Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba
Pazartesi günü rahim filmi çektirdim. Doktor antibiyotik verdi ve bitene kadar ilişki yok dedi. İşlem öncesi ve sonrası toplam 5 adet ilaç içtikten sonra bir takım yazılar okudum. Rahim filmi sonrası hamile kalanlar olmuş. Benim film çekilirken aşırı bir ağrı ve kanama olmadı. Filmin çekildiği günün gecesi ilişki oldu. Antibiyotiği bıraktım. Sizce doğru mu yapıyorum. Benim gibi olup hamile kalan yada enfeksiyon yaşayan var mı. Cevap yazarsanız çok sevinirim doktorunuz söylemiş size neden ilişki oldu onerilmiyor benim arkadaşım çekildi ilişki onerilmedi bir kac gün
Ama o kadar çok yazı okudum ki bazı doktorlar film çekildiği gün itibari ile ilişkiye girebilirsiniz demiş. Antibiyotik de vermemiş. Ben ilişki olmasına rağmen 2 gün daha antibiyotik kullandım bugün bıraktım kullanmayı zaten 1 kez oldu ilişkide sonra olmadı. Öyle şiddetli ağrım da olmadıFilmin geçildiği gün ilişki miDoktor ilişki yok demesine rağmen üstelik,enfeksiyona davetiye çıkarmışsınız resmen.
Bir defa olumsuz bir tüp bebek denemem oldu. Bunun büyük sorumlusu da doktorumdu. Bu yüzden doktordan çok yaşayanların tecrübelerine güvenmek istedim. İnşallah bir sorun çıkmazKeşke doktoru dinleseydiniz. İnsanlar boşa mı dirsek çürütüyor ? Bende çektirdim hsg . 4 ay sonra aşılama yaptırdım tutmadı sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım nasip bu işler.
Keşke doktorunuzu dinleseydiniz kafaniza göre davranmayin enfeksiyon bile kalabilirsiniz tuhafBir defa olumsuz bir tüp bebek denemem oldu. Bunun büyük sorumlusu da doktorumdu. Bu yüzden doktordan çok yaşayanların tecrübelerine güvenmek istedim. İnşallah bir sorun çıkmaz![]()
Bacım aynı gece de şart değildiMerhaba
Pazartesi günü rahim filmi çektirdim. Doktor antibiyotik verdi ve bitene kadar ilişki yok dedi. İşlem öncesi ve sonrası toplam 5 adet ilaç içtikten sonra bir takım yazılar okudum. Rahim filmi sonrası hamile kalanlar olmuş. Benim film çekilirken aşırı bir ağrı ve kanama olmadı. Filmin çekildiği günün gecesi ilişki oldu. Antibiyotiği bıraktım. Sizce doğru mu yapıyorum. Benim gibi olup hamile kalan yada enfeksiyon yaşayan var mı. Cevap yazarsanız çok sevinirim![]()
Enfeksiyon kapsa hamile kalsa bile sorun yaşayacak gebeliğin en büyük düşmanlarından biri enfeksiyon . O zaman doktora da gitmeseler keşkeFilmin çekildiği gün ilişki miDoktor ilişki yok demesine rağmen üstelik,enfeksiyona davetiye çıkarmışsınız resmen.