N Nazli Aliyeva F Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 49 Emoji Skoru 25 Puanlar 3 Yaş 31 2 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazli Aliyeva F #1 kizlar folik asit ilaci kullanan var mi? nasil bir ilac? kimler kullanip hamile kalmish?
B Begumay59 Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 348 Emoji Skoru 147 Puanlar 18 Yaş 38 2 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazli Aliyeva F #2 Nazli Aliyeva F .!.: kizlar folik asit ilaci kullanan var mi? nasil bir ilac? kimler kullanip hamile kalmish? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmaya hamıle kalmadan önce başladım 2 ay sonra hamıle kaldım hala daha kullanıyorum doktor Bebek düşündüğünde kullanmanı söylüyor Bebek ıcınde cok yararlı
Nazli Aliyeva F .!.: kizlar folik asit ilaci kullanan var mi? nasil bir ilac? kimler kullanip hamile kalmish? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmaya hamıle kalmadan önce başladım 2 ay sonra hamıle kaldım hala daha kullanıyorum doktor Bebek düşündüğünde kullanmanı söylüyor Bebek ıcınde cok yararlı