Ileri derece Rahim ici yapisiklik

Serba1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
10
0
36
36
Kizlar benim kürtaj sonrası bir yapisiklik oluştu ve ameliyatlar olmama rağmen yapisiklik geçmiyor ve bir Dr bu şekilde tup bebek bile olmaz dedi benim gibi olan var mı

Adet oluyorum ama çok az yok denilecek kadar az ya

Ben de çok az adet oluyorum 3 yıl önce doktora gitmiştim ultrason çekmiş birşey yok demişti gerçi üstünde çok da durmadı. Başka belirti var mıydı? Korktum şimdi ya

Hayır kürtaj olmadım kendimi bildim bileli böyleyim. 5 gün sürüyo ama 2 gün normalse 3 gün çok az
Tamam da niye kafaya taktin ki simdi bunu bende olduysan kurtaj ondan taktin kafaya sandim bildim bileli boyleyse bir sorun yok bence ama icin rahat etsin istiyorsan kadin doguma git ultrasonda yumurtliklarina bir bakilsin istersen

Tamam da niye kafaya taktin ki simdi bunu bende olduysan kurtaj ondan taktin kafaya sandim bildim bileli boyleyse bir sorun yok bence ama icin rahat etsin istiyorsan kadin doguma git ultrasonda yumurtliklarina bir bakilsin istersen
Belirtileri arasında az adet olma durumu var diye kafama takıldı

Kurtaj olmamissin bu mumkun degil yani misal ben oldum ben kafaya takiyorum:)

Ben rahim yapışıklığının kürtaj sonrası olduğunu bilmiyordum. Bu yüzden endişelendim. Allah yardımcın olsun inş. Bir sıkıntı olmaz

Kizlar benim kürtaj sonrası bir yapisiklik oluştu ve ameliyatlar olmama rağmen yapisiklik geçmiyor ve bir Dr bu şekilde tup bebek bile olmaz dedi benim gibi olan var mı

Merhaba serba bende 4 yildir yapisiklikla ugrasiyorum benimde 2 negatif tup bebek denemem var. Aradan 2 yil gecmis mesaji yazali. Var mi bi gelisme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…