İlaçlarla miyomu geçen oldu mu?

AdenNur

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
118
38
18
43
Selam arkadaşlar gögüsünde miyom olan varsa vede miyomları nasıl tedavi gördülerse banada anlatsınlar doktora gitim sol gögsüm de miyom var dedi ama korkacak bişiey yok dedi ilac ta vermedi ama ağrılarım var ara ara sancı yapıyor ilac larla miyom gecme mümkünmü

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar gögüsünde möyom olan varsa vede möyomları nasıl tedavi gördülerse banada anlatsınlar doktora gitim sol gögsüm de möyom var dedi ama korkacak bişiey yok dedi ilac ta vermedi ama ağrılarım var ara ara sancı yapıyor ilac larla möyom gecme mümkünmü
Möyom ne kardeş?

Miyom olmasın? Zararsız kisttir. Doktor bile müdahalede bulunmamış. Biz ne diyelim?

Başlığı anlayana kadar beynim yandı gözüm kör oldu.
Doktor müdahale etmemiş doktordan iyi mi bileceğiz.
gerçekten bilMÖYOM:halay:

Başlığı anlayana kadar beynim yandı gözüm kör oldu.
Doktor müdahale etmemiş doktordan iyi mi bileceğiz.
gerçekten bilMÖYOM:halay:
Miyom yazacama möyom yaz mışım göz lüklerim yok gözümde gözlerimde yakını göre miyorum yatakta uzanıyorum o yüzden takamadım özür

Miyom yazacama möyom yaz mışım göz lüklerim yok gözümde gözlerimde yakını göre miyorum yatakta uzanıyorum o yüzden takamadım özür
Özür dilenecek birşey yok.Çok geçmiş olsun bu arada.Doktorunuza güvenin şayet içinizde bir soru işareti varsa bir başka doktordan daha görüş alın.

Back