T tlhssss Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2024 2 0 33 13 Mayıs 2024 Konu Sahibi tlhssss #1 Doktorum duphaston diye bir ilaç verdi kalınlasma icin 10 gun kullan dedi kullanan var mi birde baş agrisi ve omuz agrisi yapan oldumu
Doktorum duphaston diye bir ilaç verdi kalınlasma icin 10 gun kullan dedi kullanan var mi birde baş agrisi ve omuz agrisi yapan oldumu
berrawst Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2023 1.754 1.382 13 Mayıs 2024 Konu Sahibi tlhssss #2 Hamile kaldığımda kullanmıştım düşük önleyici progesteron içeren bi ilaç Olumlu oy 0 Olumsuz oy
T tlhssss Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2024 2 0 33 13 Mayıs 2024 Konu Sahibi tlhssss #3 berrawst .!.: Hamile kaldığımda kullanmıştım düşük önleyici progesteron içeren bi ilaç Genişletmek için tıkla... Kalinlasma icin verdi ama agri yapiyor napmaliyim cuma günu son ama Olumlu oy 0 Olumsuz oy
berrawst .!.: Hamile kaldığımda kullanmıştım düşük önleyici progesteron içeren bi ilaç Genişletmek için tıkla... Kalinlasma icin verdi ama agri yapiyor napmaliyim cuma günu son ama