cnm ben kesinlikle ihmal etme derim,
bnm de böbrek problemim oldu, umursamadım sonra idrara çıkamamaya kadar gitti,
tedbir almak her zaman iyidir. IVP mi istediler sintigrafi mi? gerçi bende önce bir ultrason bir de normal film çektirtmişti dr.
ama IVP ya da sintigrafi, korkulacak birşey yok. bir gün önce bir ilaç kullanıyorsun bağırsak boşaltıcı artı gaz giderici hap, sonra da ertesi gün film çekiliyor.
zor değil korkma, umarım yardımcı olabilmişimdir
çok geçmiş olsun canımm..
gideceğim muhakkak..
Ama senin sonucun ne çıktı çok merak ettim ve şikayetlerin benimkilerine benziyor muydu...benneyaptımki
cnm bnm de böbreklerimde sancılanma oluyordu. idrara çıkmakta bayaa zorlanmıştım, hatta yapamadığım oldu (çok acı vericiydi),
böbreklerim iltahaplanmış, iltahap da tansiyonda oynamalar ve ateş yapıyor dediler, idrar kültürüne göre antibiyogram testi yapıldı, antibiyotik kullandım ama kontrollere sık sık gidiyorum, kültür vererek ya da gerek görülürse USG çektirerek.
canım bende ilaçlı film çekildim tek zorluğu film çektirirken feci tuvalet hissi ve miğde bulantısı.bunlar bitene kdar ama korkma
cevap için teşekkür ederim cnm..
yeniden çok geçmiş olsun..
rica ederim, umarım yardımcı olabilmişimdir,
merhabalar bende de hemen hemen aynı şikayetler vardı hatta karın şişmesi idrarda zorlanma ve idrar rengi sanki çamur gibiydiii. ilaçlı filme felan girdim böbregimde tas cıktı.. ilaçlı filmi 2 kere çekildim 1 gün öncesinden müsül iiçiyorsun sabaha kadar bagırsakların temizleniyor tabi buda insanı mahvediyor :)
cevap için teşekkür ederim cnm..
yeniden çok geçmiş olsun..
rica ederim, umarım yardımcı olabilmişimdir,
yok bıtanem ya ılaclı fılm denılen seyde bısey ıcmıosun koluna sırınga takıolar o kolundayken cekılıo ondan ılaclı fılm ama gıtmeden once ıcın temızlensın dıe bı surup gıbı bısey ıcıosun ıgrenc bısı ama mecbur
teşekkür ederim hepinize..opuyorumnanaktan
ama zor gibi görünüyorrr benim midem pek öyle herşeyi almaz..:sinifsinif:
içerken çıkarmazsam iyidir...akannehir
teşekkür ederim hepinize..opuyorumnanaktan
ama zor gibi görünüyorrr benim midem pek öyle herşeyi almaz..:sinifsinif:
içerken çıkarmazsam iyidir...akannehir
kadişim nasıl oldun cnm?
ciddi bir şey yoktur umarım?
kadişim nasıl oldun cnm?
ciddi bir şey yoktur umarım?
Teşekkür ederim canım bir problem yokmuş..))
Teşekkür ederim canım bir problem yokmuş..))
çok sevindim tatlım,
geçmiş olsun.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?