- 17 Şubat 2017
- 37
- 8
- Konu Sahibi melis akhan
bazı ilaçlar alerji yapıyor.test yaptırmak istiyorum.hangi bölüme gitmeliyim.aranızda ilaç alerji testi yapan varsa yanıtlaya bilir mi?ne yapıyorlar.test kaç dakka sürüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç alerjisi yapılıyor mu bilmiyorum ama benim İlac alerjim var felaket kaşınıp kabariyorum yüzüm gözüm heryerim şişiyor acile gitmezsem geçmiyor nefes almada zorluk başlarsa ölümcül olur evde birşey yapamazsın diyor doktorum.bazı ilaçlar alerji yapıyor.test yaptırmak istiyorum.hangi bölüme gitmeliyim.aranızda ilaç alerji testi yapan varsa yanıtlaya bilir mi?ne yapıyorlar.test kaç dakka sürüyor
aspirin novalgin arveles alerji yapıyor.kızarıklık ,göz kapaklarımın balon gibi şişmesi vb bir sürü şey oluyor.hastalandığım zaman doktorlara ilaç alerjim var diyorum.ilaç yazmıyorlar.bu yüzden hastalık düzelmiyor.inanaılmaz diş ağrısı çekiyorum.doktora ilaç alerjim var dedim.ilaç yazmadı.ama ağrıdan ölüyorum....bende ilaç alerji testi yaptırayımda bana alerji yapmayan ilaçları versinler bari diye düşündüm....ilaç alerji testi yapılıyor...ama her hastane değil.bugün pendik eğitim ve araştırma hastanesi cildiye de randevum vardı.bizim hastane alerji testi yapılmıyor dediler...İlaç alerjisi yapılıyor mu bilmiyorum ama benim İlac alerjim var felaket kaşınıp kabariyorum yüzüm gözüm heryerim şişiyor acile gitmezsem geçmiyor nefes almada zorluk başlarsa ölümcül olur evde birşey yapamazsın diyor doktorum.
İlaç alerjisi bu şekilde kendini belli ediyor kaşıntı deride kızarıklıkla başlıyor.
Adrenelin iğnesi veriyorlar böyle durumda şok geçirebilirsinizİlaç alerjisi yapılıyor mu bilmiyorum ama benim İlac alerjim var felaket kaşınıp kabariyorum yüzüm gözüm heryerim şişiyor acile gitmezsem geçmiyor nefes almada zorluk başlarsa ölümcül olur evde birşey yapamazsın diyor doktorum.
İlaç alerjisi bu şekilde kendini belli ediyor kaşıntı deride kızarıklıkla başlıyor.
Yaaa ne verdiklerini bilmiyorum alerjim olan ilaçları kullanmamaya dikkat ediyorum her doktora gittiğim de söylüyorum.Adrenelin iğnesi veriyorlar böyle durumda şok geçirebilirsiniz
Bu hafta alan açtırdım gögüs hastalıklarından açabliyorlar daha önce cildiye açmiştıGöğüs hastalıkları sevk edemiyor diye duydum. KBB ya da cildiye immünolojiye sevk edebiliyor devlet için konuşuyorum tabi. Araştırma hastanelerinde oluyor. İlaç alerjisi testi deriden bakılmıyor daha farklı yapılıyor kan ile bakılıyor daha sağlıklı sonuç veriyor çünkü