ilaç kullanmadan adet olamama nedenimm

adet olamadığım ay doktora gidiyorum ultrasondan bakıyor yumurtların gelişmiş gayet iyi durumda ama çatlamamış strestendir diyor adet söktürücü veriyor. arkadaşlar yumurtalar büyüor ama çatlamıyor yani şimdi benim yumurtlamam sağlıklı mı en azından yumurtlayabiliyorum diil mi ben pek bilmiyorum da. yani ben istediğimde bebek sahibi olabilmem için yumurtlama bozukluğum yoktur dimi bu durumda ?

Arkadaşlar adet düzensizliği bendede 6 aydır var hormon testlerimde 1 doktor polikistik over dedi başka doktora gittim hiçbirşeyin yok dedi yani kime inanacağımı bende ŞAŞIRDIM adet söktürücü ilaç kullanmadan bende adet olamıyorum:((( moralimi çok bozuyor

15 gündür sabahları soğan suyu içiyorum ve sağ kasığımda bi ağrı oluyor şiddetli değil ama sık sık oluyor. bide 3 gündür civanperçemi çayı içiyorum inş. iyi gelir . sen evlimisin canım?

canım aynen bende senın gıbı 1yıldır adet düzensizliği yaşıyodum ama bende kist vardı söktürücü içmeden olamıyordum çok sinir bozucu bişey bu ama 2ay önce incir kürü ve beraberinde tarçın bal çörekotu karışımından kulandım çok şükür 2aydır tam günümde ilaçsız adet oluyorum tavsiye ederim hem incir kürü yumurtalarıda çatlatıyor tavsiye ederim geçmiş olsun

bu karışımı nasıl hazırlıyorsunuz

sevgiler

evet canım oldum.bu konuyu açtıktan 1 hafta sonra regl oldum sonraki ayda 1 hafta erken regl oldum çok şükür. ya sen?

ay bende çok şükür 3aydır tam gününde oluyorum meğer nekadar önemliymiş regl olmak regl olunca şükrediyorum artık :40: ben bu bal çörekotu tarçını kullanıyorum sanırım o düzene soktu beni artık bundan sonrada regl gecikmemin tek nedeni hamilelik olur inşallah

Back