Nefroloji - Böbrek Hastalıkları İlaçlı Böbrek Filmi Çektirenler...

kathy

DOPAMİN DETOKSUNDAYIM AZ YAZ 💅
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
5.068
358
363
Arkadaşlar zaman zaman yaşadığım ve bana çok acı veren boşluklarımda oluşan ağrılarım var..:sinifsinif:
inanılmaz ağrı veriyor dün gece ölüyorum zannettim..
arada tansiyon oynamalarım oluyor ve çok geçmeden en geç 1 gün sonra boşluklarımda ki ağrı başlıyor..
Ateş basması ve aynı zamnda da üşümeler olabiliyor..
zaman zaman idrarda yanma da bu şikayeetlerime eşlik ediyor..
öncesinde dahiliye uzmanlarına göründüm ve herbiri test yaptırdıktan sonra problem olmadığını söyledi..:1no2:
Acaba problem kadın hastalıkları ile mi ilgili dedim jinekoloğa gittim idrar kültürü yaptırdı ve rutin muayene tabii ki kültürde steril çıktı...
şimdi ben nefroloğa gitme kararı aldım bayramdan sonra..
muhtemelen böbrek filmi isteyecek nasıl yapılıyor ve böyle rahatsızlığı olan var mı...fisfisfis
tahlilleri iyi çıkıp böbrek filminde problem olduğu ortaya çıkan arkadaşlar veya yakınları olan var mııı..:sinifsinif:
Böbrek filmi çektirmiş olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olacağım..benneyaptımki

Anladıgım kadarıyla böbrek anjiyosu olacaksın yani ilaclı film cekimi..Bende yaptırdım korkmana gerek yok sadece ilacın etkisinde kalıyorsun birgün..ilacı aldıgında da bayılıyo hissi oluyo vucudunda ve ani sıcaklık baslıyo ama gecici endişelenicek bir durum yok.belkide olmussundur bilmiyorum ama yazmak istedim,gecmiş olsun arkadasım..

geçmiş olsun bende böbrek filmi çektirdim ilaçlı hiç bir yan etkisi yaşamadım yanlız sizin yaşadıklarınızı ben apanstde yaşadım müzminleşmiş bir apanstdi iki senede anlaşıldı oda patlamak üzere idi doktora gittiginizde bir kontrol olun

Bu ara ağrılarım olmadığı için dr.a gitmedim..
Ama en kısa zamanda gitmem gerektiğini biliyorum..
Cevaplar için teşekkür ederim
Müzminleşmiş apandisiti de ilk defa duydum..
Sana da çok geçmiş olsun canım..

cnm ben kesinlikle ihmal etme derim,
bnm de böbrek problemim oldu, umursamadım sonra idrara çıkamamaya kadar gitti,

tedbir almak her zaman iyidir. IVP mi istediler sintigrafi mi? gerçi bende önce bir ultrason bir de normal film çektirtmişti dr.

ama IVP ya da sintigrafi, korkulacak birşey yok. bir gün önce bir ilaç kullanıyorsun bağırsak boşaltıcı artı gaz giderici hap, sonra da ertesi gün film çekiliyor.

zor değil korkma, umarım yardımcı olabilmişimdir

çok geçmiş olsun canımm..
gideceğim muhakkak..
Ama senin sonucun ne çıktı çok merak ettim ve şikayetlerin benimkilerine benziyor muydu...benneyaptımki

çok geçmiş olsun canımm..
gideceğim muhakkak..
Ama senin sonucun ne çıktı çok merak ettim ve şikayetlerin benimkilerine benziyor muydu...benneyaptımki

cnm bnm de böbreklerimde sancılanma oluyordu. idrara çıkmakta bayaa zorlanmıştım, hatta yapamadığım oldu (çok acı vericiydi),

böbreklerim iltahaplanmış, iltahap da tansiyonda oynamalar ve ateş yapıyor dediler, idrar kültürüne göre antibiyogram testi yapıldı, antibiyotik kullandım ama kontrollere sık sık gidiyorum, kültür vererek ya da gerek görülürse USG çektirerek.

canım bende ilaçlı film çekildim tek zorluğu film çektirirken feci tuvalet hissi ve miğde bulantısı.bunlar bitene kdar ama korkma

cevap için teşekkür ederim cnm..
yeniden çok geçmiş olsun..

canım bende ilaçlı film çekildim tek zorluğu film çektirirken feci tuvalet hissi ve miğde bulantısı.bunlar bitene kdar ama korkma

geçmiş olsun..
mide bulantısı neden oluyor..ilaç mı içiliyor filmden önce yoksa yalnızca su mu..eyvahedigeldismile

merhabalar bende de hemen hemen aynı şikayetler vardı hatta karın şişmesi idrarda zorlanma ve idrar rengi sanki çamur gibiydiii. ilaçlı filme felan girdim böbregimde tas cıktı.. ilaçlı filmi 2 kere çekildim 1 gün öncesinden müsül iiçiyorsun sabaha kadar bagırsakların temizleniyor tabi buda insanı mahvediyor :)

yok bıtanem ya ılaclı fılm denılen seyde bısey ıcmıosun koluna sırınga takıolar o kolundayken cekılıo ondan ılaclı fılm ama gıtmeden once ıcın temızlensın dıe bı surup gıbı bısey ıcıosun ıgrenc bısı ama mecbur

benden de ürogram istedi doktorum nette araştırdım ilaçlı böbrek filmiymiş ama ben 35 haftalık hamileyim nasıl çektiricem ilacın ve radyasyonun zararı olmaz mı bebeğe?daha başka tahlillerde istedi eve gelince farkettim kağıtta ürogram yazdığını o yüzden soramadım kendisine.bir ay önce iltihabik bir durum yaşamıştım ama ilaçla geçti lökosit 15den 2 ye düştü şikayetim de yok kontrolde de br şey demedi her şey yolunda dedi ama neden bu testi istedi bir anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…