• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlerde eşimin beni aldatmasından ve başka kadınlara bakmasından korkuyorum

Meraba ben 20 yaşındayım.evli değilim bekarım.erkeklere güvenemiyorum.aklımda hep ya eşim beni ilerde aldatırsa gibi düşünceler var.sadece aldatmak değil, ya başka kadınlara heves ederse, başka kadınlara bakarsa diye de korkuyorum.böyle bişe olursa kendime yediremem.benim de kendime göre bi güzelliğim var, çirkin biri değilim ama biraz özgüvensiz bi tipim.erkek arkadaşım da var, ona da tam güvenemiyorum acaba başkalarına bakıyomudur diye.mesela bu gece rüyamda onu n yanında bikinili bir kızı dans ederken gördüm.çok etkisinde kaldım, gerçek gibiydi.bütün erkekler için cinsel duygular herşeyden öncemi gelir? Bütün erkekler bakarmı eşinden başka kadınlara? Evleneceğim kişiye bu konuda çok güvenmek istiyorum.hep dua ediyorum eşim bana sadık olsun beni çok sevsin değer versin diye.sadakat benim için para, dış görüntü vs herşeyden daha önemli.Allah gönlüme göre verir inşallah.bu konuda yorumlarınızı bekliyorum
erkeklerin çoğu başkalarına bakar bazıları aldatır ama tamamen eşinden de vazgecmez

Biliyor musun canim.. Ayni bende senin gibi düşünüyordum.. Neden.. Çünkü babamdan!!babam annemi aldatiyordu.. Ve annem bizler için birakamiyordu babamı.. Bende bekarken sevgilimin beni aldatacagini.. Simdi ise ne yazik ki hala esimin beni aldatacagini Düşünürüm.. Bu düşüncelerim babam ile esimin ayri bir birey olduğunu kendime güç bela ve uzun bir sure sonra kabul ettirebildim fakat.. Aklimdan ne yazik ki cikmiyor.. Koca bir cocukluk,ergenlik yillarim boyle geçmişti... Kucuktum.. Babam beni sevmiyordu ama o kadinin kizini kucagina alir ona sarilirdi... Birgün kadinin kapisina gidip sen o.. Babamda pe... Demiştim.. Offff ne dayak ne dayak yedim.... Neyse güzelim... Aklina getirme böyle şeyleri.. Güzel şeyler düşün.. Güzel şeyler olsun

Meraba ben 20 yaşındayım.evli değilim bekarım.erkeklere güvenemiyorum.aklımda hep ya eşim beni ilerde aldatırsa gibi düşünceler var.sadece aldatmak değil, ya başka kadınlara heves ederse, başka kadınlara bakarsa diye de korkuyorum.böyle bişe olursa kendime yediremem.benim de kendime göre bi güzelliğim var, çirkin biri değilim ama biraz özgüvensiz bi tipim.erkek arkadaşım da var, ona da tam güvenemiyorum acaba başkalarına bakıyomudur diye.mesela bu gece rüyamda onu n yanında bikinili bir kızı dans ederken gördüm.çok etkisinde kaldım, gerçek gibiydi.bütün erkekler için cinsel duygular herşeyden öncemi gelir? Bütün erkekler bakarmı eşinden başka kadınlara? Evleneceğim kişiye bu konuda çok güvenmek istiyorum.hep dua ediyorum eşim bana sadık olsun beni çok sevsin değer versin diye.sadakat benim için para, dış görüntü vs herşeyden daha önemli.Allah gönlüme göre verir inşallah.bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

Daha önceki ilişkilerimde 2 kez aldatıldığım için bu korku bende de var.
Tabiikide dış görünüşten paradan daha önemli.
Her kadın dünyada tek o armışçasına davranan bi erkeğe çok güvenir..
Bana bi tane denk geldi öyle hissettiren
Hatta bana sınıf arkadaşım demişti
-Çok yakışıklı çocuk nasıl trip atıyorsun ben kıyamam öyle bi çocuğa sende buldunda bunuyorsun falan demişti faceden.
O zamanda o erkek arkadaşım bunu görüp
- Ne terbiyesiz ya arkadaşının sevgilisine dediğine bak, ya benm sevgilim var sonuçta nasıl utanmadan böyle konuşuyorlar anlamıyorum
Çok mutlu olmuştum.
Öyle bi güven ki kendimden şüphe edip ondan etmicek kadar bi güven.
Dünyadaki tek kişi benim sanki.
En güzel.
En çekici.
En çok beğendiği.
Sonra ne mi oldu ?
Gitti başkasına aşık oldu aldattı yani..
Yarım saat önce sevdiği söylerken bi anda
-Olmuyor mesajıyla karşılaştım.
Öyle bişey yok ya..
Sonra öğrendim ki başkasıyla konuşmuş..
Şimdiki erkek arkadaşım öyle hissettirmez mesela..
Aldatsa yine yıkılırım ama artık benim aldatılmaya programlandığımı düşündüğümden belkide dayanıklıyımdır ddiye düşünüyorum.
Bu korkumu erkek arkadaşıma çok yansıtırım oda hep önceki ilişkinden dolayı der duru..
Biraz hakkı var..
Başkasının günahını şimdikine yükleyip hayatı zindan ediyorum..
Ama elimde değil.
Bi şekilde engel olmaya çalışıyorum..
Benimkisi mesela sürekli Antalya'ya gidiyor..
Her yıl en az 1 haftalığı 2 kez falan gidiyor okulla ilgili..
Ondada huzursuz oluyorum.
Çok kötü hissediyorum.
Bende oyuna veriyorum kendimi..
Oyun oynuyorum telefonumdan sürekli..
Şarkı kanalı açıp şarkıları detaylı dinlemiyorum dinlersem o aldatıldığım moda giriyorum.
Daha kötü oluyor çünkü..
Bende uğraş arıyorum kendime tabiikide kavgalar ediyoruz ama elimde değil..
Bana psikologa gitmeyi teklif etti..
- Beraber gidelim çift seansı olarak dedim
- Olabilir.... Ama dur ya olmaz sen benimle beraber girsen yaşadıklarını tam anlatamazsın dedi
-Neden dedim ?
- Eski sevgilini benim yanımda ne kadar rahat anlatabilirsin ki ?
- Doğru..
Anlatamam.
Ama son çares buydu..
şimdi güvensizlik çok gündeme gelmediğinden sıkıntı yaşamıyoruz.
Ama bi kaç yıl sonra ayrı şehirlerde ilişkiyi devam ettirmemiz gerekicek o zamana kadar aşmam lazım bu durumu ama 3.5 yılda aşamadım sonra ne olur bilmiyorum.
Bende ileride eşimin aldatmasından korkarım ama benim bi travmam var.
Birde değil iki tane..
Deli gibi üzülüp ağladığım 2 aldatılma acısı yaşadım..
Özgüven bitti neredeyse..
Şuan kendime güvenim biraz daha var ama zaman zaman gittiği doğru..
Bazen hiç güvenmem..
Aynaya bakıp tipe bak ya derim..
Ben olsam benimle çıkmam derim..
Bi zaman sonrada
-MaşALLAH kendi nazarıma gidicem derim
- Ben olsam beni aldatmam. Daha güzelini görsem bile bakar çeviririm kafayı derim
Kendi pozitif yönlerimi göz önüne getiririm..
Makyajsızda giderim yanına mesela..
Makyajlı çok bakımlıda..
Ama bazen o yanımda yokken çok süslenirim.
Biride -güzel olmuşsun dediyse bunu ona söylerim..
Bi ara sık sık sen ben yanında olmayınca daha çok süsleniyorsun benim yanımda bakmıyorsun kendine demişti..
Ben olayı tabiikide
-Sen beni bakımsızken sevmiyorsun getirmiştim..
Olaylar büyüdü sonra..
Yani ben hala aşamadım travmamı.
Bazen eski sevgilime gidip bağırmak geliyor içimden
-Senin yüzünden mutluluğum yarıda kalıyor diye.
Ama yapmam öyle bişey ama ağladığım çoktur hala..
Onun yüzünden mutlulupum yarım diye :(

bakar sende başka erkeklere bakarsın.birbirinizi severseniz gerisi dert değil.kimseyi güzelliklerden mahrum edemeyiz

erkekler için önce cinsellik mi gelir ne mantıksız bir soru? erkeklerde sever bağlanır kariyer peşinde koşar çocuk ister yani onlarda insan. ayrıca bizim içinde cinsellik önemli değil mi? bizim sanki aklımıza gelmiyor mu? biz sadece çocukluğumuzdan beri kadına cinsellik ayıp günah diye programlanmışız evlendikten sonra bile yatakta duvar gibi sınırları olan sevişirken süpürge sopası gibi yatıp hareket etmeye korkan kadınlar bu yüzden. neyse zaten konu bu değildi. kafanızda bir şeyi büyütürseniz ilerde ilişkinizde paranoyak olursunuz her saniye diken üstünde aldatılıyor muyum diye ömür geçmez. mesela yarın sokağa çıkarsam araba çarpar diye korkuyor musunuz? hayır. bu korkuyla sokağa çıkmayıp kendinizi eve kapatır mıydınız? hayır. e yanı şey.

20 yaşında istikbalini düşün.Kendi ayakların üzerinde durmayı düşün.Kendi özgüvenini kendin kazanacaksın.Dahaa evleneceksin ne olacak ne bitecek,evlilik nasıl gidecekte aldatır mı aldatmaz mı onun derdiyle şu an kendini boşuna yorma.

bu hayatta en çok neyden korkarsan onu deneyimlersin.

korktuğun başına gelir yani atalarımızın deyimiyle.

zihnini bu tarz korkulardan temizle ve kendine güven.

Ben cozemedim, ortada koca yok, evlilik yok, baska kadinlar yok, bu neyin endisesi ??? Dogmamis cocuga don bicmek degil, yumurta hucresine don bicmek bu?!:KK49:

Yani kuzum bir evlen, aldatil, ondan sonra dusun bunlari. Ne evlendin, ne aldatildin , bunlari dusunmen icin bir sebep yok ki, basina gelirse otur dusunursun.

Aldatilacagim diye korkma O aldatirsam sonu ne olur diye korksun.

bende erkek arkadaşım beni aldatıyor paronayasıyla yasıyordum ama birgün düşündüm ki aldatan erkek her türlü aldatır sıkıp boğmak sürekli hesap sormakla önünü kesemezsin tabiki yediği haltda saklı kalmaz ama bnu düşünüp hırpalanmak boşa..

Back
X