• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaçlama

busraulkuu06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
1
0
1
29
merhaba

kızlarr ben ülkü;
geçen gün evimde bir iki tane böcek gördüm ilk başlarda kendim öldürdüm bitti zanetim fakat baktım gün geçtikce daha çok çoğaldılar bende bunun üzerine bir çare aramaya başladım interneten o kadar araştırdım ettim kendi yöntemimle çözemeye çalıştım fakat ne yaptıysam nafile. bende interneten bi tane firma buldum bu işi yapan isimleri elmas ilaçlamaydı. geldiler güzel bir şekilde evimi ilaçladılar bir kaç gün sonra sıkıntım çözüldü. böyle bir sıkıntısı olan varsa tavsiye ediyorum interneten ilaçlama yazarsanız çıkıyor site Buda sabit telefonu bundan ulaştım; çok iyi ilgilenildi anadolu yakasındada şubeleri varmış çokca öneririm.:sampiyon:

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu basliginda "Reklam Yapilir"yaziyor da ben mi göremiyorum?Ne alaka yani dert bolumunde.Biz dert paylasiyoruz.Kadin gelmiş reklam yapiyor.

Firma ismi ne olurs olsun konu oldukça hassas.Yetkisi olmayan , işinin ehli olmayan belgesi -yeterliliği kısaca sağlığımızn için atacağımız en önemli adımda sağlığımızdan olmamak adına. Hangi ilde yaşıyor iseniz İl sağlık müdürlüğüne bağlı. Güvenilir işinin profesyoneli inasanlardan konunun çözümü hakkında bilgi almak gerekir.
- İlaçlama öncesi yapılması gerekenler.
_ilaçlama esnasında dikkat edilmesi gerekenler.
- İlaçlama sonrasında yapılması gerekenler?
Harfien uygulanmak gerekmektedir.
Evde Bebek-evcil hayvan- bitkiler- mutfakta acıkta un şeker gıda maddeleri bulunması , uygulanacak yöntemin sağlık bakanlığının onayladığı yöntemlerden ve ürünlerden olması. ....v.b pek cok dikkat edilmesi gereken husus bulunmaktadır.
Bursa' da bizimde başımıza geldi araştırırken , işinin ehli bir mühendise rastladım. bilgilendirdi, uygulamasından ve ş takibinden, belirli sürelerde takibini yapmasından çok memnun kaldık. Kesin çözüm için bizi tercih edin demişti. Gerçekten işini severek yapması ve hassasiyetle, sanki kendi başına gelmiş gibi sorunu çözmesi bizi kendisine hayran bıraktı.

Back