• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iktisat mı? muhasebe mi?

chatLq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
101
0
96
Kırklareli
slm arkadaşlar çok kararsızm ben 4dersten büte kaldım ve 2dersi verip 2dersten borçlu üst sınıfa geçmk istiyorum kaldığım dersler iktisat muhasebe mat ve hukuk.. ilk vermeyi düşündüğüm ders doğl olarak hukuk oldu onu çalştım şimdi diğer dersi seçmelyim gerçi geç bile kaldım ama matı hiç veremem bu sürede acaba iktisata mı yoksa muhasebeyimi ağırlık versem hangisini önümzdeki günlerde kavramam daha kolay olur ? yardm edersenz çok sevinrm şimdiden saolun..

bana göre iktisad daha kolay ondan 70 le geçtim
muhasebeden kaldım bende mecburen muhasebeye çalışıyorum
ne kadar anlamasamda Çok üzgünüm çoook

bence iktisadı kolay halledersin bu sürede. murat yayınlarının konu anlatımlı kitabına çalışıp, sorularını çözersen hiç zorlanmadan geçersin.ben de muhasebeden kaldım.ama bişi anlamıyorum çalışşam da. yine de karar senin tatlım.

ben bu gidişle ikisinede çalışamıcam galiba artık ne yapçağımı şaşırdım kafam resmen vizeler çok kötüydü bayada net yapıp yüksek puan almam lazm

bana göre iktisad daha kolay ondan 70 le geçtim
muhasebeden kaldım bende mecburen muhasebeye çalışıyorum
ne kadar anlamasamda Çok üzgünüm çoook

iktisattan 70 almak benm için haylden öte en az 60 almam lazm acaba sen nasıl 70le geçtn bana yardmcı olurmusun bu kısa sürede nasıl bi çalışma uygulasam acaba ?

bence iktisadı kolay halledersin bu sürede. murat yayınlarının konu anlatımlı kitabına çalışıp, sorularını çözersen hiç zorlanmadan geçersin.ben de muhasebeden kaldım.ama bişi anlamıyorum çalışşam da. yine de karar senin tatlım.

ben ikisindende bişi anlayamaıyorum ne yapıcm bilmiyorum murt yayınları var ama bakıp geçiyorum öle soru çözmeye çalışıyorum oda olmuyo işim zor :uhm:

kesinlikle iktisat derim ben 78-79 ile geçtim yardım edebileceğim bişey olursa ben burdayım.

onur belgesini az puanla kaçırdım çalışınca oluyor gerçekten veremeyeceğin ders yok.

iktisattan 70 almak benm için haylden öte en az 60 almam lazm acaba sen nasıl 70le geçtn bana yardmcı olurmusun bu kısa sürede nasıl bi çalışma uygulasam acaba ?

evde kendim çalıştımmm murat yayınlarının soru bankası ve konu anlatımına baktım
o kadar pes etme daha war vereliniortak

kesinlikle iktisat derim ben 78-79 ile geçtim yardım edebileceğim bişey olursa ben burdayım.

gerçktn iiyi bi not ben az 60 almalıyım nasıl oluck bilmiyorum sadece sözel konularına çalışsm tanmlaraa fkn yetrli olurmu bilmiyorum nasıl bi yol izlesem az bi zamn kaldığınında farkındayım malesef

iktisadı seçmen daha mantıklı olur muhasebe aslında iktisattan daha basit ama
kavramlarını falan kavraman uzun zaman alır..

3-4 günde murat yayınları konularını yalar yutarsın.
Burda vakit kaybetme git kendini vererek oku testleri çöz.

gerçktn iiyi bi not ben az 60 almalıyım nasıl oluck bilmiyorum sadece sözel konularına çalışsm tanmlaraa fkn yetrli olurmu bilmiyorum nasıl bi yol izlesem az bi zamn kaldığınında farkındayım malesef

cnm üniteler biliyosun ki birbirine bağlı yani 3.üniteyi bilmesen 8 ünitede kala kalıyosun öyle ayrım yapma hepsini güselce çalış anlamadığın konu olursa yardımcı olurum özelden.yerimseniben

sözel kısımlara çalış.terimleri aklında tut.grafikler falan da çok kolay inan. yaz formülleri bi yere. sınava girmeden bak.be bu şekilde 70 le geçtim.kolay gelsin.
:teselli:

muhasebe daha ayrintili iktisatta mantigini kaptiginda gerisi gelir..ben iktisadi secerdim..

iktisat çalış bencede iktisad daha kolay
muhasebeden bende kaldım vermek için uğraşıyorum daha karışık geliyor muhasebe inşallah veriri kurtulursun cnmm

inşllh ya inşllh veririm şu iktisatı şu son konulara ağırlık verdm şimdi bakalm artık buarada saoln kızlar yardmlarnz için

Back