iktisat teorisi dersini nasıl çalışıyorsunuz

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
iktisat teorısını anlayamıyorum e öğrenmeden vıdeo ızledım anlamıyorum

Son düzenleme:
yararlandıgınız kıtap sıte vs bılgı verın lutfen aslında bır tek bu ders degıl bırde ıstatıstık var ama onu yınede az cok anlıyorum

sevgili fountain.iktisat teorisi ni ben şekillerini ayrı bi kağıda ne anlama geldiğini deyazıp oşekilde ezberledim.murat açıköğretim anlatımlı yardımcısını aldım.istatistikten de yine murat anlatımlı yardımcıdan fayfdalandım.her ikisindede ilk önce okudum sonra altını çizdim formiller vesaire ayrı kağıdada toplu halde bi başlık altında hepsini görücen şekilde yazabilirsin.genelde bu şekilde 4 yıllık açıköğretim bitti şükür

iktisat teorisini ben geçen sene vizede 8 konu çalışmıştım 44 almıştım finalde çalışmadım büte bırakmayı düşünüyordum alttan da iktisat vardı ama büte beklediğimden daha fazla ders kalınca iktisat teorisini de bu seneye bırakcaktım ama iktisattan çalıştıklarım iktisat teorisine de yaradı ve çalışmadığım halde bütte 65 alıp geçtim. ıktisatla aynı hiçbir farkı yok. Önemli yerleri ayrı bir deftere yazarsanız ve bol soru çözerseniz zorlanmazsınız...

"Doğru bir başlangıç hem paradan hem zamandan, en önemlisi de ömürden tasarruf sağlar."
*

Son düzenleyen: Moderatör:
X