- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
-
- Konu Sahibi Kerziban_34
Sagolll canimmbağcılar dev. hast. ve bakırköy sadi konuk dev. hast. de de çekiliyor
Ben özelde çektirdim zaten ağrı kesici iğne yapılıyor dayanılmayacak bir ağrı değil.Merhaba ben rahim filmi (hsg) çektirmek için İstanbul anadolu yakasinda devlet hastanesi arıyorum zeynep kamil dişin da ama bulamadım bilgisi olan varsa paylaşa bilir mii
Oraya da gittim 2 ay öncesine kadar çekiliyor Muş ama şimdi çekilmiyor artık sadece zeynep kamil hastanesi çekiyorBen özelde çektirdim zaten ağrı kesici iğne yapılıyor dayanılmayacak bir ağrı değil.
Kartal devlette çekiliyor diye biliyorum arayıp sorabilirsiniz ama çok uzun sürüyor.
Bana söylediklerinde çekiliyordu ama gerek görülürse ve 6 ay sonrasına falan sıra veriliyordu.Oraya da gittim 2 ay öncesine kadar çekiliyor Muş ama şimdi çekilmiyor artık sadece zeynep kamil hastanesi çekiyor
Canim bende filmi dün çektirdim sonuçları 3 gün sonra alabilirsiniz dediler doktorunuza gider sonuç dedi ama bana sonucu vermezler mi sen nasıl aldın sonucuyaa canını sıkma kasma kendini evet çok mağrı oluyor bana ağrı kesci iğne falan yapmadılar yapsalardı belkide bu kadar ağrımazdı bilmiyorum sen istersn ölee bi durum olursa herkesde aynı olmuyor tıkanıklığa göre değişiyor durum
Bana bashekimlige dilekçe yazarak alabilirsin sonucu dedi ayy ne saçma bişey yaben sonucu istedm vermişllerdi çıktı olarak
Bana bashekimlige dilekçe yazarak alabilirsin sonucu dedi ayy ne saçma bişey ya
Adet bitiminden sonraki hafta cekiyolar aslında ama devlette 10 için de çekiliyorArkadaslarr hsg yi adetinizin ilk gununden sayarak kacinci gun cektiler
Aynen cnm aldım ama raporları malesef 2 tüpüm de tıkalı çıktı şok oldum laparoskopi ameliyatı dediler tüp bebek bölümüne yonlendirdileralala hakkaten saçmaymış neden uğraştırıolarsa zaten devlet hastaneleri yeternde ızdırap
canım raporunu yada fılmlerı alabıldınmı bende dun hsg cektırdım doktorun ekranına dusuyor dedıler neden vermıyolar ya bız belkı orda devam edemıycez tedavıye baska yere gıdecez orda bırdahamı hsg cektırecez ne olur bana sonucunu bıldır raporu verıp vermedıklerınıBana bashekimlige dilekçe yazarak alabilirsin sonucu dedi ayy ne saçma bişey ya
Canim bi kaç gün sonra git ben raporunu almak istiyorum de tüp bebek bölümün yanında camlı bi kapı var ordaki sekretere söyle veriyorlar ben aldımcanım raporunu yada fılmlerı alabıldınmı bende dun hsg cektırdım doktorun ekranına dusuyor dedıler neden vermıyolar ya bız belkı orda devam edemıycez tedavıye baska yere gıdecez orda bırdahamı hsg cektırecez ne olur bana sonucunu bıldır raporu verıp vermedıklerını
evet bende zeynep jamilde çaektrdm böyle bir sancı acı yokkızlar hsg diye film var sorum şu.sgk hastanesinde çektiren varmı aletler eski olunca acıtıyormuş .özeldemi çektirsem ?fiyat bilen varmı