ikizlerimin iştahı gitti:(

Zera5

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
24
19
8
mrb 32+4de kizlarim oldu . suan 6 ayliklar. istahlari 4.5 ayliga kadar guzeldi suan yok. 1 ayda 200 gr almislar ve cok az bu. beyaz kureleri yuksek cikti ama onla alakasi olmaaz dedi doktorum. kakalari yesil. birinde idrar enfeksiyonu var .bebelac, aptamil, hipp,bebevita, sma denedim ama olmadi . cok uzuluuorum varmi bole sorunla karailasan.

Canim zaten bazi donemler olur boyle dis cikarirlar baska bsy olur huy degistirirler istahlari olmaz uzulme benim kizim bazi aylar sadece 300 400 gr aliyordu artik her ay oyle yuksek miktarlarda kilo almalarini bekleme boylarinin uzamasida tabi ayni oranda degisecek ve idrar yolu enfeksiyonu bebekler de istah kaybina sebep oluyor zaten soyle dene bende mamayla buyutenlerdenim ek gidaya basladiysan bebelac gold kullandim ben yiyeceklerine kristir ver doktor tavsiyesi kafama gore soylemiyorum bu arada bizim doktorumuz tarhanaya bile karstirp verebilcgimi soylemisti bn herseye kattim icmedigi zaman

cok sagol cnm . tadimlara basladm denicem karistirip yedirmeyi. keci sutunu denedim 1gun caresizlikten cok guzel icti bi tanesi digeri onuda icmedi doktorum ozel alerjik mamasi yazdi similac alimentum tadi kokusu kotu icmedi keci sutu verme dedi. digerine bebelac lf yazdi biraz onu icti biri. digeri onuda icmedi. 24saat icinde 3 aylikken bile 25 cc icen bebekler suan 15 cc zorla

Annesi gayet normal bebekler bazı dönemlerde yemek istemiyorlar az da olsa yiyor ve yetiyor onlara takma kafana geçici bir durum dişler gelmek için hazırlanıyorsa onun huzursuzlugudur merak etme az bir zaman geçsin tekrar yemeye başlarlar

Uzulme hepsi gecer sikma canini bu arada kakalari yesil demisin buyuk ihtimal bebeklerin bagirsaklarini ustmus ayaklarini sicak tut ve dikkat et usuttukleri zama kaka renkleri yesil olur

Uzulme hepsi gecer sikma canini bu arada kakalari yesil demisin buyuk ihtimal bebeklerin bagirsaklarini ustmus ayaklarini sicak tut ve dikkat et usuttukleri zama kaka renkleri yesil olur
havalarda isindi aslinda nasil usutuyolar anlamiyom ya o kadar dikkat ediyorum. daha kotu olanlari dusunup uzulmeemye calisuom ama anne yuregi iste

istahsizlik olunca doktorumuz bakti dislerde gelmiyo dedi. bakalim ne zmn duzelck istahlari . beklemekten baska ypck bisim kalamdi

Benimkilerde 8. Aya kadar 1 er kilo aldılar sonrasında kilo alımları 200 gr. 400 gr gibi düştü şu an 2 yaşlarını bitirdiler hala aynı donem donem güzel yiyorlar tamam bu sefer kilo alırlar diyorum pat bir grip bir ishal aldıklarıda gidiyor,bir de benimkiler boyuna büyüyor en de birşey yok Dert etme kendine.

insan sıcakta daha çabuk üşüyür ayaktan alır üstü incelir ondan alır ,

dr değiştir baska dr fikir al

ayina gore olsa kilo dert etmicem ama . insallh desigin gibi duzelir

corab ve taytimiz duruyo ustumuz zibinla usurmu bilmiyom . aciktilarmi agliyorlar karnini doyurabilirsm sakinlesiyolar. cok zor suan bnm icin

bebeklere çok faydalı değil belki ama aklıma geldi
prinç unuyla mama yap belki onu yerler ,
denemiş olursun ,

benım kızımda asla hazır çorba kavanoz mamalarından asla yemedi ,
kemık suyuna şehriye çorbası sebze çorbası yapardım
bayıla bayıla içerdi , senınkilerde öyle olabilir

denedim hazir kasik mamasini yediler sagol onerin icin. kendim yapmak isterdim ama 3 cocukla zor biraz .