• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri derecede kuruntu yapma eşimi ikna edemiyorum

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.252
113
43
Yıllardır kafamda kurmaktan yoruldum. Cok takıntılıyım. Eşimle nişanlanmadan önce görüştüğümüz süreçte cesaret edip söyledim ilerde istersem eğer beni psikoloğa götürür müsün diye o da ne gerek var böyle sokakta delirenler varya onun gibi olursan götürürüm demişti gülerek. Evlenmeden önce yoğundum çalışıyodum okuyodum ama hep kuruntu yapıp zor uyuyorum ve genelde hep moralim bozuk açıkcası psikoloğa gitmem gerektiginin farkındayım.
Evlenince belki geçer dedim. Ama evlendim daha beter oldum. İşten de ayrılmıştım evde yalnız başima cok daha arttı bu kuruntularım.
Eşimle kavga ettigimiz bir günde intihara kalkıştım ama beceremedim sonra eşimle konuştum yine beni götürür müsün diye psikoloğa para veremem bunlar hep boş olduğundan bi çocuğumuz olduğunda geçer dedi kestirip attı.
Ben her gün çok yoruluyorum düşünmekten ve mutsuzum
Ne yapıcam kızlar eşimi nasıl ikna edebilirim

Çalışmıyor musunuz ya da çalışmıyorsanız eşinizin size bıraktığı belli bir miktar yok mu, neden eşiniz götürsün ki sizi psikologa. Hiçbiri yoksa ve gitmeme nedeniniz maddiyatsa devletin bazı kurumları oluyor, büyük şehirlerde belediyelerin ücretsiz psikologları vardı örneğin. Ki intihara kalkışmış birinin hastaneye yatırılması da olası.

5yaşında çocuk değilsiniz ki beni götürmüsün diyorsun ?
Paranız yoksa devlet hastanesinden randevu alabilirsin .
Eşiniz size değer verse , intihara kalkıştıktan sonra götürürdü zaten . Bu yüzden kendi çarenize kendiniz bakın .

Bi seçenek daha var, kendiniz gitmeniz mesela. Muhtaç mısınız da eşinizi bekliyosunuz? İşten niye ayrıldınız evlenince?

Kendi ayaklarınızın üstünde durun lütfen bir zahmet. Okuma yazmanız var devlette bile var psikoloji bölümü kendiniz gidin. Hayatta kimse kimseyi düşünmez kendinden başka.

Yıllardır kafamda kurmaktan yoruldum. Cok takıntılıyım. Eşimle nişanlanmadan önce görüştüğümüz süreçte cesaret edip söyledim ilerde istersem eğer beni psikoloğa götürür müsün diye o da ne gerek var böyle sokakta delirenler varya onun gibi olursan götürürüm demişti gülerek. Evlenmeden önce yoğundum çalışıyodum okuyodum ama hep kuruntu yapıp zor uyuyorum ve genelde hep moralim bozuk açıkcası psikoloğa gitmem gerektiginin farkındayım.
Evlenince belki geçer dedim. Ama evlendim daha beter oldum. İşten de ayrılmıştım evde yalnız başima cok daha arttı bu kuruntularım.
Eşimle kavga ettigimiz bir günde intihara kalkıştım ama beceremedim sonra eşimle konuştum yine beni götürür müsün diye psikoloğa para veremem bunlar hep boş olduğundan bi çocuğumuz olduğunda geçer dedi kestirip attı.
Ben her gün çok yoruluyorum düşünmekten ve mutsuzum
Ne yapıcam kızlar eşimi nasıl ikna edebilirim
İntihar diyorsunuz bu önemsenecek kadar büyük ve yeterli bir sebep lütfen kendiniz için siz çabalayın devlete gidebilirsiniz mesela ama lütfen gidin insan canı bu kadar basit olmamalı ve siz buraya zaten iyileşmek istediğiniz için yaziyorsunuz bu çok önemli kendinizden vazgeçmeyin.

Back