- Konu Sahibi lovewinning
-
(alıntıdır arkadaşlar.sosyal paylaşım sitesinde 2 gündür karşıma çıkıyor.çok üzüldüm.en kısa zamanda ben de birşeyler ayarlayıp göndermek istiyorum.paylaşım altında verilen telefon numarasının doğru olduğu söylendi.isteyenler arayabilir.belki yardım etmek isteyecek arkadaşlar olur diye de paylaşıyorum.Allah yardımcıları olsun...)
Değerli yardımsever dostlar merhaba ; aşağıda bilgilerini ve fotoğraflarını paylaşacağım Kişi akrabam olup 4 yaşında bir kız ve 9 yaşında erkek iki çocuğu bulunmaktadır.
Bu çocuklar doğuştan Epidermolisis Billoza distrofik ( Yoğun Deri hastalığı ) hastası olup yardıma muhtaç bir ailedir.Akrabalar olarak kısmi yardımlarda bulunsak ta ekonomik durumlarının kötü olması nedeni ile ihtiyaç sahibi bir ailedir.
Bu aile ; çocuklarına ömür boyu olmak üzere aşağıda belirttiğim koruyucu ilaç ve tıbbi malzemeyi kullanmak zorunda. Bu malzemeleri alım güçleri yok denecek kadar az olup bu anlamda değerli yardımlarınıza ihtiyaçları bulunmaktadır.Yardım elini uzatan tüm yardımsever dostlara şimdiden teşekkür ediyor,Allah hayırlarını fazlasıyla geri vermek üzere kabul etsin diyorum.saygılar
. Bactroban Krem
. Bepanthen krem
. Vazelin
. Mepilex yara örtüsü
. Yünsüz Penye ( kıyafet )
irtibat numarası : Fikri Sabri oğlu 0-507 524 29 96 ( Baba) Semra Sabri oğlu 0-534 316 74 72 (Anne )
Adres : Peyas Mh orköy kavşağı Şeker 2 apt kat 1 No 2 Diyarbakır
Eki Görüntüle 1029552 Eki Görüntüle 1029553
Allah yardımcıları olsun inşallah...
umarım adresleri doğrudur bir şeyler göndermeye çalışıcam..
bu hastalığın tedavisi yokmuymuş acaba..
Allah yardımcıları olsun inşallah...
umarım adresleri doğrudur bir şeyler göndermeye çalışıcam..
bu hastalığın tedavisi yokmuymuş acaba..
burda bu paylaşımı gördüm ve çok şaşrdım ve sevindim mepilex yara örtüsü için para topladım ancak bulabilmiş değilim nasıl bir çare bulabiliriz buna arkadaşlar?:44:
bugun konuştum semra hanımla fazlasyla krem yardımı gönderilmş bu kadarını beklemıyodum diyor eskiden azar azar sürerdim çocuklara btmesn dye şimdi bol bol sürüyorum diyo. krem ihtiyaçları yok yani tek ihtiyaçları mepilex yara örtüsü. oda zor işte sitede yardımcı olabilcek sağlık sektöründe görev yapan birileri yokmudur ki? :44:Bende sevindim. Facebookda gördüm bu paylasimi ve güvenilir bir arkadasimiz da teyit etti. Yara örtüsü bende arayacagim. Internette 295 tlye gördüm. Cok pahali. Allah yardimcilari olsun. Tasima suyla degirmen ne kadar döner. Eczanelerde yok sanirim. Mdikalcilere bakacagim bende. Cocuklarin elleri yokmus yani en azindan birinin kesin. O yüzden puzzle boya kalemi falan vocuklara iskence olur dediler haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?