ikizlerim var bütün hayatım bitti mi?

A
Sabır sabır sabır başka çare yok canım brnim ikizler 2 yaşındalar ve 2 yaş sendeomunun doruklarındalar :) ama biri koşup bana srılıp bir öpüyor ardından diğeri de koşup diğer yanağımdan öpüyor ya o anı nasıl desem nasıl anlatsam dünyanın en güzel hissi yav az kaldı seninkilerin de seni sıkıştırıp öpme yarışına girmesine :)
Ay inşllh sanki o günler çok uzakta

hafsa anne tek yumurta mı, cinsiyetleri ne? çok heyecanlı yaaa:KK49::KK49:
edit: sen doğurmuştun pardon, yine de cevap isterim:KK53:

İkiz bebeklere ayni kıyafet giydirilmemeli. Tavsiye etmeyin lütfen. Psikologlar, pedagoglar daha iyi bilir ve açıklar ama çocukların benlik duygusuna ve psikolojisine zarar verir.
yooo ben cok severdim sahsen kardesimle aynı giyimeyi öyle komplesklerim yok cok sükür

kolik bebek annesiydim. Ne demek oldugunu çeken bilir. Sizi anne adaylarına yaptığınız bedduadan dolayı Allaha havale ediyorum. Dilerimki bedduanız geri dönmesin ikizleriniz kolik olmasın.

zorlugunu kardesimden bilirim.ama öyle bos konusan var ki artık bunu yasasinlar da anlasinlar diyor insan ister istemez...surekli hakaret eden birilerine bu dua cuk diye oturur.

Bence en büyük hatanız annenizin evinde bu kadar uzun süreli kalmanız olmuş
Babanızı bağlayan bi iş yoksa anne babanızı yanınıza çağırabilirdiniz
En kötü ihtimal bi ay sizde bi ay onlarda kalabilirdiniz, sonuçta 45 dk yol arabanız varsa
Eşiniz hiç babalığını yaşayamamıştır, bebeklerinin çoğu zamanını kaçırmış

Sabır sabır sabır başka çare yok canım brnim ikizler 2 yaşındalar ve 2 yaş sendeomunun doruklarındalar :) ama biri koşup bana srılıp bir öpüyor ardından diğeri de koşup diğer yanağımdan öpüyor ya o anı nasıl desem nasıl anlatsam dünyanın en güzel hissi yav az kaldı seninkilerin de seni sıkıştırıp öpme yarışına girmesine :)
hayatımda hiç bişeye bu kadar imrenmemiştim. ne güzel ya maşallah...Hoppa

Bir an önce evine git düzenini oturtmaya bak seki aydır evden ayrı cinnet gecirirdim herhalde nasıl kaldın bu kadar...

cnm hayırlı olsun bebıslerın
bızım cocuklarımız olmuyo senın olmus ıkı tane fazla dıosun suan senın yerınde olmak ıcın neler vermezdım benım bı cocuqum olsun dıye elımden gelenı yapıorum keske benım ıkızlerım olsa keske allahım banada verse
DUALARINA AMİN DİYORUMM, RABBİM SANADA EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN

Ben uyuturken ve sonrasında çok zorluk çekiyorum sürekli sallanmak istiyorlar siz nasıl uyutuyo dunuz yardımcı olur sanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Ben uyuturken ve sonrasında çok zorluk çekiyorum sürekli sallanmak istiyorlar siz nasıl uyutuyo dunuz yardımcı olur sanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Ben sallamadım ayağımda doğduklarından beri tek başıma bakıyordum çünkü, sallasam başedemezdim. Ben beşiklerini sallayıp uyuttum 6-7 aylık olana kadar ondan sonra kendi kendilerine uyumayı öğrendiler şimdi böyle anlatması kolay geliyor ama epey zorlandım tabii ki ama sonrasında rahat etttim sana da tavsiye ederim. Ayağında sallıyorsan beşiklerinde sallayarak uyut bir süre yataklrında uykuya dalmayı öğrensinler maksat. Yatağa gittiklerinde uyumaları gerektiğini öğrenecekler
hayatımda hiç bişeye bu kadar imrenmemiştim. ne güzel ya maşallah...Hoppa

Allah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı yavrular versin tüm kalbimle diliyorum bunu

Sekiz aylık ikizlerim var herşeyim bitti sanki yardimci olun lütfen evimde değilim uzun zamandır annem de kalıyorum eşim sadece haftasonu geliyo herşey çok zorlaştı üç yıl rahat bi evliliğin ardından ikizler zor geldi bütün psikoloji m alt üst oldu

İkiz değil tek çocuk dahi olsaydı bakım konusunda çıkmazdaysan yine aynı şeyleri yaşayacaktın. Kurulu bir düzenin yoksa annenin yanında kalmak zorundaysan bunların çözümü yok maalesef. Çünkü belli bir zamanı yok 1 hafta,2 hafta? Çalışıyor musun sen?

kendimi sizin yerinize koyarak cvp veriyorum bence anne olmak sorumluluk demektir annem benim yarım saatlik uzağımda ama çocuklarımı alıp ona gidip ben eşimi bırakamazdım çocukların olması aile hayatını bitirmemeli bence daha fazla orada kalarak kolayına alıştırmaktansa kendinizi sorumluluk alıp evinize dönün ömrünüz boyunca anneniz yanında kalacak değilsiniz ya. İkiz bakmak tabiki zordur Allah yardımcınız olsun.

2kizim var 14ay var aralarında biri 3,5 kuğu 2,5 2cocuk büyütmek zor tabi,ki yalniz din cçoğunluk halada zorlukları çok,güzelliği cok ayru guzeleer ama zor yetiyorum ikisine ama herşeye degiyo can onlar

İkiz değil tek çocuk dahi olsaydı bakım konusunda çıkmazdaysan yine aynı şeyleri yaşayacaktın. Kurulu bir düzenin yoksa annenin yanında kalmak zorundaysan bunların çözümü yok maalesef. Çünkü belli bir zamanı yok 1 hafta,2 hafta? Çalışıyor musun sen?
Hayır çalışmıyorum

X