Benim Anlattıklarımın İsbatı mevcuttur. Açarsın Erandevu sistemini ve bak bakalım 1 gün sonrasına gün alabiliyormuyuz,ögren!..
Ya ALLAH aşkına siz kimi kandırdıgınızı sanıyorsunuz?! O dönem özel hastaneye, elit kesim giderdi. Millet yiyecek ekmek dahi bulamıyordu ki, gidip özel hastanelere kuçak dolusu para döksün.
İstanbul'un ERDOĞANSIZ haline bak, dön birde ERDOĞAN dan sonraki haline bak ve farkı gör.
yıgınında yaşayan insanlar, susuz ve bidonlarla su taşıyan insanlar, sokaklardaki çöplerin kokusundan rahatsız olup, burnunu kapayarak geçen insanlar dan geçilmiyordu İstanbul.
Ne Çabuk Unuttunuz,biriktirilip bir dağ gibi olan çöp yıgınlarının patlayıp da, bir mahalleyi yok ettiği ve 35 canımızı kaybettiğimiz günleri?! Bu saydıklarıma daha çok olmadı.Bunlar ERDOĞANSIZ İstanbul'da oldu.
Ama kime ne anlatıyorum ki, herkes görmek istediği gerçekleri görür!..
Çok şükür hastane kuyrukları yok, ama artik randevu alana kadar iyileşiyorsun, saglik ocağına bile gidemiyorsun randevusuz, acile gitsen acillik durumun yok diye fırça yiyorsun doktorlardan. Çok şükür kuyruk yok artık eczaneye gidip ilacını kendin almak var, kendi kendimizin doktoru olmamızı öğreten sisteme teşekkürlerimi sunarım.
arkadaşlar internetten randevu alırken beklediklerini söylemiş hep, ben hem internetten randevuda hem randevuya gidince de saatlerce bekliyorum, bizim ilde bi tuhaflık var sanırım, çocukluğumda beklediğimden hiç farkı yok, üstelik çok fazla hastane var, ona rağmen
malesef son cümlen çok doğru...
Kemal Kilicdaroglu zamani ne zamandi yav? Sahi o hic basbakan olmus muydu?Yaşlıya beklemeden hizmet. Öncelik yaşlı ve çocuk hastalara tanınıyor.Hastaneye gidemeyenler veya gitmeye aracı olmayanları,evden alıp hastaneye,hastaneden alıp eve götürüyor.Hastaneye gidecek durumu olmayana ise, evde saglık hizmeti alıyor.
Peki chp genelbaşkanı kemal kılıçtaroğlu zamanın da nasıldı?!
Bizler Delil ve İspatlarla konuşuyoruz!!!!..
Buyrun by kemal dönemindeki saglık hizmetini görün!!
Galoşların bile parayla satıldığı dönemler
Neymiş efendim,önceden millet özel hastaneye gidebiliyormuş ama şimdi gidemiyormuş
Yahu o zamanlar millet,çay,şeker,ekmek,tüpgaz kuyrugundan çıkıp evine gidemiyordu!..
Millet çöplüğün için de, susuz bir ülkede yaşıyordu.Siz neyden Bahsediyorsunuz ALLAH AŞKINA?!
Sizin bu ''HAYAL'' mahsülü olan hikayenize, kimse İNANMIYOR!!..
Bu yüzden de, 15yıldır İKTİDAR Degişmiyor ELHAMDÜLİLLAH
BANA İSPATLARLA GELECEKSİN!!..
Yatalak olmayana bakamayız demişler.kardelen2780 evde sağlık hizmeti mi? O hizmeti ben alamadım niyeyse.. kv dem için aradım. nefes darlığı ve kilodan dolayı rahat yürüyemiyor. Bir.kat merdiven çıksa nefes nefese kalıyor. Evde sağlık hizmeti için aradım, Yatalak değilse bakmayız dediler. Rahatsızlığını sormadilar bile..
Sorduğum soruya bu kadar alakasız cevapla faydalı bir yanıt yanıt alamadım. Eski turkiyeyle yeni türkiye arasındaki farkı sormadım ki.Yatalak olmayana bakamayız demişler.
Hayırdır ne yapmalarını bekliyorsunuz?!
Her isteyen hastaya, evde saglık hizmeti verseler,bu hizmete doktor mu dayanır?!
Önce kardan kapanan köy yolların da, hastaneye gelemediği için ölen hastalar vardı. Şimdi kar motoru, o olmazsa şayet,askeriye'den alınan yardım ile ampulan helikopter ile hasta evinden alınıp, şehirdeki hastaneye getiriliyor.
Şimdi benim bu verdiğim örneklere,Muhalefetlik yapanlar da çıkacaktır. Bi ZAHMET araştırsınlar ögrensinler veya da, açıp, tarık akan ve Hülya koçyiğidin filmini açıp izlesinler.Ne demek istediğimi anlıyacaksınız. Eski Türkiye ile Yeni Türkiyem Arasındaki farkı görmek için, eski türk filimlerdeki konulara bakmak yeterlidir diye düşünüyorum!!!!.
TABİ Kİ, GERÇEKLERE KARŞI KÖR OLMADIYSANIZ!!..
Alakasızlık ben göremedim!..Sorduğum soruya bu kadar alakasız cevapla faydalı bir yanıt yanıt alamadım. Eski turkiyeyle yeni türkiye arasındaki farkı sormadım ki.
Tam okuyamadiniz galiba, bir kac basamaktan sonra tikanıyor diyorum, sağlığı yerinde, yürüyebilecek hastaya keyfim için bakım istemiyorum. En ufacık eleştiride sonunu dinlemeden saldırıya geçiyorsunuz.
Tekrar sorayım: Madem böyle bir hizmet var, bu şartlarda benim yürürken nefes almakta zorlanan bir hastam varken, ben neden faydalanamiyorim diye soruyorum.
O zaman yatalak hastara evde bakım hizmeti veriliyor diye tanıtım yapılsaydı biz de hakkimiz.olmayan şeye (!) Basvurmazdik ..
Bizi gerçeklere karşı kör olmakla suclamadan önce yazılanları okurken siz de biraz daha dikkat li okumanızı öneririm.
Anlasildı, yürürken nefes darlığı ceken hastayı sağlıklı g9rmeye devam edeceksiniz ısrarla.. Hem hastaneye gjdemeyen ve aracı olmayan hastalar evinden alınıyor diyorsunuz, hem taksi tutun diyorsunuz.. Ben size hakaret içereen, asağilayan, bi!giclik taslayan bir tavirda bulunmadan seviyheli bir sekilde soru sordum.. Niye bu kadar alevlendiginizi anlamadım.Alakasızlık ben göremedim!..
Siz, sordunuz bende cevapladım.
Evde saglık hizmetinin, yatalak hastalara olduğunu bilmiyorsanız, bu benim mi suçum?!
Her rahatsız olan hasta için, evde saglık hizmeti verilse, bu ülkenin hali nice olur? Hiç düşündünüz mü?
Ayakta olan ve yürüyebilen hasta,hastaneye gidip hizmetini almalıdır.
Saldırıya geçen ben miyim?!
Devletin, bu kadar hizmetini görmezden gelip, her fırsatta eleştiren sizlere ne buyrulur acaba?!
Yaşlıya ve bakıma muhtaç yatalak hastaya bakan yakınına 1000 tl bakım parası verildiği nerede görülmüştü.
Bi zahmet, hastanız ayağa kadar kalkıp yürüyorsa şayet, bir taksi tutup hastaneyede götürüverin.Her şeyide devletten BEKLEMEYİN!!!..
Sanırsın bundan önceki dönemlerde, her türlü hizmeti alıyorduk ve hayat güllük gülüstanlıktı ve bunlar geldi tüm hizmeti kesdi
Olamıyor maalesefMune konuyu kapatir misin? Tartismaya girmek istemiyorum ama cevap gelince de yazmadan duramıyorum.
Gerçi benim konum degil ama.. Olabiliyor mu boyle birsey?
Ben Hakaret Etmiyorum!..Anlasildı, yürürken nefes darlığı ceken hastayı sağlıklı g9rmeye devam edeceksiniz ısrarla.. Hem hastaneye gjdemeyen ve aracı olmayan hastalar evinden alınıyor diyorsunuz, hem taksi tutun diyorsunuz.. Ben size hakaret içereen, asağilayan, bi!giclik taslayan bir tavirda bulunmadan seviyheli bir sekilde soru sordum.. Niye bu kadar alevlendiginizi anlamadım.
Neyse boşuna yazıyorum ben..
Ben hep yanlış mı anlaşılıyorum?!Lütfen rica ediyorum tartışma olmasın.