ilacsiz depresyon geçer mi?

etpk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
98
Yer
İstanbul
Arkadaslar merhaba psikolaga gitmeden yada ilac kullanmadan ben depresyondaydim ama atlatabildim diyen varmi?:110:

Galiba ilaç kullanmadan bu illeti atlatan yok

Ben panik atakken dr bana zor demişdi

Arkadaslar merhaba psikolaga gitmeden yada ilac kullanmadan ben depresyondaydim ama atlatabildim diyen varmi?:110:
annem panik atak canım.6 yıldır ilaç kullanıyor faydasını anca görüyoruz.ilaçsız olmuyor.ama sadece ilaca da güvenmek olmuyor.sosyal olmaya bak.müzik dinle.el işi yap mesela

merhaba..bunun için bol yürüyüş yapmalısın.melisa ve sarı kantaron çayı içmelisin.bol bol dua okumalısın...ayrıca dizi ve müge anlının programı tarzı üzen moral bozan programlardan uzaklaşmalısın.haberde izleme çok fazla mümkünse..sonra evde yoga hareketleri yapabilirsin.nefes egzersizleri yap.yemek tariferi dene değişik değişik.... ben bunlardan fayda gördüm Allahın izniyle

merhaba..bunun için bol yürüyüş yapmalısın.melisa ve sarı kantaron çayı içmelisin.bol bol dua okumalısın...ayrıca dizi ve müge anlının programı tarzı üzen moral bozan programlardan uzaklaşmalısın.haberde izleme çok fazla mümkünse..sonra evde yoga hareketleri yapabilirsin.nefes egzersizleri yap.yemek tariferi dene değişik değişik.... ben bunlardan fayda gördüm Allahın izniyle

Yorumun icin tesekkur ederim. Ama bisey daha sormak istiyorum sen ilac kullanmadan mi atlatmaya calisiyosun cunku ben ilac kullanmak istemiyorum
Bende melisa iciyorum sosyal çevreye katilmaya calisiyorum elimden geldigi kadar ama bi gun iyiysem diger gun kotu olabiliyorum

Yorumun icin tesekkur ederim. Ama bisey daha sormak istiyorum sen ilac kullanmadan mi atlatmaya calisiyosun cunku ben ilac kullanmak istemiyorum
Bende melisa iciyorum sosyal çevreye katilmaya calisiyorum elimden geldigi kadar ama bi gun iyiysem diger gun kotu olabiliyorum
rica ederim.ben de panik atak vardı.ilaç denedim ama çok yan etki yaptı bıraktım.nefes egzersizi ve yürüyüşle dediğim çaylarla geçti çok şükür.depresyon ise tabiki kötü hissettiğim çok zaman oluyor ama zihnimi başka şeylere yönlendirmeye çalışıyorum.kaynayan bir kazan suya buz parçaları atmak gibi geliyor ilaç.ama tabi senin çok ilerlemişse bilemem.maddi durumun iyiyse psikoterapi alabilirsin. ya da ilaç deneyebilirsin

Back