- Konu Sahibi meryemyilmaz
merhaba arkadaşlar benim ikiz erkek çocuklarım var 3ü bitirdiler ve biz hala çişe alışamadık.2.5 yaşdan sonra çok kez denedim ikisini birden yada tek tek ama 10- 15 günden sonra hep pes ettim çünkü nedeni hiç umurlarında bile değil altlarına yaptıklarının bile farkında değillerdi.tuvalete yapsalarda 2 dakika sonra yine altlarına yapıyolardı ve bunu sürekli yapıyolardı.şimdi kış demedim yine başladım. alıştırma kilodu bilmem ne tüm yazıları okudum ya allah dedim başladım ödüllendiriyorum şarkılar oyunlar filan hikaye isteyerekde gidiyolar yaptıklarına da seviniyolar baya da çişlerini kakalarını yapıyolar(ben sık sık götürdüğüm için şans eseri kaka tutturuyorum) 5 dk sonra altına yapmış.neyse sabır diyerek tekrar tutuyorum 10 dk olmadan yine yapmış altına ve yaptığınıda söylemiyo.5 dk da bir bile götürsem aynı şey tekrarlandı kaçkez.oğlum çişin varmı diye diye 2dk ya bir hatırlatıyorum yok desede götürüyorum, azda yapmıyo sık sık götürdüğüm için hepsini toplasan baya çiş yani.sonuçta diyorum bitmiştir bi 10 dk rahatım arkamı dönmeye gelmiyo yine yapmış delirceeemmmm :S ve şunu fark ettim ki bezlediğim zamanlarda bezi bukadar çabuk ıslatmazlardı bazen 2saat sonra kaka yapınca altını açtığımda hiç sidiklememiş olurdu biz tuvalete başladık işemeler arttı.ve bak oğlum çişini yapmışssın bak altın yaş hani söyleyecektin diyorum yüzüme bile bakmıyolar sanki başka alemden gelmişler.artık dayanamadım bugün brine patlattım ikitane sonra bir saat ağladım ve son olarak az önce fark ettim tüm günümüz tuvalette geçmesine rağmen ikizlerden biri her seferinde tuvalete yaptıysada altını hep ıslattı artık 18:00gibi bezledim bayılcaktım koşturmaktan bezliyken götürüyüm diye düşündüm (herzaman yapmam)yarım saat olmadan bez ful doluydu madem çok çişi vardı neden tuvalette az yapıyo bu çocuk beze hepsini yaptı?şok oldum bukadar su neresinden geliyo.zeten bebekliklerinden beri 5dk bir sık sık az az işemeleri vardı ama büyüdüler hiç değişmedile bunlar. 4 gündür sabahtan itibaren bezini çıkarıyor ve 10 dk bir götrüyorum tuvalete ama yaptıkdan sonra bile rahatsız olmuyolar.altları yaş yaş öyle duruyolar.bana bir akıl verin noluurrr yoksa delircem.işe girme durumum var 1ayda öğretmem lazım kreşler almıyo artık halim kalmadı ve yardım eden kimsede yok ((
Son düzenleme: