Gebeliğe Hazırlık İlaç Kullanıp Hamile Kalanınız Var Mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

limonlusodaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
581
260
103
30
Merhabalar. Aklima devamli takilan bir soru var arkadaşlar aranizda devamli mide koruyucu , alerji ilaci gibi ilaclar kullanip da hamile kalaniniz var mi? Kaldiktan sonra doktor ilaci degistieiyormu ya da ilac kullanmayi kesiyormusunuz bilgi verebilirmisiniz

Arkadaslar bunca insan icinde ilac kullanirken hamile kalmis olan bilgi verecek kimse yok mu allah rizasi icin?

Merhabalar. Aklima devamli takilan bir soru var arkadaşlar aranizda devamli mide koruyucu , alerji ilaci gibi ilaclar kullanip da hamile kalaniniz var mi? Kaldiktan sonra doktor ilaci degistieiyormu ya da ilac kullanmayi kesiyormusunuz bilgi verebilirmisiniz

Bende astım alerjik ilaç kullanıyorum bunu doktora soracağım hamilelikte nasıl yaparız diye açıkası benm de bilgim yok.Doktora sordun mu ?

Bende astım alerjik ilaç kullanıyorum bunu doktora soracağım hamilelikte nasıl yaparız diye açıkası benm de bilgim yok.Doktora sordun mu ?
Sormadim sadece doktor yazarken bebek dusunuyoruz engel olur mu deidm olabilir dedi. Benim de icimi yiyor bu durum o yuzden kullanan olup hamile kalanlara sormak istedim de kimse cevaplamiyor. Illaki vardir

Back