Keynesyen :)
Ne kadar süre zamanın var?
merhaba Tuğçeciğim,
hocanın istediği şeylerden biri Keynesçi ya da geleneksel yaklaşımda para ve mal piyasalarının dengesi(IS-LM dengesi) filan olabilir mi?üretimin tümü satıldığında ya da satılmadığında para piyasaları,emek piyasaları,mal piyasaları nasıl bir konumda olur grafiklerle onun anlatılması şeklinde algıladım ben.makro modeller kısmında bu konular çünkü.eğer öyleyse ben kitaptan o kısmın fotoğraflarını çekip sana gönderebilirim :)
sen kacıncı sınıfsın canım?
senın yerınde olsam okulun kütüphanesine gider(veya bulunduğun ilçenın/ilin halk kütüphanesine)..makroekonomi kitabını okurdum..kitapta bana lazım olacak notlar alırdım.. birde maliye kitabı tabiki..
aslında ödevin okadarda zor değil (ne olur beynine olumsuz sinyaller gönderme yapamam edemem gibi)...ben mezun olalı 2yıl olduğu çok fazla bişi hatırlamıyorum..
önce konunun tamını yap.. sonrası örneklerle pekiştirip sonuca var..
merhaba:) çok teşekkür ederim valla neden ben bu ödevden birşey anlamadım daha ne istediğini bilemiyorum çok zor durumdayım eğer o resimleri bana gönderirseniz çok dua ederim size
Canım ben iibf mezunuyum makro iktisatım da iyidir aslında. Ama tam olarak ne sorulduğunu anlamadım açıkçası. Daha spesifik olsaymış hocan yardım edebilmeyi çok isterdim.
çektim fotoğraflarını hemen atıyorum özel mesajla, umarım istediği şeylerden biridir :) açıkçası hocan değişik bir şey istemiş, ben İktisat mezunu olmama rağmen anlamakta güçlük çektim :))
Konuyu yabancı kaynaklardan araştırabilirsiniz.
Google ın kütüphanesi size yardımcı olacaktır.
merhaba Tuğçeciğim,
hocanın istediği şeylerden biri Keynesçi ya da geleneksel yaklaşımda para ve mal piyasalarının dengesi(IS-LM dengesi) filan olabilir mi?üretimin tümü satıldığında ya da satılmadığında para piyasaları,emek piyasaları,mal piyasaları nasıl bir konumda olur grafiklerle onun anlatılması şeklinde algıladım ben.makro modeller kısmında bu konular çünkü.eğer öyleyse ben kitaptan o kısmın fotoğraflarını çekip sana gönderebilirim :)
çok teşekkür ederim çok mutlu oldum belki işime yarar tabi buna nasıl karar vericem bilemiyorum ama hayırlısı:)
arkadaşlar muhtemelen konuyu yanlış yere açıyorum ama nereye açacagımı bulamadım bana fikir verin lütfen iktisattan çok önemli ödevim var ama nasıl yapıcam bilmiyorum
ödevimin konusu
Makroekonominin amacı, ekonominin tamamını ilgilendiren makroekonomik problemlerin kaynaklarını tespit etmek ve çözüm politikaları geliştirmektir. Bu amaca ulaşabilmek için makroekonomik modeller geliştiririz. Bu ödevimizin konusu, yukarıda belirtilen amaçlara ulaşmamıza yardımcı olacak bir makroekonomik modelin aşamalarının örnekler yardımı ile gösterilmesidir. Örnek olarak, devrevi akımlar ve basit keynezyen modeli (mal-hizmet ve para piyasalarını içeren) kullanınız.
hoca saolsun hiç yardım etmedi açıklama yapmadı ne yapıcam bilmiyorum fikir verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?