- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi hafsa anne
Neresi ilginç pardon anlamadım? Açıklarsanız sevinirim.Bu arada asıl ilginç olan da sizin meme ameliyat konularınızdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neresi ilginç pardon anlamadım? Açıklarsanız sevinirim.Bu arada asıl ilginç olan da sizin meme ameliyat konularınızdı
Neresi ilginç pardon anlamadım? Açıklarsanız sevinirim.
Bu konuyla ne alakası var dimi gelmiş buraya yazmış. Bir de nerden vurabilirim diye girmiş mesajlarımi araştırmış :) Keşke bir de düzgün okusaydı neden ameliyat olduğumu anlardı, şükürsüzlükle bir ilgisi var mıymış bakalım..bi önceki mesajında sizinle şükür kavramlarımız farklı demiş sonra olayı memeye getirmiş şunu demek istiyo heralde sen sana verilen memeyi de beğenmedin şükretmedin yenisini yaptırdın çık cık cık
Ne güzel yazmissiniz, gözlerim doldu...Gecen gun oglum 2 yas sendromunun doruklarina ciktiginda, bir de 2.5 ay sonra gelecek bebegimi ve esimin hala duZen takintisinin devam ettigini dusundugumde ben de hayatim bitti artik dedim.
Hic cocuk yapmadan gezip tozup yasasaydim dedim sonra oglumun elimden gittigi aklima geldi. Cok agladim.
Sukursuzluk degil ki bu, insanin bazen buhranlari oluyor. Simdi Allah'a sukur biraz daha sakinlesti.
Hayallerim var kizim 3 yasina geldiginde hep beraber avrupa turu yapacagiz.
Daha da buyuduklerinde beraber safariye gidip eglenecegiz.
Nasil biz denize gittigimizde cilginlar gibi kardeslerimle eglenip kumlu kumlu dondugumuZde annemin hazirladigi guzel yiyecekleri ve karpuzu buyuk bir istahla tukettiysek, cocuklarim da benim hazirladiklarimi yiyecek.
Hayatim bitmedi biliyorum hayatim daha da renklendi, her sey daha da guzel olacak.
Bu konuyla ne alakası var dimi gelmiş buraya yazmış. Bir de nerden vurabilirim diye girmiş mesajlarımi araştırmış :) Keşke bir de düzgün okusaydı neden ameliyat olduğumu anlardı, şükürsüzlükle bir ilgisi var mıymış bakalım..
çocuklar ikiz e memeler de ikiz al sana alaka canım
sana vurursa nolur bana pasla şansını bayılıyorum. ikizlere 2.ve 3. çocuğu ikiz olacağını bilsem hemen yapıcam.öyle çok istiyorumçİkiz cidden zor, karşıdan evet çok güzel görünüyor, hem mantıken de 2 tane bir arada çıkıyor diye düşünülüyor ama ben bizzat görmüş, yaşamış biri olarak çok korkuyorum ikiz çocuklarım olur diye.. Ailede de çok var bizim, bana vurur mu vurmaz mı bilemiyorum :)
Ich hoffe en iyisini sen yapacaksın galiba Allah kolaylık versin güle güle büyüt inşllhBen de ikiz bekliyorum korkutuyorlar ama korkmuyorum düzene sokarım diyorum 1 ayda ..annem yok kayınvalidem yok eşim yardım eder ..halam çağırıyor asla gitmem evimde 1 ay yemek temizlik için birini ayarlicam sezaryen mecburi diye...eşimi de evimi de bırakmam her seye alışılıyor zamanla onların bi gülücüklerini görsem şükrederim 5yıl bekledim mucize onlar..
senin 8 ay evinden cıkman kötü olmuş eşinden uzaklaşman da evet 2 kat zor her sey ama 2 kat güzel olucak emin ol..
inş.saglıkla doğar benimkiler ve inş.isteyen herkese Allah nasip eder..
(İki kelime oylesine çıkıverdi)Ich hoffe en iyisini sen yapacaksın galiba Allah kolaylık versin güle güle büyüt inşllh
sana vurursa nolur bana pasla şansını bayılıyorum. ikizlere 2.ve 3. çocuğu ikiz olacağını bilsem hemen yapıcam.öyle çok istiyorumç
Uyku düzenleri ne zaman oluştu her çocuğa göre değişir belki ama aşağı yukarıikiz anası olarak yettim gari,ben bu konuyu nasıl görmemişim hayret
öncelikle kimi arkadaşlar konu sahibinin durumunu şükürsüzlük diye değerlendirmiş ancak alakası yok,bir çok ikiz-üçüz annesi bu psikolojiyi yaşamıştır.ben ki tedaviyle hamile kalmama ve büyük riskler sonucu çocuklarıma kavuşmama rağmen ilk 3-4 ay öleceğim zannetmiştim.biri de kolik olmuştu 3 ay boyunca ne yediğimizi ne içtiğimizi bildik.afedersiniz ama tuvalete bile gidemediğim zamanlar oldu.çocuklarımıza eşimle ikimiz baktık ne annem ne de k.validem öyle yardımcı olmadı maalesef.
konu sahibi senin en büyük hatan çocukları alıp annenin evine taşınman olmuş.çocuklar kendi evinde büyütülmeli,babaları yanlarında olmalı.en uygunu bir yardımcı tutman olacaktır.o zaman emin ol daha rahatlayacaksın.merak etme 2 yaş sonrası bir rahatlama gelecek hayatınıza hatta 3 yaştan sonrası ise süper olacak,az daha sabır :)
bu arada ikizlere bir örnek giydirilip giydirilmemesi konuşulmuş,evet uzmanlar kişilik gelişimi için asla aynı giydirilmemesini söyler hatta bende ikiz öğrenci velilerime hep bunu söylerdim sınıflarının ayrılmasını falan önerirdim ta ki çocuklarım bilinçlenip de anne onun ki neden mavi de benim ki kırmızı aynısından istiyorum diye diretene kadar.
Benim annede babada var bide yetmemiş eşimde de var ikiz genleri beni bulmasında kimi bulsun ama ezelinden çok severim çocukları ikizde hep istemiştim Rabbim verdi çok şükür kolaylığınıda verecek inşllhİkizler çeşmesi diye bir çeşme vardı, ordan su içenin ikizleri oluyor diye haber çıkmıştı hatta, ben çok tesadüfen ordan su içmiştim bide yıllar önce (Çok susamıştım yapacak bir şey yoktu) ailede de var, muhtemelen vuracak bana ikiz, ikiz anne forumlarında takılırım artık bol bol
Uyku düzenleri ne zaman oluştu her çocuğa göre değişir belki ama aşağı yukarı
Allah kolaylık versin size, benim de anne ve baba tarafında var. Hatta anne tarafında yediz bile var ama o zamanın şartlarından dolayı yaşamamışlar doğumdan sonra..Benim annede babada var bide yetmemiş eşimde de var ikiz genleri beni bulmasında kimi bulsun ama ezelinden çok severim çocukları ikizde hep istemiştim Rabbim verdi çok şükür kolaylığınıda verecek inşllh
nerdeymiş o çeşmeİkizler çeşmesi diye bir çeşme vardı, ordan su içenin ikizleri oluyor diye haber çıkmıştı hatta, ben çok tesadüfen ordan su içmiştim bide yıllar önce (Çok susamıştım yapacak bir şey yoktu) ailede de var, muhtemelen vuracak bana ikiz, ikiz anne forumlarında takılırım artık bol bol
Sekiz aylık ikizlerim var herşeyim bitti sanki yardimci olun lütfen evimde değilim uzun zamandır annem de kalıyorum eşim sadece haftasonu geliyo herşey çok zorlaştı üç y
Anne olan herkes 1 kezde olsa demistir kendime vakit ayıramıyorum, sosyalleşmek istiyorum diye, siz çifte yaşıyorsunuz bu durumu haliyle işiniz zor ama bu bir buhran anı gelip geçiyor merak etmeyin.Sekiz aylık ikizlerim var herşeyim bitti sanki yardimci olun lütfen evimde değilim uzun zamandır annem de kalıyorum eşim sadece haftasonu geliyo herşey çok zorlaştı üç yıl rahat bi evliliğin ardından ikizler zor geldi bütün psikoloji m alt üst oldu
Hangi mama ve bezi önerirsin acaba bi de yeni doğduklarında gece uyusalar da uyandırıp beslemeli miyiz çok cahilim bu konularda..ilk 6 ay faciaydı uyku açısından,aslında biri güzel uyurdu onunla bir sorunumuz olmadı ama diğer bebeğimiz kolik olmuştu,iştahsızdı ve uyku sorunumuz vardı.özellikle gece beslenmesinde çok ağlardı.çocuk doktorumuz 9.aydan sonra gece beslenmesini bıraktırdı çünkü uyku daha önemli sırf mama için kaldırma dedi ondan sonra daha rahatladı bebeğim.daha uzun aralıklarla uyumaya başladı.ilk 2 yıl ayağımızda salladık maalesef öyle alıştırmıştık ama sonra kedni yataklarına bıraktık öyle uyutmaya alıştırdık.
bence sen en kısa zamanda evine dön,asıl sorunun kaynağı bu bence.
Sakarya'da ama ilçeyi tam bilmiyorum, Ferizli olabilir.nerdeymiş o çeşme