• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaçları terkettim!

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
2 senedir kullandığım ...... 20 gündür kurtulmuştum ama mide bulantısıyla baş edemediğim için tekrar doktora gitmiştim. Doktor tekrar aynı ilaçları verdi ama ben bir karar aldım ve ilaç kullanmadan beyin gücüyle bunu yenmeye karar verdim.

İlaçsız kendi kendine psikolojik sorunları yenen arkadaşlar var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
sakinleştirici bitki çayları iç bu dönemde multivitamin takviyesi al ve en önemlisi açık havada tempolu uzun yürüyüşler yap bi hobi kursuna da gidebilirsin bol su da iç

sakinleştirici bitki çayları iç bu dönemde multivitamin takviyesi al ve en önemlisi açık havada tempolu uzun yürüyüşler yap bi hobi kursuna da gidebilirsin bol su da iç

Maalesef doktor ilacı bırakma dedi daha fazla kilo verirsen kurtaramayız dedi mecburen sadece rexapin kullanmaya devam edicem. Ne zaman kurtulucam bu ilaçtan bilmiyorum ya bıktım

2 senedir kullandığım .... 20 gündür kurtulmuştum ama mide bulantısıyla baş edemediğim için tekrar doktora gitmiştim. Doktor tekrar aynı ilaçları verdi ama ben bir karar aldım ve ilaç kullanmadan beyin gücüyle bunu yenmeye karar verdim.

İlaçsız kendi kendine psikolojik sorunları yenen arkadaşlar var mı ?

Ben varım canım çok sükür bıraktım tabi bırakana kadar çok doktor gezdim en son üniversite hastanesindeki doktor bitkisel surup yazdı ataklarda onu içtim tabi bu zor dönemde nişanlım kaza yaptı tam toparlandı dedik şirketi battı ve beyin kanaması ardındanda görümcemin bebeğini kaybettik bunların içinde ilacı bıraktım tam 12 yıldır kullanıyordum umudunu kesme ve doktoruna ilaçsız tedvi istediğini ısrarla belirt olurmu başarabilirsin

Ben varım canım çok sükür bıraktım tabi bırakana kadar çok doktor gezdim en son üniversite hastanesindeki doktor bitkisel surup yazdı ataklarda onu içtim tabi bu zor dönemde nişanlım kaza yaptı tam toparlandı dedik şirketi battı ve beyin kanaması ardındanda görümcemin bebeğini kaybettik bunların içinde ilacı bıraktım tam 12 yıldır kullanıyordum umudunu kesme ve doktoruna ilaçsız tedvi istediğini ısrarla belirt olurmu başarabilirsin

20 gün kullan gel dedi kullanıp gideyim belki üstesinden gelebilirim. Sanki hiç bırakamıcam gibi geliyor benim yeme bozukluğum varmış. Ne yesem kusuyorum. Doktor başka hastalığa yakalanırsın ilacı kullan dedi korkuttu beni

ilaçları bırakamayacağım diye düşünürsen zaten bırakamazsın kendini şartlandırma bende senin gibiydim bırakamam ilaçsız yaşayamam derdim ama şimdi nerdeyse bırakmak üzereyim 300 mg ilaç içiyordum günde bugün itibariyle 75 mg düşürdüm en geç bi hafta sonra tamamen bırakacağım

ve bunu 15 gün gibi kısa bi sürede yaptım doktorlara kalsa sürekli en ufak bişey bize ilaç içirtecekler ilaca kesinlikle karşı değilim yararı var ama her zaman doktorları dinlememek lazım kendi doktorumuz olmalıyız bedenimizi dinlemeliyiz önce

ve bunu 15 gün gibi kısa bi sürede yaptım doktorlara kalsa sürekli en ufak bişey bize ilaç içirtecekler ilaca kesinlikle karşı değilim yararı var ama her zaman doktorları dinlememek lazım kendi doktorumuz olmalıyız bedenimizi dinlemeliyiz önce
Hayatta en korktuğum şey kilo kaybetmek zaten 38 kiloyum ilacı bırakınca hiç bir şey yemek istemiyorum. Çok korkuyorum ilaca bağımlı olmak istemiyorum. Kocam da sürekli bırak diyor Bebek yapamıcaz diyor korkudan be yapacağımı şaşırdım. İlaçları ortadan ikiye böldüm bir de böyle denicem

Kaç sene ilaç içip , iyileşince bu ilaçlarını bırakan ve normal hayatına devam eden insanlar var sakın endişelenme . Eninde sonunda bırakılıyor . Sen önce kendini düşün , kendine iyi bak , bebek düşünüyormuşsunuz hem . İnşallah iyileşirsin:dua:

hamileyken içebilceğin bi ilaç vardır belki doktorunla konuş öyle bi ilaç versin
Kusa kusa ölsem de içmicem o ilaçları. Bağımlı olmak istemiyorum bıktım artık gerçekten bıktım. Tek çarem Allah'a sığınmak. Allahım yardım et

Kaç sene ilaç içip , iyileşince bu ilaçlarını bırakan ve normal hayatına devam eden insanlar var sakın endişelenme . Eninde sonunda bırakılıyor . Sen önce kendini düşün , kendine iyi bak , bebek düşünüyormuşsunuz hem . İnşallah iyileşirsin:dua:

Asla iyileşemicem ömür boyu bu ilaçlara bağımlı Kalıcam gibi geliyor. Nolur bana dua edin çıktı k ihtiyacım var

Psikolojik sorunlarin bazilari sadece psikoterapi ile duzeltilebiliyor. Bu konuda tavsiye edebilirim. Yasamdaki hicbir sorun cozumsuz degildir. Denemek de fayda var diye dusunuyorum.

Back