Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır çok duzensız yani mesala 40. Gün beklıyırum hala adet yok. Test yapıyorum gebelık yok. Doktora gidiyorum söktürücü verıuor oyle oluyorum canım malesef ki her ay böyleİlaçla Adet olmak Nasıl oluyor yani hiç regl olmuyormusunuz??
Canım ovulasyon testlerinde yumurtlama görüyorum ama sence hala sıkıntı var mıdır kiiiYumurtlamada mı bi sıkıntı var acaba ?
Canım neredeyse ilaç içmezsem 6-7 ay adet olmadığımı bilen birisi olarak Pko ve yumurta tembelliği de vardive şuan hamileyim Yanni bu engell değil her. Ay tarlusal içmeden adet olmazdim bu bekarlığimdann beri ayyniHatta bazen iki defa yumurtlama görüyorum
2 gün kopkoyu dıger gün silik görüyorum canım. Akıntım göğüs agrım ve kaşıkta sancım oluyor çok az evet zaten anlıyorum yumurtlama olduğunuPik olduktan sonra silikleşmeyi de görüyomusun peki o günleri full değerlendiriyomusun? O günlerde kasık ağrın, akıntın oluyormu?
Canım neredeyse ilaç içmezsem 6-7 ay adet olmadığımı bilen birisi olarak Pko ve yumurta tembelliği de vardive şuan hamileyim Yanni bu engell değil her. Ay tarlusal içmeden adet olmazdim bu bekarlığimdann beri ayyni
Evet bend iki kere pik goruyordum ama bazen lh dallgaanmasi oluyor Muş ondan mis doktor kontrolünde yumurtanın gelişmediği ni gördüm sonra tedaviye başladım bir buçuk senelik evliyim bir düşügum var beş ay tedavi gördüm suan hamileyim umut yok degil2 gün kopkoyu dıger gün silik görüyorum canım. Akıntım göğüs agrım ve kaşıkta sancım oluyor çok az evet zaten anlıyorum yumurtlama olduğunu![]()
Kızlar ilaçla adet oluyorum her ay ılacsız olamıyorum. Acaba o yüzden mı hamıle kalamıyorum bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?? Yani ilaçla adet olmak normal yoldan adet olmakla aynı mıdır?
Ay ınsallah ama bende korkuyorum üzülüyorum artık neden olmuyor dye cubky esımde de sorun yokGörüyorsanız yumurtlamada sıkıntı yoktur . Bir tanıdığım 2 ayda bir 3 ayda bir adet görüyormuş 2 çocuğu var şimdi ama 2/3 yıl kadar hamile kalamamış düzensizlikten dolayı..
Adetm hiç bir zaman düzelmedi öyle ki olunca da üç gün olur biter di kiloluyum daAy canım umut oldun bana resmen o kadar ağlıyorum kı bu durumdan dolayı. Herkese çok özeniyordum her ay adet olanlarıpekı tedavı ıcın birsey gördün mü sen ?
Evet bend iki kere pik goruyordum ama bazen lh dallgaanmasi oluyor Muş ondan mis doktor kontrolünde yumurtanın gelişmediği ni gördüm sonra tedaviye başladım bir buçuk senelik evliyim bir düşügum var beş ay tedavi gördüm suan hamileyim umut yok degil
2 gün kopkoyu dıger gün silik görüyorum canım. Akıntım göğüs agrım ve kaşıkta sancım oluyor çok az evet zaten anlıyorum yumurtlama olduğunu![]()
İşte ultrason önemli canım orda belli oluyor herşey umarım hayırlı haberleri ni alırız ama adet olamamak hamileliğe engel değilAy çok doğru ben hıc ultrason da baktırmadım yumurtalarıma belkı da yeterınce büyümüyor?? Yarın kadın Doğum doktoruma gıdecem canım adet söktürücu verecek sonra adet olunca gel dıyecek. Ondan sonra tedavıye baslarız. Ilk defa tedavı görecem. 1seneyı doldur gel demıstı bana. Bakalım ınsallah çıkacak ultrason da ne olduğu
Rabbim en tez vakitte hayırlı mübareği ile sağlıklı ve kolayca hamile olmayı nasip etsin tüm isteyenlere bana daAy ınsallah ama bende korkuyorum üzülüyorum artık neden olmuyor dye cubky esımde de sorun yok
Icıme su serptiniz Allah razı olsun canım dua edın artık tedavıye baslıyrouz bu hafta dger ay güzel haber alayım Rabbım nasıp etsın her ısteyen ınsallahİşte ultrason önemli canım orda belli oluyor herşey umarım hayırlı haberleri ni alırız ama adet olamamak hamileliğe engel değil