ben düz lise mezunuyum ilahiyat önlisans okumak istiyorum sadece ygs ye girmem gerekiyomuş ve ygs4 puan türü önemliymiş benim sorum acaba ortalama kaç puan almam gerekiyo bide ygs de matematikten 3-5 soru çözersem benim ygs4 puanımı artırırmı yani bana bi yararı olurmu matematiğin
İNTERNETTEN ARAŞTIRDIĞIMA GÖRE 275 DİYO TABAN PUANINA acaba bu puanın altında alırsam girme şansım varmı lütfen bilenler varsa yada ilahiyatisteyenler yardım edin
ilahiyat önlisans YGS-4 den 10000 kişi alıyor... gecen seneki taban puanı senin de dediğin gibi 275 bu yıl ne olur bilinmez. yine de yaz kısmet belki olur. bu arada YGS-4 için sözel soru yapman gerek. yani türkçe ve sosyal
teşekürler yinede mat yapsam ygs puanımı etkilemezmii ben seneye giricemde şimdiden başladım çalışmaya inşallah ilahiyata girebileceğim bi puan alırı çok isstiyorumda
Bu sene girdim sınava ve bende YGS-4'ten ilahiyat tercih edeceğim.. YGS-4 aslında sosyal bölümü ağırlıklı olan sözeldir.. Yani sosyal bölümden yaptığın bir soru sana 4 puan getirirken, Türkçe 3, Matematik 2, Fen 1 puan getirir bu puan türünde.. Bana kalırsa ki ben öyle yaptım matematiğe harcayacağın zamanda sosyale ağırlık verip yüksek puanı oradan alırım.. Ama yine de soru soru, puan puandır diyorsan Allah yardımcın olsun
anladım çok teşekkür sederim verdiğin bilgiler icin acaba sen kaç puan aldın bide tarih ve coğrafyaya daha ağırlık vermem gerekiyo galiba 275 üzeri almak istiyorum bilmiyorum çocuğumda var korkuyorum açıkçası kazanamamaktan
anladım çok teşekkür sederim verdiğin bilgiler icin acaba sen kaç puan aldın bide tarih ve coğrafyaya daha ağırlık vermem gerekiyo galiba 275 üzeri almak istiyorum bilmiyorum çocuğumda var korkuyorum açıkçası kazanamamaktan
Ben Ankara Üni. İlahiyat Fakültesi düşünüyorum canım önlisans değil.. 321 aldım okul 4.süyüm 400-406 puan felan olacak inşaallah benimde kesin değil yerleşebileceğim.. Önlisans istiyorsun benim bildiğim bu sene arkadaşlarım 140 üzeri aldılar ve açıköğretime yazılacaklar.. 275 üzeri zor bir puan değil eveet ağırlık vermen gereken tarih, coğrafya ve felsefe.. Ve şuan baktım önlisans programlarına yazılmak için 140ı geçmek yeterli.. Senin baktığın 275 puan tavan puanı..