Ilahi adalet bir tek bana işliyor neden?

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
31
Üzdüğüm biri oldu diye şimdi ben ilahi adaletin yerini bulması için çok çok fazla üzüldüğümü düşünüyorum uzun zamandır.Fakat suç ortağım ve aynı suça karışmış bir başka kişi daha var onlar hep mutlu.Her şeyin acısını hep tek başıma çekiyorum.Bana yapılanların hesabını neden vermiyorlar? Ben uzun zamandır ağlıyorum ama bana yaşatılanlar kimsenin ağlamasına sebep olmadı.Bile bile yaşatıldığı halde.Niye ??

Onu biz bilemiciiZ allahın işine karışılmaZ diye geniiiiş açılı bi cevap istermiydin?

Ben bu yaşımda bu dünyada kimseye güvenemez,yaşayan ölüye dönerken onlar mutlu mutlu yasayacaklar hayatlarını öyle mi yani?
Senin hissettiklerini bende hissediyodum hatta konu açıp dururdum onlar niye mutluda ben mutsuz.. Ama artık eskisi gibi değilim varmış bundada bir hayır ben görememişim şükürler olsun ki şuan herşeyin farkındayım ve seviniyorum..İlahi adaletin işlemesini istediğim insanların mutluluğuda mutsuzluğuda beni ilgilendirmiyor ben Allaha havale ettim gerisini boşverdim. Sen ne kadar intikam adalet diye ağlayıp sızlasanda herşey olacağına varıyor ve içindeki hırs zamanla yok olup gidiyor en fazla 2 sene sonra şuan istediğin şeyin senin için ne kadar gereksiz olduğunun farkına sende varacaksın o yüzden hiç ağlayıp üzülme hayatın tadını çıkar .

Daha açıklayıcı olsanız.
Daha fazla açılacak bir yanı yok aslında.Bir suç işledim bu suç Yüzünden birini üzdüm ama çok vicdan azabı çektim.Hala çok üzgünüm,hiç hiç mutlu olamıyorum ama suç ortaklarım mutluluktan ölecekler.Hala beni yaralıyorlar mutluluklarından.En açık böyle anlatabilirim

Allahin adaleti er gec tecelli edeer. Madem bukadar itikadin var obur dunyaninda varligindan haberdarsindir.
Uzme kendini ne suc islediniz bilmiyorum ama bilaf var dogru yalan bilemem ama ; Allah sevdigi kullarina burda cektirimis.
En kotu sen bilinclenmissin vicdan azabi cekiryorsun.Allah herseyi gorur merak etme

Günahlarini öteki tarafa götürmeyeceksin onlar götürecek demekki.
Tabi konunun tam olarak ne oldugunu bilmiyorum o yüzden pek net birsey söyleyemem..

Ama beni hala hala hala hala kırıp,üzüp,ağlatıyorlar.Varlığımın,değerimin hiç bir önemi yok.

Birini mi öldürdün?

Birinin hakkına girdim ve yaşadıklarımın bu Yüzden olduğunu düşünüyorum.Çok çok vicdan azabı çektim evet ama bana yapılan çok kötü şeyler de oldu.Şuan Hayatım bomboş yaşadıklarım Yüzünden.Bana bunları yaşatanlar,sebep olanlar da hep mutlular.Tek isteğim vardı benim gibi Acılar yaşasınlar ve akıllarına ilk ben geleyim Allah'ım derdim,o günleri göster bana nolur dedim ama olmuyor hiç.Ben hala acı çekiyorum onlar çok çok mutlular

Sizin derdiniz onların sizin gibi hala üzülmemesi mi? Tabi ki bunun ilahi adaletle alakası yok. İşlediğiniz hata/suç neyse işte yeniden yeniden işlerseniz başkalarına karşı ve bu başkalarından bir tanesi de sizi doğduğunuza pişman ederse ve sizin eski mağdurlarınızdan biri bunu görürse ahahah ilahi adalet der. Sizin olayınız çok farklı, vicdan yaptığınız her neyse onu çözün başkasının mutluğu sizin mutsuzluğunuz olmasın. Bu çukurdan kurtulamazsınız yoksa.

Hayır,kalbini kırdım çok,hemde çok masum birinin
Peki şuan masum birinin kalbini kırdığın için mi üzgünsün yoksa suç ortakların mutlu olduğu için mi?
Hani filmlerde zengin kız arkadaşlarıyla birlikte olup fakir çocuğu kendine aşık eder sonra dalga geçer.
Kafamda böyle bir olay canlandı.

Anlamadım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…