Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hicmi adet olamiyosun cnm belirtilerin nelerdiKizlar benim kürtaj sonrası bir yapisiklik oluştu ve ameliyatlar olmama rağmen yapisiklik geçmiyor ve bir Dr bu şekilde tup bebek bile olmaz dedi benim gibi olan var mı
Adet oluyorum ama çok az yok denilecek kadar az yaHicmi adet olamiyosun cnm belirtilerin nelerdi
Cok gecmis olsun cnm allah sifa versn insallah yasin kac 1 kurtajla nasi bkdr yapisiklik olabildi cok uzuldmAdet oluyorum ama çok az yok denilecek kadar az ya
27 yaşım ama 5 yıldır yapisiklik ile ugrasiyorumCok gecmis olsun cnm allah sifa versn insallah yasin kac 1 kurtajla nasi bkdr yapisiklik olabildi cok uzuldm
Bende kurtaj oldm 3yil once ama tkrar kalamadim hamile ama adetlerm duznli olmayinca da olmuyor allah hepimize nasip eder insallah27 yaşım ama 5 yıldır yapisiklik ile ugrasiyorum
Amin inşallah sende de yapisiklik var miBende kurtaj oldm 3yil once ama tkrar kalamadim hamile ama adetlerm duznli olmayinca da olmuyor allah hepimize nasip eder insallah
Adet oluyorum ama çok az yok denilecek kadar az ya
Sizdemi kurtaj olmustunuz kac gun suruyo adetinizBen de çok az adet oluyorum 3 yıl önce doktora gitmiştim ultrason çekmiş birşey yok demişti gerçi üstünde çok da durmadı. Başka belirti var mıydı? Korktum şimdi ya
Yok bnde yapisiklik olmadi cnmAmin inşallah sende de yapisiklik var mi
Sizdemi kurtaj olmustunuz kac gun suruyo adetiniz
Tamam da niye kafaya taktin ki simdi bunu bende olduysan kurtaj ondan taktin kafaya sandim bildim bileli boyleyse bir sorun yok bence ama icin rahat etsin istiyorsan kadin doguma git ultrasonda yumurtliklarina bir bakilsin istersenHayır kürtaj olmadım kendimi bildim bileli böyleyim. 5 gün sürüyo ama 2 gün normalse 3 gün çok az
Belirtileri arasında az adet olma durumu var diye kafama takıldıTamam da niye kafaya taktin ki simdi bunu bende olduysan kurtaj ondan taktin kafaya sandim bildim bileli boyleyse bir sorun yok bence ama icin rahat etsin istiyorsan kadin doguma git ultrasonda yumurtliklarina bir bakilsin istersen
Kurtaj olmamissin bu mumkun degil yani misal ben oldum ben kafaya takiyorum:)Belirtileri arasında az adet olma durumu var diye kafama takıldı
Kurtaj olmamissin bu mumkun degil yani misal ben oldum ben kafaya takiyorum:)
Kizlar benim kürtaj sonrası bir yapisiklik oluştu ve ameliyatlar olmama rağmen yapisiklik geçmiyor ve bir Dr bu şekilde tup bebek bile olmaz dedi benim gibi olan var mı