- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 31
-
- Konu Sahibi nuripapacium
Ben bu yaşımda bu dünyada kimseye güvenemez,yaşayan ölüye dönerken onlar mutlu mutlu yasayacaklar hayatlarını öyle mi yani?Öteki tarafta adaletin Allahını görürler sen sıkma canını
Biliyorum bunu tekrar söylemenize gerek yokOnu biz bilemiciiZ allahın işine karışılmaZ diye geniiiiş açılı bi cevap istermiydin?
Neyle ilgisi var?İlahi adaletle ilgisi olmadğındandır.
Senin hissettiklerini bende hissediyodum hatta konu açıp dururdum onlar niye mutluda ben mutsuz.. Ama artık eskisi gibi değilim varmış bundada bir hayır ben görememişim şükürler olsun ki şuan herşeyin farkındayım ve seviniyorum..İlahi adaletin işlemesini istediğim insanların mutluluğuda mutsuzluğuda beni ilgilendirmiyor ben Allaha havale ettim gerisini boşverdim. Sen ne kadar intikam adalet diye ağlayıp sızlasanda herşey olacağına varıyor ve içindeki hırs zamanla yok olup gidiyor en fazla 2 sene sonra şuan istediğin şeyin senin için ne kadar gereksiz olduğunun farkına sende varacaksın o yüzden hiç ağlayıp üzülme hayatın tadını çıkar .Ben bu yaşımda bu dünyada kimseye güvenemez,yaşayan ölüye dönerken onlar mutlu mutlu yasayacaklar hayatlarını öyle mi yani?
Daha fazla açılacak bir yanı yok aslında.Bir suç işledim bu suç Yüzünden birini üzdüm ama çok vicdan azabı çektim.Hala çok üzgünüm,hiç hiç mutlu olamıyorum ama suç ortaklarım mutluluktan ölecekler.Hala beni yaralıyorlar mutluluklarından.En açık böyle anlatabilirimDaha açıklayıcı olsanız.
Ama beni hala hala hala hala kırıp,üzüp,ağlatıyorlar.Varlığımın,değerimin hiç bir önemi yok.Senin hissettiklerini bende hissediyodum hatta konu açıp dururdum onlar niye mutluda ben mutsuz.. Ama artık eskisi gibi değilim varmış bundada bir hayır ben görememişim şükürler olsun ki şuan herşeyin farkındayım ve seviniyorum..İlahi adaletin işlemesini istediğim insanların mutluluğuda mutsuzluğuda beni ilgilendirmiyor ben Allaha havale ettim gerisini boşverdim. Sen ne kadar intikam adalet diye ağlayıp sızlasanda herşey olacağına varıyor ve içindeki hırs zamanla yok olup gidiyor en fazla 2 sene sonra şuan istediğin şeyin senin için ne kadar gereksiz olduğunun farkına sende varacaksın o yüzden hiç ağlayıp üzülme hayatın tadını çıkar .
Birini mi öldürdün?Daha fazla açılacak bir yanı yok aslında.Bir suç işledim bu suç Yüzünden birini üzdüm ama çok vicdan azabı çektim.Hala çok üzgünüm,hiç hiç mutlu olamıyorum ama suç ortaklarım mutluluktan ölecekler.Hala beni yaralıyorlar mutluluklarından.En açık böyle anlatabilirim
Allahin adaleti er gec tecelli edeer. Madem bukadar itikadin var obur dunyaninda varligindan haberdarsindir.
Uzme kendini ne suc islediniz bilmiyorum ama bilaf var dogru yalan bilemem ama ; Allah sevdigi kullarina burda cektirimis.
En kotu sen bilinclenmissin vicdan azabi cekiryorsun.Allah herseyi gorur merak etme
Hayır,kalbini kırdım çok,hemde çok masum birininBirini mi öldürdün?
Daha fazla açılacak bir yanı yok aslında.Bir suç işledim bu suç Yüzünden birini üzdüm ama çok vicdan azabı çektim.Hala çok üzgünüm,hiç hiç mutlu olamıyorum ama suç ortaklarım mutluluktan ölecekler.Hala beni yaralıyorlar mutluluklarından.En açık böyle anlatabilirim
Peki şuan masum birinin kalbini kırdığın için mi üzgünsün yoksa suç ortakların mutlu olduğu için mi?Hayır,kalbini kırdım çok,hemde çok masum birinin
Anlamadım açıkçasıSizin derdiniz onların sizin gibi hala üzülmemesi mi? Tabi ki bunun ilahi adaletle alakası yok. İşlediğiniz hata/suç neyse işte yeniden yeniden işlerseniz başkalarına karşı ve bu başkalarından bir tanesi de sizi doğduğunuza pişman ederse ve sizin eski mağdurlarınızdan biri bunu görürse ahahah ilahi adalet der. Sizin olayınız çok farklı, vicdan yaptığınız her neyse onu çözün başkasının mutluğu sizin mutsuzluğunuz olmasın. Bu çukurdan kurtulamazsınız yoksa.