- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
-
- Konu Sahibi nuripapacium
Anlamadım açıkçası
Hayır böyle değil.Ben çok Karışık bir anda yapmamam gereken bir şeyi yaptım ve birine bilmemesi gereken bir şeyi anlattım.Çok üzüldü ve Hakkını helal etmediğini söyledi haklıydı sonuna kadar.O günden sonra bir daha hiç hiç mutlu olamadım.Varsın olmayayım da ama aynı Kişiyi üzen başkaları da oldu aynı suçtan hemde ve bu kişiler benimde Hayatımı mahvettiler ve şimdi her şeye rağmen çok mutlularPeki şuan masum birinin kalbini kırdığın için mi üzgünsün yoksa suç ortakların mutlu olduğu için mi?
Hani filmlerde zengin kız arkadaşlarıyla birlikte olup fakir çocuğu kendine aşık eder sonra dalga geçer.
Kafamda böyle bir olay canlandı.
HaklısınızYaptığınız o saçma sapan hareket neyse artık kendinize söz verin bir daha tekrarlamayın, bunun telkiniyle yeniden mutlu olun. İstediğiniz gibi o insanlar dara falan düşünce akıllarına siz gelmeyeceksiniz. Yardıma ihtiyaçları olduğunda kime gideceklerse ona gidecekler, hiç yardıma ihtiyaçları olmazsa da ömür boyu beklemeyi sürdürürsünüz.
Evet öyle bir şey oldu vaktinde.Geçen gün biri bununla ilgili bir şey söylemiş hesap sahibinin arkadaşıyım ben bu aradaGeçmiş konularına baktım evli biriyle birliktelik yaşamışsın yanlışım yoksa doğru mu ?
Evet öyle bir şey oldu vaktinde.Geçen gün biri bununla ilgili bir şey söylemiş hesap sahibinin arkadaşıyım ben bu arada
Evet öyle bir şey oldu vaktinde.Geçen gün biri bununla ilgili bir şey söylemiş hesap sahibinin arkadaşıyım ben bu arada
Bana klasik laflarla gelmeyin lütfen.İnsanın içindekini Allah'la yaşayandan başka kimse bilemez.Kimseye kendimi ispatlamak gibi bi çabam yok,olamaz da zatenSen o değilsin öylemi arkadaşısın klasik hadi diyelim öyle bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna demezler
Senin derdin vay onlar niye mutlu o masumun kalbinin kırılması değil aldığın ah sağlamsa zaten çıkıyor elbet karşılığı ayrıca arkadaş ortamına dikkat et kankalarına yani...
aman yarabbi nasıl bir suçki bu? birini falan öldürmediniz değil misuç ortağım ve aynı suça karışmış bir başka kişi daha var
Bana klasik laflarla gelmeyin lütfen.İnsanın içindekini Allah'la yaşayandan başka kimse bilemez.Kimseye kendimi ispatlamak gibi bi çabam yok,olamaz da zaten
Belkide.. Haklısınız.Her şeyi akışına bırakmak ve tüm olaylardan kendimi soyutlamak en iyisiBelki bunu sorgulamayı bıraktığın an, ilahi adalet işlemeye başlar..
Kimseyle tartışmam.Gerçekler acı da gelmez bana.TeşekkürlerGerçekler acımı geldi zira klasik ama gerçek dediklerim evli adam ile takılan sen değilsin arkadaşınmış ki genel de böyle derler hadi o ok öyle arkadaşlara sahip olmak için ki üyeliğini vs bilicek kadar samimiyseniz ortak yanınız çoktur niye kızdınız bu kadar ?
Kimseyle tartışmam.Gerçekler acı da gelmez bana.Teşekkürler
Suç ortağı dediklerim Arkadaşlarım falan değil.Acı gelmiş bişeyler ki konu açmışsınız hayat sizin ve arkadaşlarınızın ister masumların kalbini kırın ister evli erkekler ile takılın beni ilgilendirmez sonuçta. Adalet işliyor bir şekil ama dediğim gibi sizin sorununuz masumun kalbinin kırılmasından çok suç ortağı dediğiniz arkadaşlarınızın mutlu olması hoş ortaklaşa kime ne yaptıysanız hele ki masumun ahı büyüktür