- 8 Ağustos 2015
- 132
- 65
- 36
-
- Konu Sahibi Kerziban_34
Cevap için teşekkür ederim canım bende çok araştırdım ozellerde 500 devlette de sadece zeynep kamil gittim bu gün gün yokmuş bidaha ki ay tekrar gel dedi ben de çok korkuyorumbaşka olmadığını iletmişlerdi bana ben çektirdim böyle bir ağrı yok sanki canımdam can koptumalesef sıkıntılı bir süreç Allah kolaylık vrsin.
Sen nerde çektirdin sonucu ne kadar zaman da alıyorsun bende 21 ne gün aldım bakalım çok korkuyorum zeynep kamil de cektirecemilacını mutlaka 11,30 gibi al okuduğum yazılar kadarıyla tıkalı olduğunda çok ağrı oluyormuşbakalım perşembe alıcam bende sonucu görücez ne olduğunu. evet çok canın yanıyor doğru ama bebiş için yaptırmak zorundayız
Yazdırdım ilaçları ilgi nasıl orda cnm gün geldikçe korku artıyor bendebana doktorun yanına git ilaçlarını yazıcaklar dedi yazdır dediği o. solisyon dediğide zaten o ilaçların içinde var. 3 gün önceden ağrı kesici antibiyotiğie başlıosun diğerini yanında getiriosun içine verilen sıvı o işte.
İnsallah iyi sonuç alırsın cnm sen aşılama mi yaptıracaksın orda erkek oluyor muYani bikaç kişi tepende dikiliyor sen onları boşver yani sadece filmi çekiolar ilaçlarını zamanında al ve kendini kasma bakalm benimde sonuç yarn alıcam ne dcekler bendede onun heyecanı başladı
Bende de kist var fsh hormonu yüksek çıkıyor 4 cn kist var bende de bende aşılama yatiricam 1. Tutmadı hayırlısı olsun canimmyok rahim filminde erkek olmuyor ben aşılama yaptırmicam yada daha nolcani bilmiyorum bugün sonuç temiz çıktı kanallar açık ynai ama şöleki bi kan değerim vardı kötü dedi regtl zamanı gidip tekrar ultrasonla bakıcaklar ne zor işler bunlar yaa bende çikolata kiti varda değerlerimi yükseltio
merhaba ben de ankarada ankara eğitim araştırma üniversite hastanesinde salı günü rahim filmi çekieceğim sabahtan kana alacaklarmış ilaçlarını yazdırdın mı dediler bana da ne ilacı oluyor bu filmi çekmeden önce mi içilecek ilaç bir de devlette para alınmıyor devlet karşılıyor değil miilacını mutlaka 11,30 gibi al okuduğum yazılar kadarıyla tıkalı olduğunda çok ağrı oluyormuşbakalım perşembe alıcam bende sonucu görücez ne olduğunu. evet çok canın yanıyor doğru ama bebiş için yaptırmak zorundayız
salı günü sabah erken gel sabahtan ilaçlarını yazarız dediler canım o günde rahim filmi çekineceğim işte yazacaklar sen çekindin mi nasıldı? korkuyorum canım 2 aydır adet olmuyordum kanamam da çok inş geçer de ben de kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmak istiyorummerhaba, geçm,ş olsn öncelikle devlet hastanesi karşılıyor evet ilaçları doktor yazıyor antibiyotk tetradox ağrı kesini apranax ama bide yanında içine vereceği sıvı oluyor sana vermediler mi acaba ?
kaç gün sonra çıktı canım sonucun benim adet günüm belli değildi adetim geciktiği için adet söktürücüyle oldum ertesi gün de adet olunca telefonla randevumu aldım onlar da yazdı o zaman sabah erkenden gelirsin kan alacağız ilaçlarını da yazarız dediler canım bilmiyorumsaı günü ilaçlarını yazarızmı dediler 3 gün öncedn içmeye başlaman gerekiyor benm 1 deydi en son 1,30 da ağrı kesici alıosun vala ne yalan söyleyeyim hayatımda böley acı çekmedim inşallah seninki aynı olmaz.evet ben daha sonucu dün aldım temz çıktı ama değerlerim dşükmüş yarn özele gitcem bide sonuçlarımı oraya göstricem