Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı yasaktır. Kullanıcının bu eyleminin şikayet edilmesi durumunda yasal kurular ile tüm bilgileriniz paylaşılır ve çok ciddi...
Sen ayıp nedir bilse idin o yorumu yapmaz o yollardanda gecse idin dünyanın kaç bucak olduğunu görür herşeyin Ne kadar zor olduğunu anlardın boş yapma ben oraya uyguna vereçeğimi söyledim boş avare işin yokmu.
Yok hak ettiğin dilden konuşuyorum ve daha da yeni başlıyorum madem bu süreçten geçtin allah yüzüne bakmış da geçmişsin şimdi şekerim iyi dinle durumun iyidir geçmişsin dir kimse nasıl geçtin ne yaptın ne ettin diye kemik atmadı bu 1 2. Si durumu olan var olmayan var bana bu 2 kutu ürünün maliyeti 16 bin oldu senin vardır benim yok bırakta senin gibi o süreçten geçmek isteyen insanların iğtiyacına çomak sokma bırakta bir sevinç bir mutluluk uğruna emeklerini boşa cıkartmak istemeyen insanların kafasını kurcalama tamam canım hadi az ötede oyna