- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
-
- Konu Sahibi hafsa anne
çalışmıyorsan nedn annenlerde kalıyorsun?Hayır çalışmıyorum
Ben çok zorlandım aslında bakımlarınada değil ruh hali olarak zorluk çektim annem gitti geldi ilk bi kaç ay. evde de üç erkek kardeş ve babam haliyle annem de zorlandı git gel yapmaktan ikiye bölündü kadın. Bend çıktım geldimçalışmıyorsan nedn annenlerde kalıyorsun?
Evet öyle yapıyorum galiba hep olumsuz yanları ni düşündüm bu zamana kadar aslında o kadar çok severim ki çocuklar evlenmeden önce deçocuk baktım.benim ikizlerim 3 yaşına girdiler, dünyalara değişmem onların kokularını.. elbette zor ikiz büyütmek ama ikiz annesi olmakta bir o kadar özel..
biran evvel evinize geçin kendi düzeninizi kurun, hem çocuklarınız evine alışsın hemde siz..
çok zorlanırsanız yardımcı alın yanınıza, zor olarak düşünmeyin her anlarının mutluluğunu yaşayarak bakarsanız zor olmadığını anlarsınız...
En güzel yanlarında biri bu olsa gerek bi taşta iki kuşCanım az kaldı sabır.. çocukların 1 yaşından itibaren birbirleriyle oynicaklar ne güzel bak benim oğlum tek 15 aylık evde canı sıkılıyor benim onla oynamam farklı çocuğun oynaması farklı. Hem eminim tek çocuk bakmaktan iki kat daha zahmet çekiyorsun ama ne güzel ikisi bir arada büyüp çıkcaklar aradan. Ama ben ikinci çocugu planladığımda herşey sil baştan olcak hamilelik doğum vs vs. Ne mutlu sana rabbim evlatlar vermiş yokluğumu göstermemiş sabır canım sabır zaman su gibi akıp geçiyor..
Sekiz aylık ikizlerim var herşeyim bitti sanki yardimci olun lütfen evimde değilim uzun zamandır annem de kalıyorum eşim sadece haftasonu geliyo herşey çok zorlaştı üç yıl rahat bi evliliğin ardından ikizler zor geldi bütün psikoloji m alt üst oldu
BU KONUYU OKUDUĞUMA İNANAMIYORUM. SİZ KADINLAR KLÜBÜNÜN TÜP BEBEK BÖLÜMÜNÜ OKUDUNUZ MU HİÇ?
ORDA BIRAKIN İKİZİ. BIR TANE BEBEK İÇİN İNSANLAR NE ÇİLELER ÇEKİYORLAR AYRILMA EVRELERİNE GELİYORLAR BİLİYOR MUSUNUZ. ALLAH VERMİŞ İKİ TANE GÖZ NURU SİZE DE SİZ BUNDAN ŞİKAYETÇİSİNİZ ÖYLE Mİ? ALLAH ISLAH ETSİN SİZİ.. BOŞA DEMEMİŞLER ANA VAR ANACIK VAR DİYE... ŞÜKREDİN ÖNCE ŞÜKÜRRR DEYİN ALLAHA.
Neden hemen böyle agresif bir cevap vermişsiniz anlamadım Arkadaş biraz bunalmış ve birileriyle konuşmak dertleşmek istemiş. Çünkü çocuk olunca telefonla biriyle konuşmak bile lüks kalıyo . Ayrıca ANNE VAR ANNECİK var demek çok kötü olmuş arkadaşın nasıl bir anne olduğunu nerden biliyorsunuzda böyle birşey söylüyorsunuz. Bende anneyim ve bana annecik denilse çok kızarım. Kimse kimsenin anneliğine laf etmesin lütfen
Şükretmediğimi nerden biliyorsunuz hiç bi zaman isyan etmedim olmayanlara da duaci oldum hep sadece zorlanıyorumBU KONUYU OKUDUĞUMA İNANAMIYORUM. SİZ KADINLAR KLÜBÜNÜN TÜP BEBEK BÖLÜMÜNÜ OKUDUNUZ MU HİÇ?
ORDA BIRAKIN İKİZİ. BIR TANE BEBEK İÇİN İNSANLAR NE ÇİLELER ÇEKİYORLAR AYRILMA EVRELERİNE GELİYORLAR BİLİYOR MUSUNUZ. ALLAH VERMİŞ İKİ TANE GÖZ NURU SİZE DE SİZ BUNDAN ŞİKAYETÇİSİNİZ ÖYLE Mİ? ALLAH ISLAH ETSİN SİZİ.. BOŞA DEMEMİŞLER ANA VAR ANACIK VAR DİYE... ŞÜKREDİN ÖNCE ŞÜKÜRRR DEYİN ALLAHA.
SOKAKTA O KADAR İNSAN EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN KENDİNİ PARALAR, EVLAT SAHİBİ OLAN DA PSİKOLOJİMİ BOZDU İKİZLER DERSE EVET O ANNECİKTİR BENİM GÖZÜMDE. BENCE SİZ TÜP BEBEK BÖLÜMÜNE BİR GİRİP OKUYUN ORDAKİ YAZILANLARI NEDEN BÖYLE AĞRESİF BİR CEVAP VERDİĞİMİ ANLAYABİLİRSİNİZ (!) BELKİİ...
İki seneye yakın da ben bekledim onları dört gözle ama insaniz işte bunalıyosınuz bi zaman annecik değilim ayrıcaSOKAKTA O KADAR İNSAN EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN KENDİNİ PARALAR, EVLAT SAHİBİ OLAN DA PSİKOLOJİMİ BOZDU İKİZLER DERSE EVET O ANNECİKTİR BENİM GÖZÜMDE. BENCE SİZ TÜP BEBEK BÖLÜMÜNE BİR GİRİP OKUYUN ORDAKİ YAZILANLARI NEDEN BÖYLE AĞRESİF BİR CEVAP VERDİĞİMİ ANLAYABİLİRSİNİZ (!) BELKİİ...
Benim kimsenin evlat sahibi olmak istemsine lafım yok benimde çevremde birçok tanığımım tüp bebek yaptı tutan oldu tutmayan oldu. Ama benim olmuyoda senin oluyo niye şikayet ediyorsun demek doğru değil. Ben bunu doğru bulmadığım için yazdım siz biraz sinirlisiniz sanırım.
buyrun bi provakatör daha!BU KONUYU OKUDUĞUMA İNANAMIYORUM. SİZ KADINLAR KLÜBÜNÜN TÜP BEBEK BÖLÜMÜNÜ OKUDUNUZ MU HİÇ?
Bu da sizin görüşünüz kabul etmeye bilirsinizYA SİZ BİR KERE BENİM HAMİLE OLMADIĞIMI NERDEN BİLİYORSUNUZ Kİ??
KONUYU AÇAN BAYAN BENCE BU KONUYU TÜP BEBEK BÖLÜMÜNDE AÇSIN DA BAKIN NE TEPKİLER VERİYORLAR İNSANLAR.
HERKES İYİ YADA KÖTÜ DESTEK OLABİLİR KONUYU AÇAN HANIMA.
SİZ DESTEK OLMUŞSUNUZ . AMA DESTEK OLAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN...
KESİNLİKLE DE OLAMAM. TAHAMMÜL EDİLEMEZ KABUL EDİLEMEZ 8 AYLIK BEBEKLERİM PSİKOLOJİMİ BOZDU SÖZÜ.
Daha önce de yazdım takılmıyorum sizin gibi arkadaşlar destek oldunuz ya sağolun bunları duymak miş beni rahatlatacak olanbenim de bir oğlum var. Allah uzun ömür versin evlatlarımıza inş. anlıyorum sizi wc ye gitmek bile lüks oluyor. eğer durumunuzda varsa bir bakıcı anne bulun.. arada sinemaya gidin eşinizle açık havada gezin. şimdi işiniz zor ama 6 ay sonra çok rahatlayacaksınız. çünkü bebeleriniz oyun oynamayı öğrenecek birbirleri ile oynayacaklardır. oğlum 14,5 aylık şimdi çoluk çocuk görünce oynuyor onlarla. biraz sabır. kardeşlerim ikizdi annemde psikolojik tedavi görmüştü. burdaki saçma sapan yorumlarıda takmayın. onlar yaşamadan yorum yapanlardır..