Y Yemu27 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2019 5 1 1 27 23 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yemu27 #1 Arkadaşlar doktor bana akıntı için maxovuk ilacını verdi kullanan var mı adet olmadım bu ay bu ilaçtan sonra olunuyor mu
Arkadaşlar doktor bana akıntı için maxovuk ilacını verdi kullanan var mı adet olmadım bu ay bu ilaçtan sonra olunuyor mu
S scarlettjj Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2019 405 174 33 24 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yemu27 #2 Yemu27 .!.: Arkadaşlar doktor bana akıntı için maxovuk ilacını verdi kullanan var mı adet olmadım bu ay bu ilaçtan sonra olunuyor mu Genişletmek için tıkla... O akıntı, enfeksiyon için adetinizi etkilemez
Yemu27 .!.: Arkadaşlar doktor bana akıntı için maxovuk ilacını verdi kullanan var mı adet olmadım bu ay bu ilaçtan sonra olunuyor mu Genişletmek için tıkla... O akıntı, enfeksiyon için adetinizi etkilemez
M Melina ilkim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Mart 2019 391 193 18 25 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yemu27 #3 Sizin söylediğiniz ilaç mixovül galiba adını yanlış yazmışsınız yada ben sizin yazdığınızj bilmiyorum ama bu ilaçlar adet kesmez.
Sizin söylediğiniz ilaç mixovül galiba adını yanlış yazmışsınız yada ben sizin yazdığınızj bilmiyorum ama bu ilaçlar adet kesmez.