İlahiyatçı İhsan Şenocak: 'Kaşlarını Alıp, Pantolon Giyerek Üniversiteye Giden Kadınlar Cehennemlik'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
İlahiyatçı İhsan Şenocak: 'Kaşlarını Alıp, Pantolon Giyerek Üniversiteye Giden Kadınlar Cehennemlik'

https://onedio.com/haber/sosyal-med...-golcuk-muftusu-ne-sorusturma-787511?oioembed

Sosyal Medyadan 'Teşhir Ürünü' Benzetmesiyle Başı Açık Kadınları Hedef Alan Gölcük Müftüsü'ne Soruşturma

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi Müftüsü Mehmet Yazıcı'nın, Facebook hesabından 'Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana...' şeklindeki paylaşımı, tepkilere yol açtı....

https://onedio.com/haber/korkunc-if...zim-gelen-opsun-giden-yalasin-785881?oioembed

Korkunç İfadeler! Sakarya Valisinin Abisi Metin Balkanlıoğlu: 'Açıl Kızım; Gelen Öpsün, Giden Yalasın'
Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun abisi Metin Balkanlıoğlu'nun kadınları hedef aldığı ifadeleri ortaya çıktı. Balkanlıoğlu, bazı kadınların yanlış kapandığını belirterek verdiği vaazda "Açıl kızım...

ODTÜ’ye, Boğaziçi’ne gidince sevindin. Doktor olacak, mühendis olacak, 5 milyar aylık alacak, arabaya binecek, eşine mecbur olmayacak, mahkum olmayacak… Peki onlara sevindin; kot pantolonuyla erkeklerin bakışı arasında kızın yürüyor, delikanlılar arkasına takılmışlar, arkasından gidiyorlar. Yavrunu cehenneme attın cehenneme. Kardeşim… 500 koyunu dağ başında ateşe atan çobana sen koyunun hesabını soruyorsun da oğlunu kızını torununu film setlerine, sokaklara, üniversite salonlarına, amfilerine soyup da atan dedelerden, babalardan cehenneme atılan yavruların hesabını Allah sormayacak mı?'

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından birçok kişi ilahiyatçının açıklamasına tepki gösterdi.
https://o nedio.com/haber/ilahiyatci-ihsan-senocak-kaslarini-alip-pantolon-giyerek-universiteye-giden-kadinlar-cehennemlik-787797

Tecavuzculerin de dindar kesimden cikmasi cok ironik.Kizlarin pantolonunda,saclarinda,kaslarinda pislik gozleri.Zihniyetinize.........
Kadin olmak bu kadar zor olmamali bir ulkede.
Cennetlikler cehennemlikler bunlardan soruluyor sanirsin.
Insani dinden sogutuyorlar.Kendileri cennetlik mi oluyor yani?Cok sey yazmak istiyorum ama ban yemek istemiyorum.
Kadinin basi kapali,evli 3tane sevgilisi var.
Buyrun size teshir urunu.
Tabi bunlardan haberleri yok bunlarin.Malum tv izlemek de GUNAH.hepimiz yanacagiz.
Okumak gunahsa,calismak gunahsa "benim turbanli bacilarimi" torpille kamuya sokmayacaklar muftu efendi.
Insallah geberirken kadin doktora muhtac kalirsin

Bu adamlar muftu yapilip insanlarin basina getirilirse olacagi bu.Dini anlatacagina,kadini cekistiren soylemler yapiyor.Ya bu din sadece kadinlar uzerine mi?

Vallahi onun gibi inanmayan milyonlarca insanın vergisini çukkalrken iyi, paralarımızı bunlara yedirenlere ardından da bize hakaret ettilerenlere sorulacak asıl hesap, öyle olmasa kenarda ötsün dursun derim, kendi kitlesini baglar, kendi cemaatinin parasını cukkalarlar ama bunlar bütün ülkeyi cukkalıyorlar.

Kaşları alıp, pantolonları giyip başka yerlere gidebilir miymişiz peki?
Ya da onun istediği gibi giyinip üniversiteye gitsek olur mu?
Erkekler o zaman arkamıza takılmazlar mı?
Yoksa tek sorun kızların okuması mı?

Hep derim yeri gelmişken yine diyeyim. Bu ülkeyi kadınlar kurtaracak. Erkeklerin işine geliyor bizim ezilmemiz. Bizim güçlü olmamız lazım. Ha bu arada dipnot düşeyim hergün pantolon giyerim. İnsanlara kalmadı benim cehenneme gidip gitmeyeceğimi söylemek. Herkes emin cennete gideceğini galiba ki böyle konuşabiliyorlar

Hangi dine inanıyor bunlar? Krem peynire falan tapıyolar galiba! Din adamlığı bunlara kaldıysa vay halimize.. Bir türlü öğrenenedik insanları olduğu gibi kabul etmeyi, kıyafetine inancına takılmadan sadece insan olduğu için saygı duymayı.. Resmen ülke olarak cehaletle lanetlenmişiz!

dini işlerine geldiği gibi kullanmalarına sinir oluyorum.17 aralık sürecinde insanların günah işleme özgürlüğüne müdahale ediliyor diye veryansın ediliyordu

Müslümanlık bunların tekelinde değil ki dini çarptırıyorlar önemli sorunlarla uğraşmıyorlar ancak kadınlarla uğraşsınlar pislikler sakalına tükürdüğüm !

Butun kadinlar cehennemlik desene..Kasini almayan, omrunde pantolon giymemis kac kadin kalmis ki.. Basortusu takan kadinlarda bile pantolon gordum ben, ya da kas alma..
Kendisi kesin cennetliktir sorsan.. Anasindan dogdugu gun kadar gunahsiz.. Haa, onlarin gunah isleme ozgurlugu vardi sahi.. Imtiyazli kul..

Zamanında annemi bunun gibi din adamları yüzünden okutmamışlar günah ve ayıp diye dedem bunların laflarına inanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…