ikizlerin arasında her ay açılan kilo farkı :)

esir27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
306
216
İkizlerim miyadında 700 gr garkla dogdu. Suan aralarında 1700gr fark var ve 5 aylıklar. Kücügü % 3 persentılda cok üzülüyorum. Aranızda böyle olan carvar

İkizlerim miyadında 700 gr garkla dogdu. Suan aralarında 1700gr fark var ve 5 aylıklar. Kücügü % 3 persentılda cok üzülüyorum. Aranızda böyle olan carvar
canım benimkiler daha doğmadı ama yakınımda iki arkadaşımın da ikizleri var onların ikisinin de ikizler arasında öyle fark var. ve o fark hep öyle devam ediyor biri daha yapılı diğeri daha minyon. özellikle de ayrı yumurta ikizi ise iki ayrı birey olarak düşünmek lazım ve önemli olan bulunduğu aya ya da yaşa göre normal kiloda mı düşük olan da yapılı olan da ona bakmak lazım...

Benim ikizlerim 36 günlük oldular. Doğduklarında aralarında 430 gr fark vardı. Şu an 500 gr fark var. Çift yumurta ikizi bebeklerim. Ablamın ikizleri de 2 yaşındalar ve biri daha zayıf ama şu an zayıf olan doğumda kilolu olandı. Bence takılma kiloya.Gelişimleri iyiyse sorun yok.

Ne güzel iki kardeşinde ikizi var :) maşallah. Benim ikizler arasında fark Giderek artıyor. Sadece anne sütü alıyorlar Acaba memedeki tüm sütü iri olan içiyor. Diğerine kalmıyor mu diye endişe ettim. Yoksa bunlar 3ve 4 numara. Bireysel farklılıklara saygı duyuyorum. Ama benzer örnekler olmasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…