İlaç kullanmadan adet olmak için ne yapılmalı

Gamzeli 11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
486
126
33
24
Adetim 16 gün geçti kan tahlilim negatif hamile değilim evde ne içip adet başlamasına yardımcı olur yardımcı olursanız sevinirim çocuk istiyorum adetimin gelmesini bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar

Gebelik olmadigi kesinse ebru ceylan var instagramda bir gebenin günlüğü diye yada youtube de videoları var adet söktürücü masaj var bende ise yaramıştı kekik çayı da içebilirsin yada maydanoz suyu

Gebelik olmadigi kesinse ebru ceylan var instagramda bir gebenin günlüğü diye yada youtube de videoları var adet söktürücü masaj var bende ise yaramıştı kekik çayı da içebilirsin yada maydanoz suyu
Ovulasyon testi kullanıyordum yumurtlamayı gördüm değerlendirdim ondan sonra adetim gecikti geç döllenmeden şüpheleniyordum dün akşam kan verdim negatif çıktı

Ben pek bişey önermem çocuk düşünüyorsanız eğer hormonlarınızı alt üst etmeyin . Egzersiz var anında adeti söküyor . Karnınızı içe çekebildiğiniz kadar çekin rahme kan akışı gidiyor ya sonra bırakın bunu düzenli yapın anında sökülür adetiniz

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…