İku son sinif ogrencisiyim İS ARİYORUM...

Lilyumas

Sağlıkla Gel Mucizemm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
459
160
123
Herkese iyi aksamlar... İstanbul KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ uluslararasi iliskiler bolumu 4. Sinif ogrencisisiyim. Egitimimi ingilizce olarak goruyorum. Ekstra olarak fransizca egitimi de aliyorum. Bu sene mezun olacagim icin is kaygisi basladi. İki buyuk sirkette staj yaptim. Banka ve hastane... Egitimimi tamamladiktan sonra otomotiv alaninda calismak istiyorum. Borusan ,dogus, mercedes gibi firmalarda... Bunun icin yeterli egitimi aldigimi dusunuyorum fakat gunumuz kosullarinda sadece basvuruyla sans verilmedigi icin sizden yardim istiyorum. Bu firmalarda calisan veya yakin arkadaslari bulunan arkadaslarimiz var mi? Torpil kesinlikle istemiyorum egitimime guveniyorum. Ancak bunlari gostermem icin bana bu kapiyi acicak insanlara ihtiyacim var. Bana bu konu da yardimci olacak yada akil vericek kimse var mi???

Arkadaslar gercekten yardimci olacak kimse yok mu?

Merhaba arkadaslar! ben maramara universitesi cografya son sinif ogrencisiyim.ise ihtiyacim oldugundan bankanin onlisans ve lisans mezunu arayan ilgili bolume basvuru yaptim onaylandi.mulakata giricegim fakat diplomam olamadigindan ogrenci gorunuyorum. mezun konumunda olduguma dair belge istiyecekler, fakat bu belgeyi yada ise alimimi sagliyicak belgeyi ogrenci islerinden temin edebilirmiyim hala ders aldigimdan( guz bahar olarak). Yada Son sinif oldugumu belgelemem yeterlimidir?benim bu sene calismami olumsuz teskil edemiyecek kadar az ders alicagim ve calisicagim kuruma belge olarak ne sunucam?? Acil Yardim ve goruslerinizi bekliyorum !!!

Merhaba arkadaslar! ben marmara universitesi cografya son sinif ogrencisiyim.ise ihtiyacim oldugundan bankanin onlisans ve lisans mezunu arayan ilgili bolume basvuru yaptim onaylandi.mulakata giricegim fakat diplomam olamadigindan ogrenci gorunuyorum. mezun konumunda olduguma dair belge isteyecekler, fakat bu belgeyi yada ise alimimi sagliyicak belgeyi ogrenci islerinden temin edebilirmiyim hala ders aldigimdan( guz bahar olarak). Yada Son sinif oldugumu belgelemem yeterlimidir?benim bu sene calismami olumsuz teskil edemiyecek kadar az ders alicagim ve calisicagim kuruma belge olarak ne sunucam?? Acil Yardim ve goruslerinizi bekliyorum !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…