Benim de ferritin yükselmiyor. İlaca rağmen büyük bir değişiklik olmuyor. Hgb normal değerde olduğu için damardan da vermiyorlar. En yüksek ferritin 17 gördüm ilaca rağmen. Ben de araştırıyorum ne yükseltir diye.Kızlar devletin verdikleri kabızlık yapınca ocean microfere geçtim bir ay kullandım 10.4 e düştü hgb sonra değiştirdim sidefer stick kullandım şimdi kan verdim hgb 9.8 olmu ferritin 11ilaca rağmen düşüyor saatlere de dikkat ediyorum sidefer zaten c vitaminli emilimi artırıyor. Napmam lazım doktor en son yine yükselmez ise damardan takviye demişti ama niye böyle anlamadım.
Bunların biri düşükken diğeri normal olabiliyor mu ? Ben biri düşünce diğeri de otomatik düşüyor sandım.Benim de ferritin yükselmiyor. İlaca rağmen büyük bir değişiklik olmuyor. Hgb normal değerde olduğu için damardan da vermiyorlar. En yüksek ferritin 17 gördüm ilaca rağmen. Ben de araştırıyorum ne yükseltir diye.
Evet. Hgb 12 civarı iken ferritin hep düşük oluyorBunların biri düşükken diğeri normal olabiliyor mu ? Ben biri düşünce diğeri de otomatik düşüyor sandım.