ilarzucum sen yapcan sanırım makyacını:)
sen bilirsin ama ben bilmeyenler için diyiverem
krylon malzemeleri ile yapılacaksa düğün haftası gün aşırı yüze peeling yapın demişti benim makyöz
malzemeler çok kalın imiş iyi durması için bu gerekli imiş
aklınızda bulunsun
ilarzucum sen yapcan sanırım makyacını:)
sen bilirsin ama ben bilmeyenler için diyiverem
krylon malzemeleri ile yapılacaksa düğün haftası gün aşırı yüze peeling yapın demişti benim makyöz
malzemeler çok kalın imiş iyi durması için bu gerekli imiş
aklınızda bulunsun
bunu bilmiyordum bennnn eyvahedigeldismile
hergün peeling yaparsam ben ölürüm
zaten hassas cildim var
bu krylon bana göre değil galiba ohaoldumsmile
Çok başarılı makyajların, sende çok güzelsin maşallah canım...Bende Bursaya gelin gidebilirim, sen gibi güzel makyaj yapan birini bulsam keşke
Selamlar..
anam da aamann en güzel en dadlu lahanam gelmiş loooooo kırmızı halılar yayayımm ayacıklarına sıcak sular dökeyimmm gül kokulu...
ciğerini yediğimini ben saa simoki de yaparim her bişeyi yaparım bal köpüğüm
:kedi:
çok güzelmiş modeller...benimde düğünüm olacak bende toprak rengi turuncu renk makyaj istiyorum. acaba o tonlarda makyajlı fotoğraf paylaşabilirmisiniz?
Bana tanıdık geliyorsun diyordum. Sonra hatırladım bi eğitimde tanışmıştık seninle Ürgüp'te. Kızlar fotoğraflarına bakmayın kendisini görün, çünkü çok daha güzel İlarzu. Öpüyorum.
Eğitimde farklı gruplardaydık. Sınıflarımız yan yanaydı. 2 oğlum vardı yanımda. Belki oradan hatırlarsın. Hemşeriyiz aynı zamanda. Ben de İnegöllüyüm. Ama seni burada bulacağım hiiiç aklıma gelmezdi. Çok sevindim. Bu foruma üye oluşumda sayende oldu. senin makkajlarına bakarken:)). Aranıza hoşgeldim o zaman
Bunlar da öncekilerden ayrıntı
ayy sen çok güzel gelin olacaksın yaa çok yakışmışa.s.
topiğin hayırlı olsun arzucum
çok güzelsin hep dile getiriyorum maşallahh kuzum sanaaa
bi nazar boncuuu da benden
nazarlara gelme amannn
evet bakır tonları istiyorum yaptığında haber veririsin dimi?çok beğendim makyajlarını sende nişanlısın heralde benimde düğünüm yaza.bende kryolan ürünler,ni duydum düğün makyajıma almayı düşünüyorum ama ne alıcam bilmiyorum stick iyi diyolar ama bide gözün altına kullanılacak beyaz aydınlatma için bir ürün tavsiyen varmı?ayy ne çok soru sordumm kusura bakma
Eğitimde farklı gruplardaydık. Sınıflarımız yan yanaydı. 2 oğlum vardı yanımda. Belki oradan hatırlarsın. Hemşeriyiz aynı zamanda. Ben de İnegöllüyüm. Ama seni burada bulacağım hiiiç aklıma gelmezdi. Çok sevindim. Bu foruma üye oluşumda sayende oldu. senin makkajlarına bakarken:)). Aranıza hoşgeldim o zaman
ilk resimdeki göz makyajını çok beğendimm
dünya küçük işte:)
hoşgeldin aramıza tatlım
çok beğendim çook güzelmiş ellerine sağlık
ben cilde düşnüyorum sadece alt tabana, kryolan tv makyajlarında kullanıldığı için foto çekimlerinde ışık yansıması yaptığından çok güzel sonuç veriyormuş canlar. bakalım neler oalcak:))
aynen öyle canım fotoğraflarda çok doğal duruyor sanki yüzünde gözünde olan o makyaj yokmuş gibi
ama yakından ağır bi makyaj olduğunu anlıyorsun
her güzelin bi kusuru var fotolar baki kalıo diyip yaptırıyoruz işte:>D
Allaam ne mübarek bi topik olmuş bu bööğlee
Harikasın çiçeğimm sabırsızlıkla bekliyoruz fotolarını
İnsan böle bicerikli olunca gelin makkajını da kendi yapar tabi
Allah nazarlardan saklasın melek suratlımı
daha sade de örnek olarak koyarmısın ilarzucum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?