• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlaçlı rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Defneveali

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
108
143
23
30
Merhaba kızlar İstanbul Avrupa yakası anestezili rahim filmi çektirip memnun kalanlarınız varsa merkezin ismini yazabilir misiniz😊

Şişli'de çektirdim bugün anestezisiz çektirdim ağrı adet ağrısı gibiydi tupleromden biri kapalı olduğu için biraz sancım oldu

Bende Perşembe çekildim hiç bi sıkıntı yaşamadım çok şükür ama benim tüpler açıktı ondan sanırım

Cnm omcesı veya sonrasında ılıskı yasak vs deniliyormu? Bende tupler kapalıysa acı olurmu ondan cok korkuyorum. Bende echomara gıdıcem ama anesteziye gerek yok dediler. Ben transferı bile anestezılı oldum ne yapsam acaba.

Cnm omcesı veya sonrasında ılıskı yasak vs deniliyormu? Bende tupler kapalıysa acı olurmu ondan cok korkuyorum. Bende echomara gıdıcem ama anesteziye gerek yok dediler. Ben transferı bile anestezılı oldum ne yapsam acaba.
Yeni aletlerde acı çok şiddetli olmuyormuş duyduğum kadarıyla

Anestezi ile yaptirdim. Ayilinca bile agri vardi ama gecti yarim saate. Temiz cikti sukur. Bu arada bende alerjik reaksiyon oldu yüzüm tamamen sisti atesim cikti. Yanimda biri vardi hemen doktora haber verildi. Alerji ignesi, adrenalin ve oksijen tupu baglandi. Yaninizda biri olmasi iyi olabilir.

Anestezi ile yaptirdim. Ayilinca bile agri vardi ama gecti yarim saate. Temiz cikti sukur. Bu arada bende alerjik reaksiyon oldu yüzüm tamamen sisti atesim cikti. Yanimda biri vardi hemen doktora haber verildi. Alerji ignesi, adrenalin ve oksijen tupu baglandi. Yaninizda biri olmasi iyi olabilir.
Beni hastanede yatırdılar rahim filmi çekildiği gün yanıma eşimi bile almadılar 😐

Beni hastanede yatırdılar rahim filmi çekildiği gün yanıma eşimi bile almadılar 😐
Yok yok film cekildikten sonra dinlenme odasinda basladi alerjim ayilirken yuzumde ateş yanma ve burnum gozlerim agzim kapandi şisti. Konusamadigim icin yardimi oldu yanimdaki kisinin. Umarim temiz guzel cikmistir sonucunuz.

Yok yok film cekildikten sonra dinlenme odasinda basladi alerjim ayilirken yuzumde ateş yanma ve burnum gozlerim agzim kapandi şisti. Konusamadigim icin yardimi oldu yanimdaki kisinin. Umarim temiz guzel cikmistir sonucunuz.
Temiz cok şükür size de geçmiş olsun allah korumuş valla

Merhabalar, testlerinizi nerey yaptırdınız acaba? Yeni nesil aletlerle en uygun fiyata yapan yer arayışındayım ve bu hafta çektşrmem gerekiyor malum reglin bitişini takip eden günlerde yapılması gereken bir tetkikmiş ya: )

Merhabalar, testlerinizi nerey yaptırdınız acaba? Yeni nesil aletlerle en uygun fiyata yapan yer arayışındayım ve bu hafta çektşrmem gerekiyor malum reglin bitişini takip eden günlerde yapılması gereken bir tetkikmiş ya: )
İstanbul fındıkzadede çektirdim hekimoğlu görüntüleme merkezinde 400 tl ücreti ve acı sıfırdı

Bİşey dicem rahim filmindn sonramı gebe kaldınız hyırlı olsun rabbim sağlıkla kuçağınıza almayı nasip etsin❤️

Adet ağrısı gibi bişey. Yanii neden korkuyorsun. Sadece sonrasında ağrın oluyor.. Onun içinde bana dr ağrı kesici iğne yaptır demişti.. İstersen film çekildikten sonra yaptırır o ağrıyı da çekmezsin. O ağrı dediğimde adet sancısının biraz daha ağırı. Ama film çekilirken öyle vah vah değil yani acısı.. Çekilmiş biri olarak söylüyorum.. 🙋‍♀️☺️

Back