İlanlar iş bulma süreci

Ben ankarada yaşıyorum 5 senelik muhasebe tecrübem var.örgün iktisat mezunuyum 4 yıllık.asgari ücrete haftanın altı günü 10 saat çalışıyordum.temizlik yemek çay muhasebe kendi kişisel işleri hepsini yapıyordum.yol parası da yoktu.eve giderken otobüs çarpsa da ölsem diyordum yorgunluktan.ben de aylardır işsizim

yani aslında onlar açısından mantıksız değil. ayrıca birini alıp deneyip çıkarmış da olabilirler. bir sürü olasılık mümkün.
bence kendinizi geliştirmeye odaklanın. görünürlüğünüzü arttırmanın bir yolu da budur çünkü.
cv niz ne kadar çok şey içerirse o kadar çok sizi bulma ihtimalleri artar.

Bulunduğunuz şehrin barosunun internet sitesine de bakabilirsiniz. Sekreter arayan avukatlar orada ilan veriyor.

astrojurnal ücretsiz sertifika veren iki siteden sertifika aldım temel ingilizce sekreterlik insan kaynakları yönetimi etkili ve güzel konusma MS Word MS Outlook bir de iki sene önce gittiğim kurstan eta logo on muhasebe sertifikasi ama ingilizce bilgim biraz daha zorlarsam az çok bir yere gelir ama Muhasebe bilgim sıfır çünkü uygulamada kullanmadım ve açıkçası muhasebeyi pek sevmiyorum rakamlarla uğraşmayı.Sirf annem muhasebe kursuna git dediği için gittim zoraki ama baktım ki Muhasebe bana göre değil.

Estraven sağol canım mesajların arasında cevap vermeyi unuttum gördüm İnternet sayfasında sekreter arayan avukatlık bürolari pazartesi cv göndereceğim UYAP programı var onu bilmiyorum ama ben yine şansımı deneyip göndereyim cv'mi .

Eşim bir buçuk yıl işsizlikten , 74938373637 tane ilana başvurudan, 7484737 tane görüşmeden, dert gam kederden sonra bu hafta işe girdi. Nasıl? Tanıdığın tanıdığı. Biz bunu anladık şu süreçte. Tanıdık olmuyorsa olmuyor küçük şehirlerde. İstanbulu bilemem tabi ama anne babana söyle çevreye haber versinler. Malasef en kesin yol bu.

arkadaşım şimdi ben sana bildiğim bazı şeyleri aktaracağım.
Eğer ortalama üstü özellikler ile donanmış bir kişi isen, ya da piyasada ihtiyacın çok olduğu ancak az kişinin üstlendiği bir meslekte isen sen şirketleri değil, şirketler seni bulacaktır.
Bunun aksine büyük çoğunluk içerisinde isen şirketlere cv bırakma ya da ik maillerine mesaj atma fayda etmeyecektir.
İş bulmada ik uzmanının etkisi azdır, maaş konusunda pazarlık süreci ve şirketin genel niteliklerine uygun olup olmadığını ölçer.
Çoğunluk içerisinde isen cv atıp seçilmeyi beklemeyeceksin, sen çalışmak istediğin şirketi ve departman müdürünü bulup oradan yürüyeceksin. Diyelim ki x şirketinin halkla ilişkiler müdürü Ayşe Hanım hakkında bilgi sahibi olup bir fikir edinmelisin. Sonra onunla şahsi iletişime geçmelisin, onu tanıyan biri aracılığıyla ulaşıp cv yi ulaştırman en kestirme yoldur ama hanımı tanıyan kimseyi bilmiyorsun diye düşünürsek, ona kendini tanıtıp kendisiyle çalışmayı arzu ettiğini ve heyecan duyduğunu ifade edip dikkatini çekmelisin. Mülakat öncesi ke dini tanıtırsan o müdür zaten seni mülakat masasına oturtacak kişidir. Önemli olan müdürün seni istemesidir, ik o noktadan sonra sadece prosedüre bakar. Bu şekilde ilerle doğru adımlar atarsan iyi bir işin olur, kişilerin karlısına ilk kez çıkmak var bir de iletişim yeteneğiniz ile kendinizi tanıtmak var.
Sonra bana dua edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…