hayatımın aşkı diyorsan, mücadele edeceksin.
Cok kolay olmayacak söyliyim ... ayaklarının üzerinde duran ve asla ona BENİM İŞTE hissine kapılmasına izin verme ..
kaygan bi zemin birak ayaklarının altında ... yerine göre restini çek ... ama dozunda ... kadınlığını kullan bazı konularda ..
ipleri kendi elime alamam demişsin ... alabilrsin ... yeter ki iste ... :o)

sevgilerrrrrrrr

bu yazdıklarınız normal bir erkek için çok doğru.fakat durum farklı ortada bir hastalık var işte bu yüzden napacağımı bilemiyorum.çünkü bi yandan bu karşımdaki kişiye çarpıntılar vb aşırı durumlar da yaşatabiliyor.bu yüzden dediklerini yapıyorum.paranoya ciddi bir hastalık oluşma sebebi d bence küçüklükte yaşadığı bazı şeyler...

Back