İlaçlı rahim filmi çeken devlet hastaneleri

Merhaba ben rahim filmi (hsg) çektirmek için İstanbul anadolu yakasinda devlet hastanesi arıyorum zeynep kamil dişin da ama bulamadım bilgisi olan varsa paylaşa bilir mii
Ben özelde çektirdim zaten ağrı kesici iğne yapılıyor dayanılmayacak bir ağrı değil.
Kartal devlette çekiliyor diye biliyorum arayıp sorabilirsiniz ama çok uzun sürüyor.

Ben özelde çektirdim zaten ağrı kesici iğne yapılıyor dayanılmayacak bir ağrı değil.
Kartal devlette çekiliyor diye biliyorum arayıp sorabilirsiniz ama çok uzun sürüyor.
Oraya da gittim 2 ay öncesine kadar çekiliyor Muş ama şimdi çekilmiyor artık sadece zeynep kamil hastanesi çekiyor

yaa canını sıkma kasma kendini evet çok mağrı oluyor bana ağrı kesci iğne falan yapmadılar yapsalardı belkide bu kadar ağrımazdı bilmiyorum sen istersn ölee bi durum olursa herkesde aynı olmuyor tıkanıklığa göre değişiyor durum

Canim bende filmi dün çektirdim sonuçları 3 gün sonra alabilirsiniz dediler doktorunuza gider sonuç dedi ama bana sonucu vermezler mi sen nasıl aldın sonucu

Bana bashekimlige dilekçe yazarak alabilirsin sonucu dedi ayy ne saçma bişey ya
canım raporunu yada fılmlerı alabıldınmı bende dun hsg cektırdım doktorun ekranına dusuyor dedıler neden vermıyolar ya bız belkı orda devam edemıycez tedavıye baska yere gıdecez orda bırdahamı hsg cektırecez ne olur bana sonucunu bıldır raporu verıp vermedıklerını

Canim bi kaç gün sonra git ben raporunu almak istiyorum de tüp bebek bölümün yanında camlı bi kapı var ordaki sekretere söyle veriyorlar ben aldım

kızlar hsg diye film var sorum şu.sgk hastanesinde çektiren varmı aletler eski olunca acıtıyormuş .özeldemi çektirsem ?fiyat bilen varmı

Zeynep Kamil de istanbula da çektirdim tavsiye etmem benim tuplerim 2 side tikali belki de ondan zor oldu kabul ediliyorsa özelde cektirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…