• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ikramda plastik tabak mı porselen tabak mı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

aylinesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
127
3
26
Ankara
Kızlar 60 kişilik falan evde nişan olacak ikramda kullanıldıktan sonra atayım hemen mantığı ile plastik tabak kullanmak istiyorum ama annem porselen kullanalım diyo sizce ne yapalım

tabiki de porselen plastik kullanmak karşı tarafa terbiyesizlik saygısızlık olur benimde nişanım evde oldu büyük masanın üstüne tüm yiyecekler konuldu açık büfe şeklinde yapıldı

plastik karşı tarafa saygısızlık gibi olur. basite kaçmamak gerek önemli bir gün ve onlarda önemli misafirler kesinlikle porselen olmalı.

canım 60 kişiyi eve nasıl sığdıravaksınız ki
hee ev büyük ise sorun olmaz ama
evde zor olur diye düşünüyorum 60 kişi
çocuklar vs derken rahat edilmez

soruna gelince tabiki porselen tabak canım:34:

Kesinlikle porselen. Plastik tabaklar kullanmak hem saygısızlık olur hemde hoş olmaz zaten. Bırak 1-2 gün uğraşın. İnsan kaç kere nişanlanıyor ki?

canım 60 kişiyi eve nasıl sığdıravaksınız ki
hee ev büyük ise sorun olmaz ama
evde zor olur diye düşünüyorum 60 kişi
çocuklar vs derken rahat edilmez

soruna gelince tabiki porselen tabak canım:34:

evimiz çok büyük canım rahatlıkla sığarız bizden önceki ev sahibi bir kaynana üç gelin miş :) o kadar büyük yani:) mika tabak diye birşey vermış o nasıl birşey acaba olursa onu kullanıyım olmassa porselen :)

Selam,
Benim nişanımda evde olmuştu ama benim evim küçük olduğu için toplamda 25 kişiydik buyüzden porselen tabak kullanmıştım.
Mika tabak kalın plastikten bir tabak hani elinden düşse bile kırılmayan cinsten:) ama porsel kullansan daha şık olur tabi:34:

Merhaba, benim de nişanım 2 hafta önce evde oldu, 40 kişi olduğu için biz kaliteli karton tabaklar var ya onlardan aldık çok sağlam ve güzel duruyor. Siz de kalabalık olacaksanız öneririm ama 20-25 kişiyse porselen daha hoş bence.

canım bence mikanın plastikten hiçbir farkı yok mika kullanacağına plastil kullan yani ama ben olsam tabiki porselen kullanırdım :) hayırlı olsun inşallah şimdiden mutluluktan :)

Back