• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlacli emir hakkında ?

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
73
24
Hanımlar ilaçlı emarda neler belli oluyor neler tespit ediliyor ?

Bildigim kadariyla bir kanama olup olmadığını tespit ediyorlar. Damarları parlatıyordu sanirim, kan rengini farkli gösteriyordu. Doku icindeki kanı bu sekilde tespit ediyorlardi. Belki baska teşhisler icin de kullanılıyordur.

Bildigim kadariyla bir kanama olup olmadığını tespit ediyorlar. Damarları parlatıyordu sanirim, kan rengini farkli gösteriyordu. Doku icindeki kanı bu sekilde tespit ediyorlardi. Belki baska teşhisler icin de kullanılıyordur.
Baştan ayağa kadar hersey tespit ediliyormuş sanırım bilenler varsa diye soruyu açtım ama sanırım başka yorum yapacak yok suan 😊

İlacli emara girdim alt karinda agri var diye emarda sanırım her şey belli oluyormus kadınsal sorunlar bunu merak etmiştim giren varsa bilgisi varsa diye
Merhaba evet herhangibi bir rahatsızlığınız varsa o bölgede tanı konmasıni sağlıyor ilaçlı girdiğiniz zaman miyom ameliyatı olmuştum 2 hafta sonrada ilaçlı emar istemişti dr

Back